לא דובים ולא יער!!!

• פותח הנושא me972
  • פורסם בתאריך

me972

New member
לא דובים ולא יער!!!

שלום... חפשתי פורום מתאים למה שאני צריך אני חושב זה די מתקשר... בכל מיקרה אני פותח בקרוב מכון קוסמטיקה,בעיקר שעווה, והשם שלו יהיה "לא דובים ולא יער" כאילו לא שעירים כמו דוב ולא מלאים בשיער כמו יער מלא עצים. אוקצור חשבתי שעות על רעיונות לציור שכאילו הוא יהיה הפרסומת, אם זה בפלירים או באינטרנט, אבל לא עלה לי שום רעיון ממש מוכר, שכאילו אנשים יסתכלו ויגידו איזה מגניב, יפה, מיוחד. משהו שיתפוס את העינן וימכור. מה שאני יודע שאני רוצה זה שיכנס בציור גבר חלק, סקסי. סקס מוכר :) אז היו לי כל מיני רעיונות אבל לא ממש משהו שאמרתי לעצמי זה זה!!! אז אם יש למישהו עצה כלשהיא רעיון לעיצוב... עצות... זה יתקבל בברכה תודה.

סודות השיווק החכם

שלום ידידי וטוב שהגעת לפורום שלנו! שיווק הוא דבר די פשוט כשמבינים אותו ויודעים את החוקיות שלו. מה שאתה מחפש,יכול להשפיע בצורה דרסטית על כמות המכירות שלך! אני חושבת שראוי ורצוי שתתייעץ עם משרד רציני,שיעזור לך לבנות קמפיין טוב, כי כמו שאתה הולך עכשיו הדרך היא אחת : אתה הולך להוציא הרבה כסף על משהו שיראה לך "מדליק" ואולי אפילו יזרים אלייך כמה לקוחות, אבל לא יממש כהוא זה מהפוטנציאל הגלום בתחום שאליו אתה נכנס. שיהיה בהצלחה בכל אופן ואם אתה רוצה לדעת על זה קצת יותר,ביסודיות יותר,יש הרצאה מאוד מעניינת,בחיפה ב 20.7.04 בדיוק בנושא זה, המיועדת לאנשי עסקים – אם תירצה עוד פרטים אתה מוזמן לפנות אלי. כל טוב, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה