לא גומרת...

לא גומרת...

אז ככה...לפי הכותרת ניתן להבין כבר שהבעיה היא שאני לא מגיעה לאורגזמה... כשאני מאוננת אני גומרת די בקלות תלוי באיזו דרך אני מאוננת...בכל אופן כשחבר שלי יורד לי, נוגע שם וכו' אני נהנית מאודדד אבל אני לא גומרת. למרות שאני נהנית זה עדיין מסתכל וזה מוציא לי את כל החשק. עצות? מישהו? מישהי?..... תודה מראש =]

כמה זמן אתם נותנים לזה?

כשאני מאוננת אני גומרת מאוד מהר. איתו - לוקח יותר זמן. למה? לא ברור. תודה לאל - יש לו סבלנות וכוח לחכות לי. אחד הדברים שיכולים לעזור יהיה אם תראי לו מה טוב לך. אם תתני לו לראות אותך מאוננת - הוא ידע איך לגעת בך (שלא לדבר על זה שזה אחלה שידרוג לסקס - מגרה מאוד). דבר אחר - אם את מרגישה שהוא כן יודע מה טוב לך אבל לך קשה להשתחרר. גם כאן צריך לתת לזה זמן, מסוג אחר - זמן לאמון שלך בו להתפתח עד שתהיי משוחררת איתו. ואם רוצים לא לחכות הרבה, אפשר להעזר באמצעים כמו יין או ג'וינט (למי שזה טוב לו) כדי להרגע ולהפתח. אני אישית ממילא לא מוכנה לא להיות ערנית אם אני עם מישהו שאין לי אמון בו, אז זה לא היה עובד אצלי.

המממ...

קודם כל נפלא שאת גומרת בכלל
זה לא מובן מאליו
האם הראית לו איך את רוצה שהוא ייגע בך? האם את מרגישה בנוח איתו? האם את מסוגלת לאבד שליטה לידו או מפחדת מזה... אשמח לשמוע ולהמשיך...

ממממ

בקשר לזמן...אנחנו נותנים לזה מספיק זמן לדעתי חחח....שעה שעה וחצי אפילו וזה רק כשהוא מגרה אותי והכל........באמת שהוא סבלני איתי אבל אני בעצמי מתייאשת ואומרת לו שיפסיק כי כנראה שזה לא מוביל לשום מקום.. וו..לא הראיתי לו איך לגעת בי..אני לא מתמצאת בזה ממש בעצמי חח אבל מה שהוא עושה לי זה טוב.. וובקשר לאם אני מרגישה נינוחה ומשוחררת לידו.......אז מממ אולי זאת הבעיה..כי אני משוחררת אבל אולי באמת לא עד הסוף והעצה של היין יש מצב שזה יעבוד אני מקווה.....ננסה את זה =]

שגיתא

New member
טוב זה קורה, נסי ../images/Emo54.gif

אז ככה הסבר מדעי אין לי, אבל אצלי לפעמים מרוב שאני
נהנית ממה שהמדהים שלי עושה לי ביד בפה או באיברו, אני כאילו מאבדת ריכוז והעוצמה בתוך המערכות היא כל כך חזקה שאני לא גומרת מן עומס תשדורות בגוף בקיצור בלאגן חושי
, אז או שאני מעבירה אותו לחדירה ונהנית וגומרת ככה
או שאני מענג אותו ואח"כ חוזרת להנאה שלי ובד"כ זה עובד
וכדאי בהחלט שתתחילי להכיר את גופך יותר לעומק זה אף פעם לא גורע ולטעמי אף עוזר למצוא פתרונות מעשיים מתוך הקשבה והכרת הגוף
, וזה יופי כמשחק מקדים לפעמים לגרות אחד את השנייה בצפייה בעינוג העצמי של הפרטנר ואפשר לשלב בין השניים, ויש פעמים שאני כל כך נהנית מהמגע בגוף שלו מהליטוף שממש לא מפריע גומרת לא גומרת זה פרט שולי בתוך אותה הנאה
בהצלחה והנאה מרובה
שגיתא

למעלה