לא במוזה

דנטל

New member
לא במוזה

עברו עלי לא מעט גלי חוסר חשק בחיים שלי ואני אפילו די אוהבת אותם, אבל הגל הנוכחי מתחיל להטריד אותי. קודם כל, מדובר בתקופה שנראית לי ארוכה יחסית לגלים האחרים. דבר שני, נראה לי שזה יותר חוסר חשק מהפעמים הקודמות. אומרים שעם האוכל בא התאבון. אוכל יש, לא מתלוננת - תאבון? אני ממש שמחה כשאין לי זמן לזה. זה עד כדי כך חמור. איך מחזירים את החשק? בבקשה, רק אל תציעו לי למצוא אהבה. בכלל, אל תזכירו את הדרעק הזה בהקשר אלי. אני סומכת עליכן/ם שתחשבו על דרכים אחרות שאני לא חשבתי עליהן ושלא קשורות בכלל לאהבה.

פתאום ככה אין חשק?

אני בטוחה שהחשק יחזור... אין מצב שלא יהיה חשק להרבה זמן... לא צריך אהבה... פשוט צריך מישהו שיתפוס את העין מישהו מושך...

ToryMaster

New member
למה צריך אהבה?

מה הקשר בכלל? רוצים סקס אז צריך אהבה? אני חושבת שאת צריכה להבין קודם כל למה זה מטריד אותך שאין חשק, ואז להבין מאיפה חוסר החשק בא. האם זה רק פיזי (כלומר בmind את רוצה, אבל הגוף לא?) או שזה גם מנטלי ופשוט לא בא לך כלום? בגדול, לי נדמה שאולי התרגלת כל כך להיות החרמנית הבלתי נלאית, שקשה לך להתמודד עם משהו שונה, יכול להיות שאני צודקת?

דנטל

New member
עונה לשתיכן ../images/Emo13.gif

אני בטוח לא חושבת שיש קשר לאהבה, אבל אל שפע אוזניים אחרות (או אצבעות מקלידות) שהייתי מציגה את הבעיה שלי, העדר היה עונה לי שאני צריכה אהבה
. למה מטריד אותי שאין לי חשק? זה בדרך כלל לא מטריד כמעט בכלל. אני אפילו מעדיפה חוסר חשק על חרמנות כי זה פחות מעיק. ולמה כמעט? בגלל שכשאין חשק זה מעפן לעשות סקס, אבל כשיש פרטנרים זה לא שאני תמיד אומרת להם לחכות שיבוא לי החשק, ואני עושה סקס גם כשאין חשק. הבעיה היא הגל הנוכחי. בדרך כלל הגלים האלה זה בערך 3 שבועות (כך שמעולם לא הייתי החרמנית הבלתי נלאית, אגב). הפעם זה כבר חודשים ככה. הגעתי למצב של להעלות לפה את הבעיה בגלל שבסוף השבוע האחרון היו 4 הצעות (נו, גם זה בא בגלים). כלומר, מילא שלא יהיה חשק כשאין הצעות או כשיש הצעות בכמות סבירה, אבל כמות כזו רק הבהירה לי כמה שאני בבעיה. פיזי או מנטלי? יותר פיזי נראה לי, אבל גם למנטליות יש פה חלק. אני רוצה סקס רק בתיאוריה. היה לי חלום כחול ואפילו זה לא היה סממן שהגל עובר. בערך ברגע שהחלום התחיל, אני התעוררתי, ובתור ערה ניסיתי להמשיך אותו ופשוט לא הייתי מסוגלת לדמיין את אף אחד ממשיך את מה שהתחיל בחלום. אז הלכתי על ה-בסט מבחינתי שזה סאבלימינל ושניה אחרי שחשבתי עליו נרדמתי בחזרה מבלי לחלום יותר. לעזאזל, דווקא את זה הייתי ממש רוצה לחלום. הקושי להתמודד הוא בעיקר בגלל שאומרים שנשים שעוברות את גיל 30 הופכות ליותר חרמניות ואצלי זה ההפך, אז זה קצת מבהיל, ולפחות בקטע הזה כן הייתי רוצה להיות חלק מהעדר או לפחות קרובה אליו. בנוסף, בעיני עצמי - שזה הדבר הכי חשוב בתכלס - זה לא נורמלי, מה שהופך את זה למדכא. פירס קרא לי פולניה. הבעיה היא שאני מתחילה להרגיש כזו (נכון שהפולניות פה יסלחו לי? כבר רגילות ויודעות שאין כוונה לפגוע
).

ToryMaster

New member
כפרעלייך

מצטרפת לשאלה בנוגע לעייפות, את מצליחה לשם שינוי לישון לאחרונה?

