לא דעת מה לעשות

לא דעת מה לעשות

ילד שאני אוהבת הציע לי לצאת איתו אבל אני מתבישת מימנו אתמול היה לו יום הולדת ואפילו שלחתי את הידיד הכי טוב שלי שהוא החבר הכי טוב שלו שילך ויביא לו אותה והוא שאל אותי עם בא לי לצאת איתו ואני כול כך מתבישת מימנו אבל עד שהוא שואל אותי את זה אני לא יכולה לסרב מה אני אמורה לעשות איך אני לא יתביש מימנו אה. וגם הוא ילד ממש בישן והוא לא מציע לבנות סתם חחח...יש לו רגש כלפני יששששש מה לעשות??..

the bitch grl

New member
לא חבל????? ../images/Emo115.gif

אם את אוהבת אותו, והוא מעוניין בך, אז מה זה כל העניין הזה עם הבושה???? בזבוז זמן אחד גדול!!! צאי מהקטע ותצאי איתו!! אם לא, הוא יחשוב שאת לא מעוניינת כי אין לך שום רגש כלפיו והוא ירד מהעניין. אז שוב אני אומרת: לא חבל??????

הוא יודע שאני אוהבת אותו

כבר מלה זמן משהוא כמו 5 חודשים ואני רק רואה אותו אני נבהלת וניכנסת לכיתה...כי אני מתפדחת

Roniii

New member
כל הכבוד על האומץ../images/Emo45.gif

בהצלחה! וספרי לנו איך היה. אני כבר מתה מסקרנות...

אמ.בסוף לא יצאנו

אבל היום בבית ספר היסתובבנו ביחד לבד והיום אנחנו יוצאים אני והוא וחברה וידיד ואני היה איתו..............אין לי כוח לחכות אני מתההההההה

בסוף יצאנו

אבל לא נהנתי בגלל שבהתחלה אחנו היינו אומורים להיות ארבעתנו ביחד אבל חברה שלי רצתה שנילך לחברה שלה לכמה דקות אז הלכנו והם נשארו שם עם ילדים שהם לא מכירים והם ילדים ממש שקטים אז יתקשרנו לידיד שלנו שיכח אותם למקום שכולם הולכים והוא לא לכח אז היינו צריכים לחזור ועד שחזרנו ולכחנו אותם למקום הזה אז אבא של אביב (הילד שאני אוהבת)יתקשר ואמר שהוא צריך לחזור הביתה כ הוא צריך לשמור על אחותו הקטנה אז אני גם רציתי לנסוע איתם וחברה שלי אמרה לי כזה את ילדה מגעילה עם את נוסעת אמרתי לה טוב אני לא יסע ובסוף ניתקנו שם מלה זמן ובכלל לא נהנתי

למעלה