לא גומרת..

לא גומרת..

פשוט כך.. איני גומרת... אני מינית מאד נחשקת וחושקת... נהנית ממהמגע מהחדירה מהנשיקה מהירידה מהכלללללללל אבל פשוט לא גומרת!!! מתסכל מאאד.. אני בת 24 עברתי שני לידות... אוהבת את הגוף שלי.. שלימה איתו מאד לא מאוננת כי לא נהנית מזה אבל רוצה כבר לגמור........ מה כבריכול להיות.. אני מתמסרת מאאד... אבל זה פאקינג לא קורה.. מהההההההההה??? סקסולוג?

מלכודת של אוננות

יקירה, חלק מהאפשרות להגיע לאורגזמה טמונה ביכולת שלנו להכיר את הגוף שלנו, הן ברמה הפיזית והן ברמת התפעול הטכני.... כלומר להסתכל על איבר המין שלנו עם ראי, להכיר את החלקים שלו וכו ברמת התפעול, לאונן, להיות מסוגלים (ובעיקר מסוגלות) להגיע לאורגזמה לבד ואז להנחות את בני זוגנו איך להביא אותנו עד גן עדן וחזרה. אם את מרגישה אי נוחות עם אחד מהחלקים, שווה לבדוק למה וגם להבין שזה קצת ממלכד אותך. כלומר רוב הנשים לא יגיעו לסיפוק מיני בלי יכולת לגמור מאוננות נשמע פטאלי אני יודעת, אבל תאמיני לי שזו משוכה ששווה לעבור, כי היא משתלמת בכל המובנים. אם את ממש ממש אנטי, אז שווה לבדוק מה קורה כשמרחיבים את המנעד המיני כמו למשל סקס אוראלי? משחקים? אביזרים? שמנים וכו....

Tu Lus

New member
כן אבל אין חשק מיני באוננות

לפעמים גם לא בא סקס כי אין מצב רוח אבל יש את הבן זוג שמכניס אותנו למצב רוח עם עצם המצאו שם מה אני אמורה לעשות שהוא לא נמצא.... אמממ אני לא עושה לעצמי חשק סתם ככה.... וגם אני עוד לא הצלחתי להגיע למשהו מאוננות.

תחושה מאוד קובעת

כן, זה הרבה יותר קשה להכניס את עצמנו למצב רוח רומנטי- סקסי אם אנחנו לבד בעיקר כשאנחנו נדלקים מבן הזוג שלנו, אבל בשביל זה יש פנטזיות ויש דימיון ואם בא לנו להתגרות גם כשהוא לא שם, אז אפשר לשים איזה מין תקליט בראש שמשחזר אירועים עילאיים של עונג, או חוויות כיפיות במיוחד. ככה האוננות יכולה להפוך ולהיות חוויה כייפית ומהנה עם פוטנציאל עשיר. שווה לנסות

Tu Lus

New member
ניסיתי ונראה לי עליתי על בעיה אז אני שואלת

אני מתקשה מאוד להגיע לתחושה טובה (כלשהי) שאני מאוננת באופן ישיר אני רגילה במעט שאני כן עושה לבצע את זה דרך הבגדים, למה? אין לי מושג ככה התרגלתי. לא על המכנס, דרך התחתון עצמו. אני משפשפת שם הרבה זמן ומאוד מהר (מלמעלה) עד שאני לא יכולה להמשיך. יכול להיות שזו דרך מוטעה פשוט והגוף שלי התרגל אליה??? אשמח לתשובתך המקצועית בעניין.

הרגלים

קיימות מגוון שיטות לאוננות כל אחד מרגיל את עצמו לדרך שעושה לו נעים והוא מתקבע עליה אם טוב לך ואת נהנית סבבה אם בא לגוון ולנסות משהו אחר סבבה גם נשמע אבל שאת לא ממש מגיע לשיא בטכניקה הזאת, אז אולי שווה להרחיב את המנעד. הרחבה של מנעד זה בכלל אמירה שאני דוגלת בה בכל האמור במיניות מפני שכך השגרה לא משעממת ואני פתוחים למגוון של אופציות...

לא נכון לאונן על התחתונים

כי הגירוי אינו מגיע לדגדגן ומתפזר כולו על גבי התחתונים. אני ממליצה לך בחום לקנות ב 50 ש"ח ויברטור קטן שנקרא "רוקט פוקט". הויברטור הזה מעט יותר גדול משפתון, ושמים בתוכו סוללה אחת קטנה רגילה. בזמן ההפעלה, כאשר הויברטור רוטט, את מצמידה אותו לדגדגן, ומכוונת את הלחץ או התנועות על פי התחושה שלך. הקטנטן הזה מחולל נפלאות וגם אם לא גמרת מעודך יש לך את מירב הסיכויים לגמור איתו. הצעצוע הזה ממכר, ואני משתמשת בו עוד ועוד ועוד... נושא האוננות כבר יצא מהארון, ואפילו מחקרים כבר נערכו עליו. בכתבה המצ"ב מוזכר הרוקט פוקט בהמון אהדה... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3613867,00.html

Tu Lus

New member
אמממ תודה על הכתבה, תראי..

