לא בענייני צלילה !!!

לא בענייני צלילה !!!

הכותרת מעידה על התוכן, כך שמי שמעוניין רק בצלילה נטו – פשוט לא פותח הודעה זו. אין לי מה להתדיין בענייני צלילה ולא לספר על חוויות צלילה. בשבילי צלילה היא הצלילה היחידה, והאחרונה של דורי. חלפה חצי שנה (בדיוק) וקללותיה! אני מרגישה צורך לשתף אתכם חברי הפורום בהרהורים שעוברים עלי בימים אלו של ערב ראש השנה החדשה, הימים "הנוראים" (תרתי משמע) שקרבים ובמקרה שלנו אינם חולפים. האסונות והטרגדיות שפוקדים אותנו ואת העולם משפיעים מאד על כולנו. דורי בוודאי היה מביע את דעתו, כדרכו, בצורה שקולה ועניינית שכולם כל כך העריכו. מבחינתי הייתי רוצה לדלג על תקופה זו ולהיות כבר אחרי החגים. חג בלי דורי – זה לא חג!!! אני מצטערת אם נסחפתי ברגשות ואולי העכרתי במשהו את אווירת החג... אבל הזהרתי בתחילת ההודעה. שנה טובה לכולכם!

ליבי איתכם ../images/Emo14.gif

אין מילים ואין ניחומים והימים והחגים לעולם יהיו שונים. כמה כואב שכל זה קרה! מקווה שתמצאו נחמה כלשהי בשנה הבאה עם סיום החקירה, קבלת הדו"ח והבאת האשמים לדין צדק. היו חזקים!

אבנר29

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif

חיי כולנו שזורים טרגדיות ושמחות זו דרך העולם.אנני בא להמעיט מכאבך, אולם לרגל החג שאלי את עצמך, איך בנך היה רוצה שתעברי את החג הזה ועוד רבים אחריו? אני בטוח שלא היה רוצה לראות את הוריו מתיסרים´ בעיקר לא בתקופת החגים. רוצה אני בהזדמנות זו לחזק את ידכם בפומבי. שלא תדעו עוד צער אבנר

אהובה, יקרה

מי יתן והחגים שבפתח יעברו עליכם בסימן של התחדשות מסויימת, אני מתכוון לכך שכל המידע שחייב להגיע לידיכם אכן יגיע במהרה ואני מקווה שאכן תוכלו לחזות בענף צלילה אשר מפיק לקחים נדרשים תוך חשבון נפש מעמיק לגבי האירוע הנורא מכל שפקד אותכם. קשה לי לאחל לכם חג שמח, למרות שבכל ליבי אני מייחל שיהיה לכם שכזה... אומר לפחות שאני מאחל לכם ולכולנו שנה טובה ושהצער לא יתעצם בביתכם לעולם. לו יהי.

mukk jsa

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif

אני נפעם מגילוי חוסנכם ועמדתכם בשעות קשות אלה ואני מאחל לכם שנה טובה ושלא תדעו עוד צער. תודה לכם.

Pini1

New member
אהובה ועמי היקרים ../images/Emo23.gif

אהובה ועמי היקרים אין ספק זה יהיה חג קשה ולא הכי שמח מבחינתכם , דורי איננו איתכם. אין מילים מנחמות ואין פתרונות קסם שמקהים את המועקה חוסר האונים והגעגועים הרבים. אני משוכנע מבלי להכיר את דורי אישית כי דורי היה רוצה שתהיו שמחים ותחגגו כרגיל עד כמה שניתן. אני מאחל לכם את כל כוחות הנפש האפשריים בכדי שיתאפשר לכם להמשיך הלאה. אני כמובן מקווה יחד עימכם כי תקבלו את התשובות החסרות שמעוכבות מזה זמן בהקדם האפשרי. כל טוב וחג שליו ושמח לכם. פיני

פוסידון

New member
צדיקים מקומם בגן עדן ודורי בנכם ז"ל ../images/Emo16.gif

מתבונן בכם ובנו ומחזק את ידנו להמשיך החיים ולחיות אותם נכון
זיכרון צדיק לברכה. חיזקו ואימצו ולו רק בשביל זיכרו. פוסידון ממעמקי הים.

../images/Emo16.gif סיפור טרגי שקשה לקבל..

הייתי באתר של בנך, וראיתי את הסיפורים, ומאוד קשה לקבל את הסיפור הנורא על חיים שנגדעו כך פתאום... אין לי מילים רק לאחל לך ולבני ביתך המון אהבה , ושלא תדעו עוד צער משתתפת עמוקות בצערכם החוף

למעלה