לא גומרת

לא גומרת ../images/Emo10.gif

שלום עידן, אני בת 27 והתחתנתי לפני חודש, מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין (גיל 17) לא גמרתי מאף גבר לא בחדירה ולא מנגיעות, תמיד הגיע איזה שלב ביחסים שהסקס פחת ופחת. לפני שהתחתנתי עם בן זוגי יצאנו כ- 4 שנים וגם איתו היו תקופות של ירידה בסקס, בוא נגיד שאף פעם לא עשינו הרבה סקס. חשוב לי לציין שאני מאוהבת בבעלי ושאני מסתכלת עליו אני אוהבת את מה שאני רואה ונמשכת אליו, אני יודעת שאם אני לא אספק את הגבר שלי הוא עלול ללכת לחפש במקום אחר לא בגלל שהוא רוצה לבגוד אלא בגלל שהוא גבר ויש לו צורף מטורף בסקס. אנחנו רק בתחילת חיינו המשתפים והעניין הזה מאוד חשוב לו ולי, הוא מאוד רוצה שאני אלך לטיפול או אקרא כל מיני מצגות שיעזרו לי לגמור. השאלה שלי מה אני יכולה לעשות לגבי זה? אני רוצה ללמוד לאהוב לעשות סקס! אנירוצה להנות ממנו ושהוא יביא אותי לאורגזמה אבל איך אפשר להתחיל... אם זה אף פעם לא קרה (חוץ מאוננות כמובן) האם כדאי טיפול משולב שלי ושלו ביחד? מקווה שתוכל לעזור לי

../images/Emo24.gifאורגזממממממממה!!!!!!!!!!!

מבחינה מקצועית ההגדרה של female orgasmic disorder , היא עיכוב או העדר אורגזמה לאחר שלב ההתעוררות המינית, המופיעים בצורה עקבית או חוזרת. ההבחנה של הפרעה באורגזמה מבוססת על הערכה קלינית של היכולת האורגזמית של האישה הנבדקת,פחותה מהצפוי לפי גילה, ניסיון מיני קודם ויעילות הגירוי המיני שהיא מקבלת.. ההפרעה גורמת מצוקה נפשית וקשיים בקשר הזוגי. ההפרעה אינה נגרמת על-ידי הפרעה נפשית אחרת, על-ידי השפעה של נטית תרופות ו/או שימוש בסמים או ממחלה גופנית המשפיעה על היכולת האורגזמית. השכיחות המשוערת של קשיי אורגזמה למיניהם באוכלוסיית הנשים הכללית היא כ-30%. לא אכנס ואכביר בפירוט על הסיבות והאפיונים השונים של קשיים באורגזמה. מתוך פנייתך, אני יוצא מנקודת הנחה (ובד"כ אין אצלי הנחות ), שאין לך כל בעיה גופנית. הרי אני מבין שאת מגיעה לאורגזמה באוננות עם ויברטור (דווקא כאן הגודל לא קובע). עובדה זו משרה בי אופטימיות (לפחות מישהו כאן אופטימי) שעם הזמן, תוכלי לחוות יותר אורגזמות ביתר קלות, ללא שימוש בעזרים, ובפחות זמן. לא תמיד צריך לפנות לסקסולוג, כמו שלא כל פעם שלא מרגישים טוב, פונים לרופא. העיקרון בכל האפיונים של קושי בחווית אורגזמה הוא, אוננות!!. אם אין לך קושי ו/או עכבות , הייתי ממליץ לך להתחיל לנסות להגיע ליותר לאורגזמות באוננות לבד. כמובן שאין אני מתכוון לאוננות טכנית. יש מקום לפנות לך זמן, להשתמש בפנטזיות ו/או בכל דבר אשר יכול לעזור למרכיב הריגשי, נפשי להיות משוחרר מהמטלות היומיומיות. ייתכן ובהתחלה זה יהיה קשה, ייקח זמן ותרגישי כבר שהיד נתפסה לך, אך אם לא תוותרי.....תגיעי. אחרי שלב זה תוכלי "לרתום" את בן זוגך...העתידי לתהליך. באם בפנייתך יש כוונה לשאול לגבי אורגזמה מתוך יחסי מין מלאים, אזי אין לי מענה מספק.נכון להיום לא ידוע באופן חד משמעי על המבנה הפיזיולוגי של הנרתיק ונקודת ה-G ותרומתם לאורגזמה נרתיקית. אחוז לא גדול של נשים מגיעות לאורגזמה מיחסי מין מלאים. אין לי את היכולת לקבוע אם אכן את אחת מברות מזל אלו או לא. אם תרצי לדעת יותר, יש ספרות שתוכלו להיעזר בה על מנת להבין ולהכיר יותר את רזי האורגזמה ונפלאותיה. ספר כמו "לעצמך-מניות האישה" של לוני ברבך פורש בפני קוראיו את כל אשר רצית לדעת ולא העזת לשאול ולעשות כדי להגיע (תרתי משמע).....הביתה בשלום!! בהצלחה! עידן מיליצ'ר

תודה רבה על התשובה המהירה

לאחר קריאת תשובתך הייתי רוצה לציין שאני מאוננת באמצעות אצבעותיי בלבד ועם רגליים סגורות (ללא אצבעות/ויברטור) זה לוקח בממוצע 5 דקות תלוי בריכוז ובשקט, בזמן זה אני אכן מפנטזת (כמו שאמרת) ובסקס עם בעלי אני לא מרגישה כלל את אותו גירוי גם כאשר הוא יורד לי ויש לי ויבראציות אבל אני עוצרת את עצמי, יכול להיות שזה מפני שהתרגלתי להיות עם רגליים סגורות באקט האישי? בכל מקרה הייתי רוצה לקבל עצה איך כן אני יכולה להשתתף איתו באורגזמה שלו ובסקס שלנו ולגמור לאוו דווקא מחדירה מלאה, מפני שזה באמת שונה מנגיעות חיצוניות, ול כך היתי רוצה להגיע למצב הזה ביחד איתו, אולי יש לי פחד? אנילא יודעת ממה מקווה שתוכל לעזור לי תודה לך מכל הלב

../images/Emo24.gifתתחלי מזה ש...

תאונני כאילו את יחד איתו. כלומר ברגליים פתוחות. עידן מיליצ'ר

למעלה