לא גומרת

לא גומרת

אני בת 24 ואני אף פעם לא יצלחתי לגמור שבן זוגי חדר לי מה עושים אני מצליחה רק כשהוא מאונן אותי בדגדגן אבל לא פנימי , האם זה בעיה גופני?

../images/Emo24.gifמטרושקה!!!

זו לא בעיה בכלל, תפקודך תקין!!!! את כמו רוב הנשים עלי אדמות!!!באשר לאורגזמה מיחסי מין מלאים,חשוב שתדעי שרוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה בחדירה (יותר מ-75%) והן מסוגלות להגיע לאורגזמה רק ע"י גירוי חיצוני, ישיר בדגדגן. אמנם יש נשים המגיעות לאורגזמה מיחסי מין מלאים כתוצאה ממגע בנקודת ה-ג'י, אך אין באפשרותי ו/או אפשרות ע"י בדיקה, להגיד מי אכן יכולה לחוות אורגזמה מיחסי מין מלאים ומי לא. לגברים קל יותר לקבל אורגזמה במשגל מאשר נשים בגלל השוני בעצבוב אברי-המין. אם אביא בתשובתי את התיאוריה של "הגן האנוכי", אזי אומר שתפקיד האורגזמה והשפיכה שלל הגבר ביחסי מין מלאים הוא הבטחת העיבור והמשך קיום המין האנושי. אצל האישה האורגזמה היא דגדגנית. הפות והנרתיק אצל האישה בנויים כך שמרכזי הרגישות העיקריים הם בדגדגן ובשליש החיצוני של הנרתיק ואילו האזור הפנימי של הנרתיק לא כל-כך רגיש לגירוי. (אם כי עדיין קיימים הבדלים קטנים בין אישה לאישה). בזמן המגע המיני, הגבר מקבל גירוי ישיר לאורך הפין והאישה מקבלת גירוי לשליש החיצוני של הנרתיק ורק גירוי עקיף בדגדגן. כמוך,רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי ממושך של הדגדגן ושל החלק החיצוני של הנרתיק, ביחד עם מגע מהנה בכל חלקי הגוף. זוגות רבים משלבים גירוי ישיר בדגדגן תוך כדי יחסי המין. מתוך פנייתך, אני יוצא מנקודת הנחה שאת מכירה את אזורי העונג אצלך. את יודעת להתרכז בגופך בגירוי ובהנאה שלך ולחוות אורגזמה ממגע בדגדגן. . מכל מקום, חשוב שלא תהפכו את מעשה האהבה בינכם למסע מפרך להשגת האורגזמה הנרתיקית. מצב שכזה עלול לכרסם ולפגוע בהנאה המינית של שניכם! בהצלחה עידן מיליצ'ר

למעלה