לא בשום תנועה

yoLoMan

New member
לא בשום תנועה

קודם כל אני הייתי פעם בצופים וזהו אין לי שום קשר עם תנועות יותר.בכל מקרה רציתי לשאול קצת על התנועה שלכם כי בדיוק דיברנו על זה היום עם חברים שהיו בסמינר האחרון או משהו כזה, שמעתי שהתנועה שלכם היא קיבוצית לא? אז לפי מה שהבנתי אתם התנועה הכי פחות שמרנית , אני מתכוון שכל החוויות ששמעתי מאנשים שהיו בסימנרים שלכם זה שהם התחרמנו/זיינו בחורות שפעם ראשונה בחיים שלהם ראו, או שבקושי הכירו...לפי מה שאני זוכר מהצופים,ואני לא מתכוון לילדים הקטנים, זה אף פעם לא היה קורה עם הבנות בצופים, אולי בגלל שיש אצלכם יותר מדי דברים שקשורים למין אפילו בפעולות או שזה האגדות על הקיבוצניקיות שבאות לאנשים בבקשה לזין? *אני לא מתכוון לתקוף במה שכתבתי, אין בזה משהו רע, רק אולי אני טועה, אז אתם יכולים להוכיח לי שאני טועה, או להסכים איתי..

Kobi Guerrero

New member
כן, זה בדיוק ככה

בשביל זה כולנו בתנועה, בשביל זה אנחנו עושים פעילויות חברתיות, בשביל זה אנחנו עושים קייצות בשכונות מצוקה, ובשביל זה אנחנו גם יוצאים לי"ג. בכלל, צריכים לשנות את השם של התנועה ל"השוגל הצעיר".

yoLoMan

New member
חחח לא...

לא לזה התכוונתי...לא התכוונתי שבשביל זה אתם נמצאים בתנועה התכוונתישבסמינרים שלכם, במיוחד בשכבות הגבוהות יש הרבה שבאים בשביל זה בעיקר ומשתתפים בשאר...

איזה שטויות

מי שרוצה לזיין לא צריך את השומר הצעיר בשביל זה ומי שבא לסמינר בשביל לזיין אז יהיה לו מאוד משעמם כי זו לא הפואנת, סורי

Kobi Guerrero

New member
אוקיי, אז אני אתנסח מחדש

בדיוק בשביל זה הצטרפתי לקבוצת המשך, בדיוק בשביל זה הייתי בסמינר במשך ארבעה ימים (והוא הראשון, יהיו עוד הרבה במהלך השנה), בדיוק בשביל זה שילמתי 1060 דולר לנסיעה לפולין עם התנועה, בדיוק בשביל זה שילמתי כמעט 300 שקל לסמינר קבוצות המשך האחרון, וכמובן שבשביל זה אני משתדל לא להפסיד שום דבר של התנועה כבר ארבע שנים פלוס. כמה רדודים אנשים יכולים להיות...

The orange Lady

New member
השומר הצעיר- איפה אתה חי?!

אוקיי.. דבר ראשון אתה טועה ובגדול.. השומר הצעיר זה לא מקום שיש בו גישה מינית יותר פתוחה ממקומות אחרים.. (חילוניים הכוונה).. זה נכון, יש מין אמרה כזאת שהבנות בשומר הצעיר תמיד נותנות, ובמיוחד הקיבוצניקיות, נו אז מה?! בולשיט! אתה מאמין לכל דבר שאתה שומע???.. אני מכירה מספיק חבר'ה מהצופים ומהנוה"ל שלא פחות קשורים וליברלים לגבי סקס ..ובכלל, השומר הצעיר זאת מסגרת חינוכית חברתית נהדרת, וחבל מאוד שזה מה שאתה מוצא לנכון להתייחס אליו ,בתנועה שבשבילי אף פעם לא סימלה את זה. זהו להפעם רעות

למעלה