לא בא לי

לא בא לי../images/Emo70.gif

סיימתי את הקורס בשבוע שעבר. עכשו אנחנו (בוגרי הקורס) בתקופת "חונכות" במוקד עצמו. ולא בא לי! אני לא אוהבת לא לדעת כלום. בתיאוריה אני יודעת הכל, אבל כולנו יודעים שזה לא אותו הדבר, ואני שונאת את התקופה הראשונה שבה יש לי חוסר ביטחון מסויים, התקופה שאני לא ממש מכירה את האנשים שעובדים איתי, להיות על תקן ה"חדשה". שונאת את זה, וזה לא תורם למוטיבציה שלי בשיט. שיעברו כבר שלושת השבועות הקרובים, ואני אהיה כבר אחרי, אמן. -אתם לא חייבים לךהגיב, סתם הוצאתי פה תסכולים- פ.

תקופת החונכות אכן מעיקה

זו תקופה קצרה (בדרך כלל), אבל התיאור שהבאת מזכיר לי את תקופת החונכות שלי. אמנם האנשים היו מסבירי פנים וסייעו בכל מה שהיה נדרש, אבל עדיין ההרגשה לא נעימה. אני בעד לנצל"ש - מי רוצה לספר על חוויות מתקופת החונכות שלו?

../images/Emo105.gif מקפיצה

-או שזה לא עובד פה- בשתי המשמרות האחרונות עברתי שני חונכים, שונים אחד מהשני כמזרח ממערב. מחר אני אהיה עם מישהי אחרת. ונראה אם אכן גברים ממרדים ונשים מנוגה

א ו ר3

New member
אני עדיין בתקופה הזו...

אני בערך 3 שבועות בתפקיד ולפעמים אני צריכה עזרה ושואלת את מי שליידי ... לא נעים, אבל מה לעשות .. עדיף מאשר לתת ללקוח מידע שגוי. לא נעים אבל עוברים את זה.. גם עדיף ללמוד כמה שיותר מאחרים בתור התחלה.

deja vu 23

New member
מבין אותך

אני סיימתי קורס והתחלתי לעבוד במוקד טלפוני ב"פלאפון", והחודש הראשון הוא באמת הכי קשה - חוסר ביטחון, חוסר שליטה בחומר, שואל שאלות כל הזמן, אבל אין מה לעשות, כולם התחילו ככה. אחרי חודש-חודשיים כבר מתמקצעים ושולטים בחומר.

AdiGoldman

New member
אני כבר חודש וחצי

עובדת במסעדה. כבר מזמן לא מתלמדת וטוחנת משמרות. אני חצי מתה מכיוון שאני עובדת במשרה וחצי אאני לא יכולה להתלונן כי זה מה שרציתי. אני צריכה עוד כסף. אבל אני כל הזמן חושבת לעצמי עוד כמה אני יצטרך לעבור את זה עד שאני יוכל להפסיק עם זה כי יהיה לי מספיק כסף.. אם זה בכלל יקרה.

למעלה