לא בא לכן

ORITI61

New member
לא בא לכן

לפעמים להרים את הטלפון ולחייג אליה??? אני יודעת שזה נשמע משוגע אבל פשוט נמאס לי, כמו שרובכן יודעות יש לי שלושה אחים גדולים רק שאני תמיד צריכה לדאוג להם למרות שכולם בעלי משפחות.ולפעמים זה פשוט כבד עליי. השבוע יתגלה משהו על אחי הגדול ומה שהורג אותי שזה גורם לאבי צער גדול ואני צריכה להתמודד עם זה גם להרגיע ולעודד את אבא וגם להטיף לאחי שגדול ממני ב-10 שנים. ופשוט היה בא לי השבוע להתקשר אליה ולהגיד לה שכבר אין לי כח להתמודד עם כל ושהיא צריכה לטפל בזה ולא אני!!! נכון שזה נשמע נורא אבל כבר אין לי כוחות!!!! פשוט בא לי רוגע נפשי. זהו-רק הייתי צריכה לשתף.

אשבל1

New member
היי אוריתי

בא לי כל כך........... זה כל כך קשה לשאת על כתפיך אחריות כל כך גדולה בנוסף לכאב הגדול, מה אומר? אציע לך לנסות להוריד מעט מעלייך אחריות לגבי אחייך הגדולים ותראי מה יקרה? אולי הם יתבגרו? בכל מקרה שולחת חיבוק....

אורית ../images/Emo62.gif

את באמת האור של משפחתך, יחד עם זאת חשוב שתזכרי ושהם יזכרו שגם הם צריכים להיות שם בשבילך. תוציאי מבטנך, שתפי אותם בכאבך אני בטוחה שהם יבינו... שולחת חיבוק גדול גדול ועוד משהו שחשבתי שכדאי לך, תרימי טלפון לחברה טובה שלך ותצאו יחד, תנקי קצת את הראש תעשי משהו לא שגרתי שיתדלק אותך בפנים...

ORITI61

New member
אוף בא לי להעלם

אתמול עד 01:30 בלילה עשיתי שיחות לאחי-כבר אין לי כוחות. כל מי שרואנ אותי בעבודה ביומיים האחרונים אומר שאני נראית נורא עייפה-אבל זו עייפות נפשית, אני כבר לא מסוגלת, אני מרגישה שאני נכשלת!!! מצד אחד אבא שלי בוכה לי בטלפון מותש וכואב והוא לבד בבית אני פוחד שיקרה לו משהו על הבריאות שלו, ומצד שני אחי לא מקשיב לא לי, לא לאחים שלי ולא לאשתו. הוא שאם נמשיך להתערב לו בחיים הוא לא ידבר איתנו.... רק היא יכלה להשפיע עליו והיא לא פה ואני כבר גמורה!!!

../images/Emo201.gif

נשמע שמאוד קשה לך עכשיו ושאת מוצפת, לא רק בקשיים שלך אלא גם בקשיים של אחרים שמעבירים אליך את הקושי שלהם ... הלאוי שיכולתי לסייע ... שולחת לך חיבוק.

אני חייגתי פעם...

זה בטח יישמע מטורף\ אבל יום אחד מרוב שבא לי (כי הייתי רגילה כל ערב לדבר איתה בערך באותה שעה, כשהיא היתה בנסיעה חזרה מהעבודה), אז פשוט חייגתי את מספר הפלפון שלה... פחדתי שיענה מישהו מהעבודה שלה שקיבל את הפלפון אבל פשוט היה מענה שהמספר אינו זמין.... מאז עבר לי הדחף לחייג...

ymz

New member
בא לי ועוד איך

בא לי לבוא אליה, בא לי ללכת לשתות איתה קפה, לחגוג איתה את החגים. אפילו לריב איתה בא לי.

למעלה