לא גומר, משתגע

ShalomBaruch

New member
לא גומר, משתגע

אני בן 18 וחצי, אני לא גומר ביחסים עם חברה שלי, היא חברה ראשונה שלי. אנחנו חברים כבר חצי שנה, התחלנו ביחסים מיניים חודש בערך אחרי שהפכנו חברים. יש לציין שעד היום לא הייתה חדירה, אבל ניסינו הרבה - היא עשתה לי ביד, אני עשיתי ביד לידה, אוראלי, סקס יבש. עכשיו לי זה לא מפריע, הבעיה זה שלה זה מפריע.. זה כל כך מפריע לה עד שהיא מתייאשת ממש מהר וזה מוריד לי את כל החשק. אני אומר לה שאני לא צריך גמירה ואני גם נהנה בלי ושזה יגיע בסופו של דבר, והיא עדיין בשלה שאני לא נהנה כי אני לא גומר.. היא מהטיפוסים שצריכות את הסיפוק של הפרטנר כדי להיות מסופקות בעצמן. חשוב לציין שכשאני מאונן אני גומר, לרוב תוך 10-15 דקות.. אבל הקטע הוא שאני מסוגל לאונן רק מול המחשב, זתומרת במקום אחר - כשאין לי משהו לצפות בו כשאני מאונן,אני אגמור אבל אחרי הרבההה זמן, ואין לי מושג למה. אני רוצה לציין עוד משהו, כשאני איתה, בהתחלה ממש, הוא עומד ממש ואני מרגיש ממש חרמן, אבל אחרי קצת זמן הוא מתחיל לעמוד חלקית, זתומרת הוא לא במצב רפוי אבל הוא גם לא ממש עומד כמו בהתחלה שאני ממש מגורה.. זה כאילו אני מרגיש כאילו הוא "חצי גמר", מה גם שאין לי כאבי ביצים אחרי זה.. קרה לי פעמיים שהיו לי כאבי ביצים, ובשניהם זה היה אחרי מפגש מאוד מהיר איתה. אז זה כאילו הגוף שלי חושב שכבר "גמרתי" למרות שלא כך המצב.. ואני לא מבין מה קורה פה. אני כבר לא יודע מה לעשות, אני לא רוצה ללכת לייעוץ באיזו מרפאה כי אני רק בן 18 ואין לי ממש עצבים לזה. הפחד הכי גדול שלי זה שזה יקרה לי גם בחדירה, והייאוש שלה פשוט הורג אותי, למרות שאני מסביר לה והיא מבינה אותי אני עדיין מרגיש שזה מציק לה. למה זה נפל עלי אלוהים? אני כבר מעדיף להיות מאלה עם הגמירה המהירה..

../images/Emo24.gifשפיכה מעוכבת, יש מה לעשות!!

