לא גומרת מחדירה

לימלומי

New member
לא גומרת מחדירה

הי, אני בת 30 ויש לי חבר שלוש שנים ואנחנו מתכננים חיים שלמים יחד. הבעיה היא שאני לא גומרת מחדירה. אני יכולה לגמור אם אני מחזיקה לו את האיבר שלו ומאוננת ומדמיינת שהוא חודר אלי. רק מדמיינת- אם הוא באמת יחדור אלי זה יהרוס לי. אחרי שאני גומרת מלאונן ולדמיין שהוא חודר אז אני מאד מבסוטית ומשוחררת ובא לי שיכנס אבל מקווה שיגמור מהר כי יותר מדי חדירה עושה לי רע. כן, היו לי טראומות בתחום שנים ארוכות- שכבתי עם גברים כדי שימשיכו להיות איתי ואף פעם לא באמת רציתי, אז אפשר לומר שנאנסתי בערך מגיל 15, אבל בהסכמה לכאורה. כן זה מסובך. השאלה היא כזו: האם זה בסדר שתמיד אגמור רק ככה ולעולם לא אתן לו את הזכות והעונג להרגיש שהו-א זה שמביא אותי לגמור (ולא היד שלי והפנטזיה). ? כי הבנתי שגברים ממש צריכים את ההישג הזה. אני מסבירה לו שאני מפנטזת עליו- שהוא חודר אלי- ולא על אף אחד אחר.. הוא מודע לטראומות המיניות שלי ונראה לי שהוא מבין.. אגב הוא מאד אוהב לרדת לי אבל אני לא נהנית מזה. פעם נהניתי מזה, היום זה נראה לי ניבזי. לא יודעת למה. בכל אופן- יש לי תקווה??

sharpantie

New member
לדעתי את זקוקה לטיפול

שיעזור לך לשנות את ההתיחסות שלך למין וחדירה. פני למרפאה לטיפול מיני. אם לא תטפלי הבעיה עלולה להחמיר עד כדי סלידה מוחלטת מסקס. חבל.

תקווה למה???

יקרה, נמצא שמצאת לעצמך דרך נפלאה להנות ממין, שאת מרגישה בסדר איתה, שהוא בסדר איתה, אז למה לסבך את זה. מי אמר איך הדברים האלה צריכים לקרות? את מקווה למשהו שהוא לא ברור בעיני. מותר לך להנות איך שבא לך. כמו שאת אומרת שהיה לך שינוי לגבי מין אוראלי, אולי יהיו לך עוד שינוים.אולי פתאום דברים אחרים שאהבת לא ימצאו חן בעיניך, ודברים שלא היית פתוחה אליהם, כן ימצאו חן. מי אמר שיש מתכון קבועלכולם איך אנחנו אמורים להנות?? יחד עם זאת, אני מסייגת את דברי ואומרת, שאם יש פצעים וכאבים שאת מרגישה שעדיין מלווים אותך ומקשים עליך להנות ממה שאת היית רוצה להנות, אז שווה לעשות שם עבודה וליצור שינוי. ללא ספק שווה לך לשקול את האפשרות לטיפול.

את בסדר גמור

רוב רובן של הנשים לא גומרות מחדירה. מצאת את הדרך שהכי טובה לך לגמור. הבנזוג שלך צריך להיות מאושר. אם ממש חשוב לך לגמור כשהוא בפנים אז את יכולה לאונן עם רוקט פוקט בזמן שהוא חודר. אני רק שאלה, האם זה משהו שמפריע רק לך או גם לו?

gdrghf

New member
שאלת המשך ממני

בת 29. פעם לא כאב לי ונהניתי מחדירה, אבל זה היה בתקופה גם שלקחתי גלולות. אני לא לוקחת גלולות וכואב לי לשכב עם קונדום. אני לא רוהצ לקחת גלולות. האם נראה לכם שאוכל להיות במערכת יחסים נורמלית עם גבר, אם הוא לא יחדור אלי? כמו כן גיליתי שזה גם קשור למצב הרגשי שלי. למשל פעם שכבתי עם מישהו שמאד אהב אותי והיה לו קונדום והיו כמה שניות שלא חשתי שום כאב, כשהוא אמר לי דברים מרגיעים ואוהבים. אשמח לשמוע אם עוד מישהי במצב כזה. תודה.

5halo

New member
ניסית קונדומים היפואלרגניים

אני יודעת שאני רגישה ללטקס וגם שעברתי לגלולות כבר כול כך הייתי בלחץ שיכאב לי שלא נהנתי רק אחרי כמה שנים שגיליתי שאני אלרגית לחומר של הקונדומים וניסיתי לשכב עם קונדום היפואלרגני התחלתי להנות ממין כדי לך לנסות

5halo

New member
לצערי יש רק סוג אחד

של דורקס הוא ניקרא avanti ultima ותתכונני נפשית הוא יקר
70 שקל ל5 קונדומים אבל זה בהחלט שווה את זה אני אומרת לך חיי המין שלי השתנו לחלוטין אחרי שעברתי אליהם אני שנאתי סקס פעם לא לדבר בכלל על להגיע לאורגזמה שזה בכלל לא היה קורא בהצלחה שיהיה לך :) דרך אגב אם זה מה שיעזור לך אני גם מאוד ממליצה לך להפסיק להשתמש בכול מיני חומרי סיכה כי אם את רגישה לקונדומים כמוני אז גם החומרים האלו גורמים לרגישות. ודרך אגב אם את משתמשת בשטיפה אינטימית אני ממש ממליצה לך להפסיק עם זה גם זה סתם גורם ליובש וכאלה אין שום דבר מלוכלך שם
באמת שלא ויכול להיות שם תתני לגוף שלך לאזן את עצמו שם אז תהני יותר ממין בהצלחה
הילה

gdrghf

New member
תודה הילה ../images/Emo45.gif

ממש עזרת לי. אני אכתוב עוד בהודעה פרטית :)

5halo

New member
בכיף מאמי

תרגישי חופשי גם להוסיף אותי בפייסבוק הילה טיפולים הולסטיים :)

למה לוותר על משהו משמעותי כמו חדירה?

אם אפשר לטפל בזה ולעזור לעצמך להנות מתוך מה שאת מתארת קשה לדעת האם מדובר בוגינסמוס או בוסטיבוליטיס אבל את בעצמך רואה שזה קשור בנושא של רגשות, כלומר כשאת מרגישה אהובה ויש חוויה של אמון, את יכולה לאפשר חדירה ללא כאב לפחות לכמה שניות. זה משמעותי. אני חושבת שלפני שאת בודקת האם יש גברים שיכולים לחיות ללא חדירה (התשובה היא כן), הרי ששווה לבדוק עם עצמך, האם את מעונינת לחיות בלי חדירה, בחוויה של חוסר, מתוך מקום של הפסד ללא בחירה מראש. הרי אם יכולת לבחור, נשמע שהיית רוצה את זה אחרת... מציעה לך לשקול את העניין ולבדוק מה באמת יעשה לך טוב. לגופו של עניין מציעה לך לפנות למרפאה לטיפול מיני סמוך למקום מגורייך. בהצלחה

למעלה