לא בשביל הכסף

לא בשביל הכסף

שבק אומרים שהאיחוד הוא לא בשביל הכסף וכל זה... אז למה כל ההופעות שלהם עולות כ"כ הרבה?

vc15

New member
לא רוצה לענות בשמם.. אבל דעתי..

דבר ראשון חוץ מההופעה האחרונה ברידינג ההופעות של שבק לא עולות כ"כ הרבה! ודבר שני.. שאנשים מתפרנסים ממשו.. אז אם הם עושים הופעה פעם בחצי שנה.. אז בכל זאת הם רוצים לעשות עליה כסף..

תחלק לשמונה, תוריד מע"מ, תוסיף את הזיעה והדם.

סליחה, כמה עולה הופעה של כל אמן אחר? יש אמנים שלוקחים פחות מ 100 ש"ח לכרטיס בהופעה גדולה? כאן מדובר ב 8 איש, לא באמן אחד שמשלם סכום ללהקה שמלווה אותו, אלא ללהקה של 8 איש. ההופעה האחרונה ברידינג עלתה 99 ש"ח במכירה מוקדמת. אני לא מכיר אפילו אחד ששילם יותר מסכום זה. במו עיני ראיתי ביום ההופעה אנשים שקונים כרטיסים במחיר זה. המקום מכיל 600 איש שנכנסים - כלומר מקסימום הכנסה 60,000 ש"ח, ככל הנראה קצת פחות. לשכור מקום כזה + תאורה, סאונד, אבטחה, ביטוח ושאר אגרות מגיע לסביבות 30,000 ש"ח, מה שמשאיר לנו 30,000 ש"ח בקופה, לפני ההוצאות על פליירים, יח"צ וכד'. תחלק ל 8 - הגעת לפחות מ 4,000 לבנאדם. שב"ק מופיעים אחת ל 4 חודשים בערך. זה משאיר אותנו עם 1,000 ש"ח לבנאדם. 1,000 ש"ח בחודש, זה לא כסף. אף אחד מהם לא יכול לזנוח את שאר עיסוקיו ופרנסתו בשביל הכנסה כזאת.

שבקי

New member
תחלק לשמונה, תוריד מע"מ, תוסיף את הזיעה והדם

כבר דובר על זה בעבר. אבל הפעם איין לי כוח לבדוק באתרים של הברבי,צוותא,לבונטין 7,הברזילי,זאפה,תמונע,רידינג 3,מי האומנים שלוקחים יותר ממאה שקלים לכרטיס. אייך אמר פלומפי שהראו אותו שומר באיזה שער חלוד בקטע מהסרט? הוא הרוויח 18 שח לשעה,150 אחוז לפי שבק ס. בכל אופן,לדעתי,שבק נותנים בהופעות תמורה מלאה עבור הכרטיס.

vc15

New member
על זה אין ויקוח!!

אני בחיים לא התחרטטי על שקל ששמתי על הופעה של השבק!!! גם אם הייתי שם 300 שקל!!

הגיון פשוט..

אז הם ישלמו כל פעם מחדש למקום+הגברה+ הכל.. והם ירוויחו הרבה פחות חוץ מזה שאין הרבה ביקוש כשהם עושים הרבה הופעות

ToMa7

New member
הגיון יותר פשוט.. שלפי דעתי יותר נורמלי גם..

אם שב"ק יעשו הופעות מדי פעם בתדירות גבוהה הרעב שלנו יעלם מתישהו לעוד הופעות של שב"ק.. הופעות של שב"ק בהפרשי זמן כאלה יוצרים אצלנו רעב מטורף לעוד הופעה שאתם לא שמים לב .. וכך שעובר הרה זמן הרעב להתפרק בהופעה של שב"ק עובר ולכן בכל הופעוה אחרי איזה 4 חודשים בערך אנחנו מתפרקים בצורות מטורפות וזה כל היופי =] וזה לעזוב שנייה את השיקולים הכלכליים כמובן.

BaRbiK

New member
או....

שהם עושים סיבוב, בערים שהן לא ת"א (תתפלאו, קיימות כאלו.) שאולי הן קצת יותר קטנות (גם יהיה פחות כאב ראש לארגן אותן) אבל ככה מגיעים להרבה יותר אנשים שרוצים להיות בהופעות אבל לא ישקיעו 200+ על הופעה :)

למעלה