לא גומרת!!!!!

פצקרשתא

New member
לא גומרת!!!!!

לא יעזור כלום, לא משנה מה הוא יעשה לא משנה כמה הוא טוב אני לא מצליחה!!! אני שונאת את זה אני מתעצבנת תוך כדי אני לא מצליחה להתרכז ואני משתגעת!! אחרי קשר של 3 שנים עם הקודם שמהן לא גמרתי אפילו פעם אחת!!!! חשבתי שזה בגלל שהוא היה לא משהו אבל הנה מישהו חדש וטוב ועדיין- כלום!! הוא משתגע אני משתגעת הוא מתוסכל ואני יותר. אני מניחה שזה בגלל שאני עסוקה בלנסות לגמור במקום להנות או אולי אני יותר מדי מודעת. קופצות לי מחשבות לראש תוך כדי וזה תמיד נראה חסר סיכוי שאני כבר אומרת לו שיגמור כי ממני לא תבוא הגאולה.. לבד הכל טוב ויפה אבל בזוג משום מה כלום!! נמאס לי אני פשוט מדוכאת!!!! מה עושים?????????? למה אחרות כן ואני לא???????

sharpantie

New member
יש שתי אפשרויות.

1. לקנות ספר על הנושא. יש כמה וכמה ספרים שמדריכים נשים במצבך מה לעשות ואיך להדריך את הפרטנר כדי שהרגע מיוחל הזה יגיע. לצערי לא זוכר כרגע שמות של ספרים אבל תנסי להתעניין. 2. ללכת לסקסולוג לטיפול זוגי עם החבר. מספר פגישות הדרכה יכולות לעזור.

אמליץ על ספר טוב למיניות זוגית

"שעשועי מין" של קסווירה הולנדר, להשיג בחנויות צומת ספרים בעיקר... מעבר ללכת ליעוץ, האם ניסית פעם לגמור לבד? באוננות?? האם גמרת אי פעם בחייך בלי פרטנר?

ארטימיס

New member
../images/Emo24.gif

סעמקמקמקמקקקקקקק עם הבגרויות האלה
אין לי זמןןןןןןןןן לנשוםםםםםםם
ניפגש בחופש הגדול

גם אני במצב דומה....

אני נמצאת עם החבר הראשון שלי, והוא נורא משקיע בי ומנסה שאני אגמור, אבל זה לא הולך. אני לא מרגישה לחץ לגמור - דווקא עם בחורים שהייתי לפניו הרגשתי יותר לחץ לזה והייתי קצת מזייפת כדי שישמחו. איתו אני לא מזייפת כלום. אני מאוד נהנית איתו, אבל לא גומרת. גם כשהוא יורד לי, גם כשהוא נוגע בי... לבד אני כן מצליחה לגמור ודווקא די מהר. הוא ביקש ממני שאני אכוון אותו איפה בדיוק לגעת, כמה חזק/חלש וכו', אבל זה נורא מביך אותי. פעם אחרונה הוא ממש התאמץ והשקיע ורצה שאני אגמור, וזה פשוט לא קרה... אז הוא הציע שאולי נלך לקנות משהו שיעזור לי (איזשהו אביזר). מה אתן חושבות? אני דווקא חשבתי שזה רעיון טוב, אבל קצת מביך אותי להיכנס לחנות סקס, ואין לי מושג בכלל מה לקנות.

היי ../images/Emo24.gif

ראשית, מבינה את התסכול. זה רק טבעי. שנית, אני מבינה מההודעה שלך שעם עצמך את נהנית ממגע וגומרת. האם כך הוא? מה לדעתך שונה עם בן זוג? האם את מרגישה בטוחה איתו? האם הוא יודע איך לגעת בך? האם את מדריכה אותו? אולי זה כבר הפך לנבואה שמגשימה את עצמה? אשמח לעזור עוד... עונג