אני די מתפדחת ללכת לקנות דבר כזה, אחרת כבר היה לי. תודה שאמרת לי שזה לא נכון מה שאני עושה כי אין לי איך לדעת אחרת, אני מנסה אחרת ונקווה להרגיש משהו בקרוב. זה מאוד מפתה ללכת לקנות דבר כזה כי הוא באמת קטן אבל זה מפחיד אותי עצם המעשה הזה. זה פשוט לא אני. תודה רבה על התגובה שלך!

האם להכנס לחנות סקס זו פדיחה ?

בואי נניח שדעתי אינה קובעת לעניין השאלה הזו, ולכן את יכולה להזמין מוצר כזה ברשת. את מקבלת אותו בדואר באריזה דיסקרטית לכל מקום בארץ, ולעיתים המשלוח הוא ללא תשלום. בחיוב של כרטיס האשראי אין שום איזכור לחנות סקס, ולייד החיוב מופיע משהו כמו א-ב-ג השקעות בע"מ, ושום סבתא חטטנית לא תחשוד שמשהו כאן לא הגיוני. כל זה מדובר רק אם יש לך כרטיס אשראי.

Tu Lus

New member
אמממ זו לא חנות שמוצאים בקניון

למרות שפעם היו דברים כאלה בחנות "אנטר" ..... איך קוראים לחנויות האלה? יש אותם בקניונים? סתם שאלה....

יש כאלה חנויות בקניונים,

ולא פעם נכנסתי לחנות כזו במקום מגורי. שמתי לה שהמוכרים שם מקצוענים ביותר, וחוץ מהתמצאות בצעצועים שהם מוכרים יש להם מומחיות בניטרול המבוכה של הלקוחות. אם אין לך את היכולת להזמין רוקט-פוקט ברשת, חפשי את החנות הקרובה למקום מגורייך, ונסי להתגבר על הבושה. לדעתי הבלתי קובעת ישתלם לך.

wish you well

New member
אומרים שאין חכמה כבעלת ניסיון...

הסיפור שלך מאוד מוכר לי... גם אני כמוך לא יכולתי ליהנות מאוננות ישירה - זה אפילו עשה להיפך כי כאב לי מאוד לגעת בדגדגן באופן ישיר. הייתי מאוננת דרך תחתונים ואפילו מכנס כדי להקהות את הכאב הזה ואז לא תמיד הייתי גומרת. מאז שהתחלתי להיות קשובה לגוף שלי זה מאוד השתפר ועכשיו אני כן מאוננת במגע ישיר על הדגדגן, וזה לא כואב אלא שאני אפילו נהנית כפליים. תנסי להקשיב לגוף שלך. מה שבטוח זה שאת חייבת להיות רגועה לגמרי ומגורה לגמרי, אחרת זה כואב (לפחות אצלי...). תנסי לגעת בדגדגן ממש בעדינות בלי להפעיל טיפת לחץ, ולסובב עליו את האצבע במעגלים ולאט לאט אם את נכנסת לזה להגביר את הקצב או את הלחץ על הדגדגן, בהתאם למה שהגוף מבקש ממך. אני גיליתי את השיטה המופלאה הזו במקרה ומאז אני נהנית מאוד.

wish you well

New member
אומרים שאין חכמה כבעלת ניסיון...

הסיפור שלך מאוד מוכר לי... גם אני כמוך לא יכולתי ליהנות מאוננות ישירה - זה אפילו עשה להיפך כי כאב לי מאוד לגעת בדגדגן באופן ישיר. הייתי מאוננת דרך תחתונים ואפילו מכנס כדי להקהות את הכאב הזה ואז לא תמיד הייתי גומרת. מאז שהתחלתי להיות קשובה לגוף שלי זה מאוד השתפר ועכשיו אני כן מאוננת במגע ישיר על הדגדגן, וזה לא כואב אלא שאני אפילו נהנית כפליים. תנסי להקשיב לגוף שלך. מה שבטוח זה שאת חייבת להיות רגועה לגמרי ומגורה לגמרי, אחרת זה כואב (לפחות אצלי...). תנסי לגעת בדגדגן ממש בעדינות בלי להפעיל טיפת לחץ, ולסובב עליו את האצבע במעגלים ולאט לאט אם את נכנסת לזה להגביר את הקצב או את הלחץ על הדגדגן, בהתאם למה שהגוף מבקש ממך. אני גיליתי את השיטה המופלאה הזו במקרה ומאז אני נהנית מאוד.

Tu Lus

New member
תודה רבה זו עצה טובה

אני מנסה את זה מידי פעם ורק כמה דקות כדי להרגיל את הגוף למגע חדש הזה. עוד לא חזרתי לשיטה הישנה, הבנתי שהיא לא טובה לי... תודה :)

wish you well

New member
אין בעד מה...

מקווה שזה יעזור לך לפחות כמו שעזר לי...
. תעדכני...

Tu Lus

New member
ממה את מגורה שאת בלי הבן זוג?

לי ממש קשה ולדמיין כמעט לא עוזר לי... אז אני עושה בלי "חשק" למטה...

wish you well

New member
אין לי בנזוג בכלל

אולי זו הבעיה שלך, שאת עושה בלי חשק. לא עוזר לך לדמיין? אני לא יודעת כל כך להגיד לך מה כן מגרה אותי. אם את יודעת שאת כן מתגרה מבן הזוג שלך אז תנסי לפנטז עליו אולי... לא יודעת. זה כל אחת ומה שמדליק אותה....

למעלה