לא בסידרה שלנו....

SaberTooth

New member
לא בסידרה שלנו....

בזאת אני גאה לפתוח שרשור "לא בסדרה שלנו". למה אני מתכוון ב"לא בסידרה שלנו"
אז תנו לי להסביר: להודעה הזו תשרשרו כל מיני דברים שבטוח אף פעם לא יקרו בסידרה כמו למשל: לקס יגיע למקום כלשהו בגרוטאה מחלידה ולא במכונית ספורט סופר סופר (אטרקטיבית) יקרה. זו סתם דוגמא, אני בטוח שאתם תוכלו להמציא דברים יותא טובים....

לאנה

New member
אמממממ..........

קלואי לא תצלם אפילו תמונה אחת מסכנה במשך שבוע שלם.

Lizz

New member
שניים: אחד רע ואחד טוב

מה שלעולם לא יקרה פה... כשקלארק מגיע לגיל 16-17 לקס אומר לו שהוא מאוהב בו. הם מתנשקים ונוסעים לעבר השקיעה במכונית אדומה עם גג פתוח. ואז הם מתחתנים. ומאמצים ילד. או שקלארק יכול להיכנס להריון בגלל שהוא לא בן אנוש. כולם חיים באושר ועושר, הפי אנד. ודבר אחר, די מטריד, שלא יקרה והאמת, די טוב שלא יקרה: ליונל\לקס.

Nagini Potter

New member
אוקיי... מה *לא* ייקרה בסמולוויל...

*ללאנה לעולם לא יהיה יום שיער רע..... *גם ללקס לא.... *קלארק התמים שלנו לא יבין (לפחות לא בכוחות עצמו) עד כמה קלואי מאוהבת בו *ספיידרמן לא יבוא לבקר כשהוא מרכיב את אלוויס על הגב (מה אתם רוצים? הוא באמת לא!) *קלארק לא ימות *גם לקס לא *קלואי לא תתפשט *אני מניחה שגם לקס לא (וחבל) *קלארק לא יבין שכחול ואדום לא הולכים ביחד *קלארק לא יעוף בשמי סמולוויל עם התחתונים מעל המכנסיים. Nagini Potter

ד י י ז י

New member
לא יקרה..

מרתה ואיך שקוראים לאבא של קלארק לא יהיו ההורים המושלמים.

angel of Death

New member
טוב אז ככה:

קלארק מגיע לבייתו חבוק באהובו לקס הם מכריזים על נישואיהם לפני ההורים

Buffy1

New member
אז ככה

*קלארק יילך לפאב לחפש בחורות (למרות שלא נראה לי שתהייה לו בעייה להשיג... כמעט כל בחורה) *לקס יודה שהוא מאוהב בקלארק *אנג´ל יבוא לסמולוויל וקלארק יילחם בו (אבל אנג´ל ינצח
) *לקס יהיה האויב של קלארק (זה יקרה רק מאוחר יותר) *פיט יתחבר עם לקס

casperit

New member
מה הקטע שלכם עם...

לקס וקלארק? אם זה יקרה זו תהיה באסה רצינית, טוב חצי באסה.. שיט לוותר על קלארק קנט (
)... יעל
ל-ק-ס ל-ו-ת-´-ר לשלטון!

Nagini Potter

New member
כן, יהיה מה זה באסה אם הם יהיו יחד!

אם אחד מהם ימצא חברה נוכל עדיין לבנות על השני, אבל אם שניהם יהיו תפוסים באותה מכה?! אבוי!! אסון גרעיני על המין הנשי! Nagini Potter

casperit

New member
קלארק קנט לא מענין אותי...

אבל לקס? הוא כזה שולט!!!! יעל

למעלה