פצקרשתא

New member
תגובתי

קודם כל כיף לראות כזו הזדהות.. ולשאלתך, אני מאוד חופשיה בסקס ומאוד בטוחה. העניין הטיפשי הוא שהוא רוצה ללמוד ולדעת איך לעשות לי טוב אבל אין לי אף פעם סבלנות להסביר. כלומר אני יודעת מראש שזה לא יעזור. אין לי כוח לזה. הכול בראש ולא משנה כמה אני אנסה להתרכז התחושה היא שזה ממני והלאה... עם עצמי זה לוקח ממש מספר דקות. אבל איתו זה לא קרוב. וגם לנסות לעשות את זה בעצמי לידו לא נשמע לי יעבוד. העניין הוא שזה מישהו די חדש וזה כל כך מביך ומבאס את שנינו. כי הסקס כזה מעפן- אני נהנית אבל לא מאווווד. וכל פעם אני צריכה להמציא איזה תירוץ שיפסיק עם המשחק מקדים ושיכנס כבר כי אני מרגישה שזה חבל על הזמן. וזה נכנס למין מעגל דפוק כי הפור פליי נהיה קצר וגם אין לי הכי חשק לעשות את זה כי אני לא מגיעה לשיא. עם החבר הקודם הייתה לי בדיוק את אותה הבעייה אבל שם תירצתי לעצמי שאולי הוא לא משהו.. אבל עכשיו אין לי שום תירוץ או הסבר מלבד עצמי וזה כל כך מתסכל!!!

ותגובתי ../images/Emo24.gif

מצטטת אותך טיפה, ברשותך
אולי זה יעזור לך לראות איזה באג או שניים... "אין לי אף פעם סבלנות להסביר" (אז אולי כדאי שתשקיעי דווקא שם?) "אני יודעת מראש שזה לא יעזור" (באמת?) "אין לי כוח לזה" (אולי תרפי מנסיונות העבר ותתחילי מהתחלה?) "לא נשמע לי יעבוד" (אולי כדאי לנסות ורק אז לפסול?) "עכשיו אין לי שום תירוץ או הסבר מלבד עצמי" (לגמרי נכון, נשמע שכדאי לשנות משהו בגישה שלך, להרפות ממה שהיה, באמת לנסות ולתת לעצמך את הזמן וההשקעה הזאת. את ראויה לכך
) מקווה שמה שכתבתי יתקבל בברכה
כי זו כוונתו
עונג

artemisia

New member
אני מזדהה איתך

כל פעם שאנחנו מתחילים לעשות סקס אני נכנסת ללחץ שאני חייבת לגמור..והוא מנסה לעשות לי ביד, או ללקק, אבל זה לא מסעיר אותי....כי הוא לא יודע כל כך איך עושים..ורק כשאני מאוננת לידו והוא עוזר עם האצבעות אני גומרת אבל זה לוקח לי בערך שעתיים...וזה לא נורמלי.. כי לבד אני גומרת די מהר. אני פשוט רוצה לגמור יותר מהר.. אבל אני חושבת על דרך שאולי תעזור לך ולי..זה פשוט להאריך מאד את המשחק המקדים..להתרכז רק בך ..עד שאת מרגישה מאד קרובה לגמור ואז להכנס לסקס עצמו..ואז פשוט ישר תכנסי לאווירה המתאימה וזה יקל עליך לגמור.. אני רוצה לנסות את זה לבד אולי זה יעזור גם לי..

shakedmish

New member
אולי זה יעזור לך

תנסי את התנוחה שאת מעליו...ופשוט תזוזי בלי שהוא יזוז.... תנסי...אבל לא למעלה למטה...תזוזי קדימה ואחורה...ותירגעי לך...ותנסי כמה זמן שאת יכולה אני לא ממזמן מצאתי את זה ומעכשיו אני תמיד גומרת

פצקרשתא

New member
אף פעם לא הסתדרתי ע התנוחה הזו ../images/Emo4.gif

לא כל כך מסתדרת איתה.. ניסיתי אותה כבר וזה גם כואב לי (נכנס עמוק מדי כנראה) וגם קצת מוגבלת בתזוזה. תודה בכל מקרה..

ארטימיס

New member
אחחחחחחחח כןןןןןןן

אני חולהההההה על התנוחה הזו אני גומרת בה כמו מטורפתתתתת!
מומלצת בחום! (התנוחה
)

הייתה לי חברה בצבא, ממש אותה

בעיה, לא הצליחה לגמור עם גבר ולא רק איתי. הייתה נודעת בעצמה לדקה ומתמוטטת מאורגזמה אדירה. משום מה הזכרת לי אותה...
היינו עושים אוראלי, מאסז'ים, הכלללל אבל, כלום אין גמורה רק עם עצמה. בשלב מסויים היא אמרה לי, שהיא כבר שלימה עם זה שהיא לא תגמור עם גבר לעולם אלא רק עם עצמה... היום כשאני חושב על זה, אולי כדאי לך לפנות לסקסולוגית, קצת ייעוץ מקצועי אף פעם לא מזיק... (אגב, היא הייתה מכרכור...עד כמה העולם יכול להיות קטן??? ) פירסס

למעלה