לא גומרת

בלהבלה46

New member
לא גומרת

אני בת 16 ושכבתי עם חבר שלי כבר 4 פעמים והוא היה הראשון שלי אבל לפני היו לו הרבה בנות והוא שכב הרבה פעמים הבעיה היא שאני לא גומרת בכלל ואפילו לא מתקרבת לזה וזה משהו שבחיים לא קרה לו בנוסף אני יודעת שאני כן יכולה לגמור כי לפעמים אני מצליחה לגרום לעצמי לגמור מה לא בסדר? יש משהו לא בסדר איתי? משהו פיזיולוגי? משהו פסיכולוגי?

כל כך טבעי

יקרה, בגילך לא תמיד מכירים עדיין את הגוף את רק בתחילת ההבנייה של הפרקטיקה המינית הזוגית שלך אין סיבה להלחץ בואי נתחיל בזה שתכירי את עצמך תסתכלי על עצמך עם ראי תזהי את הדגדגן, תהני מלגעת בו תקראי ספרים בעניין כמו דברים שרציתי לגעת או לעצמך מיניות האישה ספרים שיש בהם גם חוויות רגשיות וגם חוויות פיזיות- טכניקות שיכולות לעזור ובהמשך אחרי שתכירי את עצמך יותר טוב, תוכלי לכוון גם את בן הזוג שלך ולהראות לו איך יעשה לך נעים וטוב. אני מקווה שאתם שומרים על עצמכם מבחינת מחלות והריון לא רצוי....

חשוב שתדעי שהרבה נשים

לא מגיעות לאורגזמה דווקא מחדירה. יש עוד דרכים רבות וכדאי שתכירי את עצמך ותלמדי מה עושה לך טוב.

5halo

New member
יקירתי באמת שאין לך מה לדאוג

4 פעמים יקירתי? את עוד כול כך בתחילתו של המסע של ההנאות המיניות שלך.....
לאט לאט לי לקח עד גיל 21 להגיע לאורגזמה אמיתית ועד גיל 24 לשפוך פעם ראשונה לא שאני אומרת שזה יקח לך כול כך הרבה זמן כמו לי אבל תני לעצמך זמן... אם תלחצי מזה ותחפשי את זה יותר חזק את עלולה רק להרחיק את עצמך מזה עוד יותר.... תרגעי תהני מההרגשות שכן יש כרגע כי ההנאה המינית אצל נשים היא לא רק מלגמור אלא בכלל מכול האקט...... בהצלחה יקירתי חיבוק הילה

למעלה