התופעה אותה אתה מתאר נקראת שפיכה מעוכבת. זוהי אולי הפנטזיה "היבשה" של כל גבר,שלא לגמור מהר, אך במציאות, גברים הלוקים בשפיכה מעוכבת, חווים סבל לא קל. בעבר הלא רחוק נחשבה תופעה זו לנדירה, אך עם השנים , אנו עדים ליותר ויותר גברים המתלוננים על כך שהם מתקשים לשפוך. התופעה נעה בין קושי לשפוך ביחסי מין ועד קושי לשפוך בכלל, גם באוננות לבד. ללא קשר לפנייתך הרשה לי לציין שהסיבות לשפיכה מעוכבת רבות ומגוונות: סיבות גופניות כמו: 1)סוכרת ,טרשת נפוצה ומחלות אחרות עלולות לפגוע ברפלקס השפיכה. 2)שימוש בתרופות, בעיקר תרופות נוגדות דיכאון ממשפחת ה-SSRI עלולות לפגוע בשפיכה ולעכבה. חשוב לציין שאצל נשים התגובה לתרופות תהייה עיכוב עד אי יכולת להגיע לאורגזמה. 3)שימוש בתרופות אנטי-פסיכוטיות עלול אף הוא להשפיע באופן כזה שיעכב את השפיכה, בדומה לתרופות הנוגדות דיכאון. מבחינה פסיכולוגית: כנראה יותר נכון למצבך!!! 1)הרגלים ודפוסים של תחילת יחסי המין. הגבר מתרגל לאונן בדרך מסויימת, לדוגמה בחיכוך במזרון, תקשה על השפיכה בדרך אחרת. לחילופין, אוננות תוך כדי מגע מאוד חזק ומאסיבי על איבר המין, תקשה על השפיכה במגע אחר "עדין" יותר, כמו מין אוראלי ו/וא יחסי מין מלאים. לא רוצה להפחיד אף אחד....אבל זה קורה. 2)פחד, אמביוולנטיות ורגשות אשם משפיכה תוך כדי יחסי מין. רגשות עמוקים אלו, שהם תולדה של ילדותנו והקונפליקטים שנדחקו לתת-מודע ולא באו לידי פתרון, עלולים לבוא לידי ביטוי בחיינו הבוגרים, באי יכולת לשפוך באופן רצוני. 3)חרדת נטישה קשה מאוד. הילד שחשש שאימו תנטוש אותו אם יעשה דברים הגורמים לו הנאה שמרגיזים אותה ושלא לרוחה. אותה אישה, תופסת כרגע באופן לא מודע, את מקום האם. הגבר החושש שתנטוש אותו ולכן לא מרשה לעצמו להנות עד הסוף....תרתי משמע. 4) קושי "to let go" בחיים בכלל ובמין בפרט. חרדה תפקודית הבאה לידי ביטוי בקושי לשפוך 5)קושי בביטוי כעם-חוסר היכולת והקונפליקט בביטוי כעס בא לידי ביטוי ב-holding back תרתי משמע. 6)שפיכה מעוכבת כביטוי לאמביוולנטיות לגבי הקשר הזוגי. 7)שפיכה מעוכבת כביטוי למאבקי הכוחות והשליטה בתוך המערכת הזוגית. 8)שפיכה מעוכבת כביטוי לאירוע מכאיב כגון גילוי בגידה של בת הזוג. מתוך פנייתך המצב שלך אינו קשה וניתן לטיפול. יש לך את הידע והיכולת להגיע לשפיכה. מכאן שיש על מה לדבר! יהייה נכון לגשת לגורם מקצועי,סקסולוג, אשר יעזור לך להבין מצד אחד את מקור הקושי ובמישור הנוסף יעזור לך להגיע לשפיכה תוך כדי יחסי מין מלאים. בהצלחה! עידן מיליצ'ר

ShalomBaruch

New member
האם זו בטוח הבעייה?

אולי יכול להיות שבגמירה אני כן אגמור בצורה נורמלית? אולי פשוט יש גברים שלא גומרים מכשעושים להם ביד ודברים כאלה - מה גם לציין שהיא לא עשתה את זה הרבה. אני לא יודע אם זה קשור אבל חסר לי קצת ביטחון עצמי, למרות שאיתה אני די חופשי, לא בטוח שמשוחרר ב100 אחוז. אני לא מאמין שאני באמת אגש לסקסולוג, הדבר מביך אותי. הייתי רוצה לשמוע עצות בנוגע למצבי ודברים שניתן לעשות, אם זה אפשרי. תודה

ShalomBaruch

New member
ובנוסף רציתי להוסיף עוד משהו שמפריע

שמפריע לי.. היא די סגורה איתי בקטע של מין.. זתומרת, אני מרגיש כאילו לא אכפת לה מהסיפוק שלה אלא רק מהסיפוק שלי. ניסיתי המון לרדת לה, אבל היא אף פעם לא נתנה לי, היא טענה שהיא "לא אוהבת". וגם היא לא מסכימה להיות ערומה לגמרי, רק עם תחתונים, זה אולי מוצדק מכיוון שעוד לא השתמשנו בקונדום והיא בטח מפחדת. ניסיתי גם לשלוח ידיים לתוך התחתונים, והיא תמיד דוחה את היד שלי , היא טוענת ש"היא לא אוהבת", וש"היא שעירה שם והיא צריכה לגלח" וכל מיני טענות כאלה ואחרות. יכול להיות שכל העניין הזה רק מוסיף מתח ואי נוחות? אני ממש רוצה גם לענג אותה.. אני מוכן גם לחיות בלי הצורך לגמור ביחסים או לגמור אחרי הרבה זמן, אני נהנה מעצם היחסים ולא זקוק לגמירה, וגם אמרתי לה את זה.

../images/Emo24.gifכנראה

כפי שאתה מציין שיש כאן עיניין של חוסר ידע וניסיון. עם הזמן, סבלנות וסובלנות, הדברים ישתחררו, ויסתדרו! חג שמח! עידן מיליצ'ר

למעלה