חוששני, שכיום, עם המודעות בקרב בני שלושים ומעלה לנזקי העישון, פרסומת כזו לא תשכנע.איני מאוהבי הג'אז, אך זה נעים.
והב"מ.. וואי, המוח שלי נמס.
בר-מינן, בלתי מספיק, בבא מציעא, בטחון מידע, בינה מלאכותית!!!
בהיתי בסרטון ואז שמתי לב שיש פה בעיה. הבחורה מעשנת ועשן עולה מגב ידה הימנית.
עברתי לסרטון אחר בסידרה ואני שואלת את עצמי- פרסומת לרעל? לסרחון?
לא יודעת אם תשכנע או לא. סתם משונה בעיני שזה הנושא.חוששני, שכיום, עם המודעות בקרב בני שלושים ומעלה לנזקי העישון, פרסומת כזו לא תשכנע.
אז אולי זו בדיוק הכוונה יעני בלי מוח.והב"מ.. וואי, המוח שלי נמס.
פעם מישהו אמר שיש שני סוגי ג׳אז: ג׳אז טוב וג׳אז רע.אהבתי את האיור של ה- ב"מ על הקליפים
אבל המוזיקה.. אחח המוזיקה
גם שאר השירים שם הם כאלה, אשה מסתורית, מסוכנת, פאם פאטאל כזו. זה הנושא שם. זה בנוי יפה, כתוב טוב, מעביר טוב את הנושא ומצליח לעורר את התחושות המתאימות. אם זו יצירה של מכונה זה מאד מרשים.גם אני חיפשתי ולא מצאתי. לפחות הוכחת לי שלא טעיתי..
אבל לתרגם.. התחלתי והתמלאתי אנטי.
איזה שיר. כמה אזהרות, כמה שלילי. הכוס חצי ריקה, מערבולת של פיתוי, לגימה מאכזריות, היזהר, הנשיקה המתוקה תטביע בחרטה..
אתה אולי תתנחם בוויסקי.
אני הלכתי לחפש שיר אחר. עם חיבוק ורוגע, חיוך וחצי הכוס המלאה!!
יש לך אחד כזה?
לא לאגם שאר השירים שם הם כאלה, אשה מסתורית, מסוכנת, פאם פאטאל כזו. זה הנושא שם. זה בנוי יפה, כתוב טוב, מעביר טוב את הנושא ומצליח לעורר את התחושות המתאימות. אם זו יצירה של מכונה זה מאד מרשים.
שאלתי את קלייטון את מי הקול מזכיר. מי שרה?לא לא
המכונה יצרה את האיור, האנימציה המינימליסטית הזו.
הראשון הוא שיר מהסרט גילדה, השני אוסף של שירים מאופרות.
כן, צפיתי בכמה סרטונים. המלל מעניין. הציורים הנילווים- בסופו של דבר, משעממים.. עדיף רק להקשיב.גם שאר השירים שם הם כאלה, אשה מסתורית, מסוכנת, פאם פאטאל כזו. זה הנושא שם. זה בנוי יפה, כתוב טוב, מעביר טוב את הנושא ומצליח לעורר את התחושות המתאימות. אם זו יצירה של מכונה זה מאד מרשים.
הקול לפחות בהתחלה מזכיר את השירה של ריטה הייוורת בגילדה. זה לא היא בעצמה שרה אמנם אלא זמרת מקצועית. (הייוורת היתה רקדנית מקצועית, כנראה פחות זמרת לפחות לדעת המפיקים באותו זמן).כן, צפיתי בכמה סרטונים. המלל מעניין. הציורים הנילווים- בסופו של דבר, משעממים.. עדיף רק להקשיב.
והקול שלה, לקול של מי, לדעתך, הוא דומה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.