לא ברור

varui

New member
לא ברור

בוקר טוב לכם כמו אנו יודעים קרוב לשנה ניכנסה חברה חדשה במקום חברת אגד כמו כן חברת מטרופולין שינתה כמה קווים ואף הוסיפה ושינתה מסלולים כמו כן בוצעו שינוים בשכונת לב הפארק לפני כמה זמן הוצבה תחנה מקוררת ברח' ריבקה גרובר אבל עדיין לא קיימת תחנה מקוררת ברח' רימלט פניתי מס' פעמיים לעירית רעננה והתשובה שאני קבלתי הנושא הוא בטיפול לאחרונה יצרתי עוד הפעם קשר אם אנשים ממונים על תחבורה בעיר לבסוף נאמר לי התחנה ברח' ריבקה גרוב הוקמה בלחץ של ועד שכונת וברח' רימלט תקום תחנה מקוררת אולי בשנה הבאה כי אין עכשיו תקציב אבל דבר אחד אני לא יכול להבין מי מייצג את תושבי השכונה ואזה עידפות יש לו ואני הייתי רוצה להבין למה עיריה לא יכולה לדאוג לתושבי באופן מלאה אלא רק כאשר מופעלים לחצים ואני רוצה להדגיש בשני תחנות מדוברות יש שימוש רב אבל למה אחד מקוררת והשנייה לא לא ואני הייתי רוצה להזכיר לכם עוד מעט מתחילה עונת גשים ורוחות

דומני שלשכונת לב הפארק יש דף בפייסבוק

נסה לחפש. בלי קשר, כתוב מכתב מנומק לראש העיר, המנכ"ל ומנהל חזות העיר סגן ראש העיר יואל עזרזר, עם תמונות ובקשה מפורשת לתחנה מקורה, ונעקוב כאן יחד עד שתקבלו כזו. בקשתך נכונה ומדוייקת.

varui

New member
כתבתי מיילים

לכל גורמים שייכים ולא השייכים התשובות הנושא בטיפול כנ"ל פניתי לאחד כתבים בקול רענן התשובה שלהם עליו הנושא בטיפול

חדשות טובות

תותקן סככה ב- 10 בנובמבר

יואל עזרזר נשמע ומתנהג כאיש ביצוע מצויין! גם

מבחינה אישית (אספר בהזדמנות לכשיתבצע) וגם מדיבורים עם אנשים שדיברתי איתם והיו איתו בקשר, שאפו

העיקר שלפני הבחירות הקודמות

המר"צניקים הזהירו את תושבי העיר מפניו בבחינת "תצביעו לברוידא ותקבלו את אזרזר". ועכשיו נראה לי שיש רבים בעיר הזאת (אני לא כי רק הורי גרים כאן) שמצטערים על הצבעתם בעקבות הטרור הפרסומי הנלוז הזה.

avivab10

New member
בכלל לא ברור לי למה עשו תחנות בשני הכיוונים?

בתחנה ברחוב רימלט, זה תופס מקומות חניה. בתחנה ברחוב רבקה גובר (מתחת לגשר), אין מפרץ עצירה (וכמובן אין תחנה מקורה). איזה הסבר יש שחלק מהאוטובוסים נוסעים בכיוון אחד וחלק באחר?

32103210

New member
כדי לא לאבד מקומות חניה

חייבת להיות " הפרעה " לתנועה , בהרבה מקומות הארץ ,כדי לא לאבד מקומות חניה בונים "מפרץ הפוך " כלומר בליטה במדרכה ,כך גם לא מאבדים מקומות חניה וגם האוטובוס עוצר בביטחה ,"המחיר" שיש לשלם היא שיש הפרעה מינימלית לתנועה, אבל בדרך כלל עושים זאת שיש אוטובוס שעוצר "פעם באף פעם,,, " אגב, "מפרץ הפוך " ניתן לראות ברחוב קרן היסוד ,קרוב לגולומב.

למעלה