לא ברור לי משהו...

supercoconut

New member
זאת לא העונה שמסתיימת...

זה רק הארק, הכרך, הנושא, שמשתנים. עוד שניים שלושה פרקים יסתיים נבלים... יצאו לפגרה...ואז יחזרו עם המשך העונה השלישית.[בנושא חדש]

שלוקמן

New member
../images/Emo150.gifלא הבנתי

אנחנו עכשו בעונה השלישית, למה לצאת לפגרה? שיסיימו את העונה ויצאו לפגרה... זה נשמע לי יותר הגיוני

נסיה 5

New member
נראה לי שיש סיבה טובה לעשות את זה ככה

כמה השערות
1) אולי המפיקים עצמם מחפשים רעינות חדשים אז הם שולחים מרגלים סמויים ברחבי האינטרנט לחפש רעיונות מחברים כמו בפורום כזה בכל העולם 2) הפסקה זמנית לאגור כוחות מחדש
ולהיכנס עם רעיונות חדשים. הם לא סתם יוצאים לפגרה לדעתי האישית..... למרות שלאחרונה העונה הזאת היא לא כמו העונה הראשונה, שהיה בומבה של רעננות לפרצוף.....

עוגיה12

New member
הם צריכים זמן לצילומים..

זה לא בדיוק פגרה... הם התחילו רק לא מזמן את הצילומים של חלק 4... (בערך בתחילת העונה למיטב ידיעתי)

nk29

New member
הסיבה שיוצאים לפגרה זה

החגים! כידוע החגים הנוצריים חלים עכשיו ותעשיית הסדרות מנצלת את זה כדי לתת לשחקנים חודש וחצי של חופש. הצילומים להמשך העונה- לדעתי - יתחילו כבר בינואר, אבל בינתיים- עונה פצצה!

Slow Cheetah

New member
הם כבר התחילו, אם לא הם לא היו יכולים לחזור

מהפגרה ב-2 לפבואר.

lir972

New member
תשובות להכל

העונה ה-3, מתחלקת לשני חלקים: Villains - נבלים וFugitives - פושעים נמלטים. החלק הראשון, נבלים, מסתיים בתאריך 15/12/08, עד אז ישודרו 13 פרקים. שידורי החלק השני, המכיל 12 פרקים, יתחילו בתאריך 2/2/09, ויסתיימו ב-20/4/09. זה מה שידוע עד לתאריך זה.

למעלה