בחיאת ראבק...
נו באמת... אני מתכווין ל"נו באמת באמת" יש משהו שאתה חושב ש"הצבא" צריך לעשות ולא עושה? יש משהו כזה? יש משהו שאתה חושב שהצבא לא עושה, ואתה, לו רק היית במקומם כן היית עושה? מהו אותו משהו? אתה יודע מה? בא נניח לרגע לשאלה "מהו אותו משהו" ונוסיף לשאול: מדוע לדעתך הצבא לא עושה את אותו משהו-לא איכפת לו מספיק? אין לו מספיק שכל? מה בדיוק הבעיה עם הצבא הזה??? הא??? אז נכון, לפעמים. או, לייתר דיוק, פעמים רבות נרמסות זכויות אדם אלמנטריות בצבא. לפעמים נעשות טעויות-הכל סבבה והכל, עדיין לא אומר שאין מה לסמוך על צה"ל-ברור שצה"ל הוא איננו אלוהים, איננו כל יכול, יש לו פאשלות, אבל אני בטוח, ותסלח לי אם אני פוגע בך ובריגולטור, שאת צהל ואת מערכת הביטחון מנהלים אנשים, שלא עוד שהם מבינים בביטחון יותר טוב ממך, אלא שגם שלום החיילים חשוב להם, כך סביר לי להניח, יותר משחשוב הוא לך. גם אני, כמו כולם, הייתי מחובר היום כל היום לכלי התקשורת בדריכות ובמעט פחד-בעיקר פחד מפני חטיפות נוספות-אבל יחד עם זאת אני בטוח, במאה אחוז אני בטוח, שעושים שם את המקסימום כדי שכמה שפחות חיילים יפגעו. ואל לך לזלזל באירגון החיזבללה, הוא לא כזה פשוט...