לא בעיה שלי

לא בעיה שלי

ארוחת ערב ראשונה עם המשפחה המורחבת שלו... מלחיץ. הצעות? עצות? הנחיות?

dudusch

New member
לא לאכול בידיים?

לא לשים מרפקים על השולחן? סתאאאאם... פשוט תהיי מקסימה כמו שאת!

למרות הכל

נראה לי שאני היחיד שהבין אותך בקריאה ראשונה
ברור שזה מלחיץ ! שתיקח ואליום !
סתאאאאאםםם .... שתשמור על מצב רוח טוב ותיקח הכל בקלות בלי לנסות לעשות רושם ובלי לצאת מהכלים. אולי אפילו לנסות להנות, ברגע שנהנים הכל הופך להרבה יותר נחמד. אני יודע, עצות לא משהו אבל ניסיתי ...

מי צריך ואליום

כשהסבתא משתמשת בגראס כתבלין...
בשם ההנהלה וצוות העובדים והשפמים, תודה...

dakdak

New member
תעשי מה שאני עשיתי

הייתי לחוץ מהפגישה עם המשפחה שלה ועליתי על פתרון. עישנתי חצי ג´וינט 5 דקות לפני שיצאנו מהבית.מספיק כדי לגרום לי לצחוק מכל שטות אבל לא עד כדי חוסר יכולת לתקשר עם אנשים. היה מאד מצחיק,הקרח נשבר על ההתחלה והפגישה היתה הצלחיה מסחרררת. יום אחרי זה אמא שלה התקשרה אליה לשאול מה אני רוצה לארוחת שבת של שבוע הבא.

אני ארחיב את הנושא

כדי שיהיה מעניין. עד כמה חשוב בעיניכם לשאת חן או להתידד עם המשפחה של בן הזוג?

לי לא כל כך אכפת

אבל אנחנו דווקא מסתדרים יופי. אמא שלי לעומת זאת, מנהגת כאילו היא החותנת שלי ולא אמא שלי, היא תמיד לצידו של חבר שלי ולא לצידי היא אפילו שאלה אותו "איך אתה סובל אותה בכלל?"

אופקקקק

New member
היי נקודה יקירתי

בשבילי הקשר של המשפחה שלו חשוב לי בקנה מידה שהיא חשובה לו, אם הוא טיפוס שנורא קשור למשפחה יהייה חשוב לי ממש להתערבב איתם אבל אם הוא מרוחק או לא יודעת מה.. לא בידיוק הטיפוס המשפחתי, אהייה נחמדה ואתחבר בכל זאת אבל יהייה פחות לחץ. אמר לטובתי שעוד לא היו הורים שלא אהבו אותי

enicegirl

New member
זה קרה לי אתמול ../images/Emo13.gif

זה ממש לא נורא!! ההורים בסך הכל מתעניינים מה את עושה, שואלים קצת על המשפחה, אחים אחיות וכו´...זה בדרך כלל עובר בשלום!! (יוווו, היתה ממש פגישה משפחתית אתמול, מסעדה תאילנדית, חבל"ז...)

dudusch

New member
הופה!!!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

אני שומע תופים ומצילתיים?? מה התחדש אצלך בינתיים? ככה בשקט בשקט, את הפורום בודקת, נעלמת לנו כך לפתע פתאום, מופיע מידי פעם, מהפורום לטעום. מה קורה איתה enicagirl? לראותך שום עימנו אני מייחל! מקווה שהכל אצלך תקין ומיושר, אם כן, הריני ממש מאושר. שיהיה לך יום נפלא, ובכלל, מדודו, שמרוב שיעורים כבר יצא מטורלל...

למעלה