דנטל

New member
אני ישנה ממש גרוע

משהו בקשר לאח שלי שמדיר שינה מעיני, אבל חוסר החשק לא קשור לזה כי עם אח שלי זה משהו די טרי. אוף, עד שכבר ישנתי, אמא שלי התקשרה בשתיים וחצי בלילה לבדוק שאח שלי בסדר כי היא בחו"ל והוא גר אצלי. סלחתי לה כי היא רגילה שאני ערה בשעות כאלה, אבל זה מתסכל שהפעם דווקא ישנתי.

טושית18

New member
כולן מתישהו הופכות לפולניות..

ואת צריכה פשוט לשכוח את הנושא ,לעסוק בכל דבר אחר,וזה יבוא לבד...אל תדאגי חשק לא נעלם לצמיתות...זה משהו אנושי בסיסי הרצון והחשק למגע,וכמיהה למישהו. אה...ואני אצמי פולניה הכי לא פולניה שיש,אז אל תפגעו

boazt25

New member
רעיון

דנטל אולי את סובלת מעייפות מצטברת? הרי ידוע כשעייפים אין חשק. אני יודע שאת סובלת מנדודי שינה. נסי לבדוק האם את ישנה פחות ממה שאת רגילה כשיש חשק. ייתכן וכאן טמונה הבעיה. בכל אופן מקווה שחוסר החשק יחלוף במהרה.

דנטל

New member
עייפות זו הרבה פעמים באמת הסיבה

אבל אני יכולה להשתמש בזה כתירוץ רק לחלק מהפעמים שלא בא לי. ברוב הזמן יהיה לא הוגן להשתמש בתירוץ הזה. למשל, למה גם במסיבה, שזה המקום לחפש סקס, לא בא לי? שם אני ממש לא עייפה. נגיד, שגבר שרוצה לבוא אלי אחרי המסיבה יעיק עלי כי כשאני כבר בבית אני רוצה לישון. תירוץ מקובל. מה לגבי שם במסיבה כשהוא בסך הכל רוצה לרקוד מחובקים? אפילו עם זה לא ממש שיתפתי פעולה ביום שישי האחרון. אני אשכרה עמדתי מולו ואמרתי לעצמי "ראבק, לפני שנה היית קופצת על הבחור הזה, למה עכשיו את אפילו לא מרימה את שתי הידיים לחבק אותו?". אחרי זה באה מישהי ורצתה שהוא ידליק לה את הסיגריה ואני ניצלתי את זה שהוא עצר מלרקוד בשביל לחזור לחברים שלי. וכל הקטע שהלכתי למסיבה עם שאיפות. אני יוצאת מהבית עם המחשבה שהיום אצוד ומגיעה לשם עם מינימום זכרון של השאיפות שלי. ביום שישי האחרון יצאתי מהבית עם אותה שאיפה וקצת התבאסתי שכואב לי הגרון, אז לא כדאי שאתנשק ואדביק מישהו, אבל כשהגעתי לשם... מי בכלל חשב על נשיקות? היה התאורן שאני מתה עליו והיה איזה אחד עם שיער ארוך שעשה לי את זה בגדול, אבל חוץ מלהסתכל עליהם ולהזיל ריר, לא היו לי שום מחשבות מעבר. לא נשיקות, לא חיבוקים, לא עמיאטים.

boazt25

New member
ממה שאת כותבת כאן

נראה כאילו סטוצים כבר לא עושים לך את זה. זה לא "זה". אולי את צריכה למצוא לעצמך ריגושים חדשים.

דנטל

New member
איזה סוג של ריגושים, למשל?

אני רוצה סקס, אבל רק ב- LEVEL של הרצון. אשכרה לעשות סקס - אין לי חשק.

ToryMaster

New member
אולי היא צודקת

אולי סקס מזדמן (או בכלל) כבר לא מביא לך את הrush המטורף הזה שהתרגלת אליו.

boazt25

New member
ללכת למסיבת חילופי זוגות עם ידיד

או יזיז טוב שלך, אורגיות, סקס תוך כדי קפיצת באנג'י. אני בטוח שתמצאי משהו שיביא אותך לשיאים חדשים.

דנטל

New member
ממך לא תבוא הישועה ../images/Emo31.gif

בבקשה אל תנסה עוד לעזור לי.

אופס

www.sisters.co.il יש חנות ווירטואלית, אבל יש להן גם חנות פיסית, שנורא כיף ללכת אליה. כל הצעצועים שלהן נמצאים בתצודה ואפשר לגעת ולהפעיל את הכל

דנטל

New member
זה עדיין ידרוש ממני לעשות סקס

גם אוננות זה סקס וכבר הצהרתי פה בעבר שאני מאוננת פעם בכמה חודשים. גם בפעמים שיש לי חשק לסקס, אין לי חשק לאונן. זה פשוט לא הקטע שלי. בנוסף, זה שאין לי חשק לסקס, זה לא אומר שאין לי חשק לגברים. כלומר, בכל מקרה תמיד אעדיף גבר על פני צעצוע והמזל הוא שיש לי גם מאלה וגם מאלה
.

למעלה