לא באלי....

פטל22

New member
לא באלי....../images/Emo10.gif

אני נשואה 7 שנים בעלי אוהב אותי מאוד דואג מפנק כשאנכנו עושים סקס הסקס מעולה הוא מתאמץ למעני אני אוהבת אותו מאוד אבל בזמן האחרון לא בא לי בכללל לפעמים הייתי מתאמצת ואז עם האוכל היה בא התאבון אבל בזמן האחרון אני סגורה לגמרי לא מסוגלת לשכב איתו אני יודעת שאני לא בסדר ואני לא יודעת איך לשנות את עצמי רקע כללי המצב הכלכלי קצת קשה לא חסר לי אוכל או משהוא אבל לא יוצאים לא מבזבזים אוכל חשבונות וזהוא אני כרגע לא עובדת לא מוצאת עבודה יש לנו 3 ילדים קטנים קשה אבל לא נורא מה לעשות?

arimer

New member
חוויה זוגית

אהלן... פירסמתי בפורום הזה הודעה לגבי טיפול זוגי אלטרנטיבי שאנחנו עושים. אנחנו זוג שמטפל בזוגות. הגישה שלנו משלבת היבטים פסיכולוגיים עם הרבה עבודה על מיניות, גוף ורוח. הטיפול כולל גם עיסויים משותפים, שיחות על הבעיות, התחברות אל המשותף לכם וניסיון מאד גדול לעזור לכם להתחבר אחד אל השני. אם את מעוניינת לשמוע יותר ואולי להיפגש איתנו, את יכולה לשלוח לנו הודעת תגובה כאן, או לשלוח לנו אימייל: [email protected]. את חושבת שבעלך יהיה מוכן להצטרף אליך לטיפול כזה? אגב- אם המילה "טיפול" מרתיעה, את יכולה להשתמש במילה "חוויה זוגית...". להשתמע....

פירסומת וחוצפה

את במצוקה משהו אני מציע לך לא להתיחס להודעה הזו שמנסה למכור לך משהו. גם אם זה בחינם. דניאל

adam33

New member
סימפטום

ברוח ימים אלו.. חישבו ומצאו שבעקבות מלחמת המפרץ היו הרבה לידות ניתן לייחס זאת למצב של הביחד באותו חדר והאפשרויות שעמדו בפני הזוגות באותם לילות מצד שני אני מניח שהיו זוגות שזה רק החמיר ולכן למרות הבעיות ניתן לגשר מכיון שהבעיות הכלכליות מאפילות על המון הרגשות כל עוד מביטים על הבעיות הללו כאבן שיש לה הופכין אבל אם תנסי להרגיש שאת המצב הזה חווים המון זוגות בישראל וזה אינו מרטיע אחרים להמשיך בזוגיות יד ביד ולמרות הבעיות הרגשה אינה באה מהאויר היא נובעת ממשהו נסי לסדר את המחשבות שלך ולראות מה באמת מפריע לך אוליי תנסי למצא עבודה .....נסי לשתף אותו בכך..גם כמה שעות יכולות לשנות את ההרגשה.. ואוליי נסי לתת לו את הכאב ראש בנוגע לחשבונות אוליי זה מה שמטריד לזוגיות טובה אין חובה לצאת כל יום למסעדה אירוניקה אתמול ראיתי בחנות ספרים ספר שמדבר על זוגות נשואים ומצב כלכלי אז אינך היחידה...
ואינך היחידה בכך שאת רוצה לשנות זאת ולהיות שמחה ומאושרת...

פטל22

New member
תודה

קראתי את דבריך והם מאוד נגעו לליבי תודה לך . אני אכן משתדלת ומנסה בשבוע הראחרון לראות את חצי הכוס המלאה, השבוע בעלי אמר שהוא חושב לתבוע את ערפת על כך שהרס לנו את הזוגיות.... הוא טוען שכל פעם שיש פיגוע או התרעה לפיגוע אני מסתגרת בתוך עצמי אז אוליזה גם גורם משפיע. אני מבטיחה להמשיך להשתדל למטנו וגם למעני ומקווה שהדברים יחזרו לקדמותם. בכל אופן תודה לך

כנראה שזה לא רק סקס

מה זה "אני לא בסדר"? איך את מרשה לעצמך להתיחס אלייך כך? אם את כמו שכתבת היית מינית בעבר וכל זה כנראה כמו שאמרו לך בגלל המצב הכללי והכלכלי. משפיע על הרבה זוגות. זה הזמן לדבר עם בעלך על זה. לא קל לדבר ובודאי שלא קל לא לפגוע. אבל צריך לדבר. אולי בגלל המצב הוא פחות שם לב לצד הרומנטי? תנסו ליצור סיטואציות רומנטיות ולעורר. וכמובן שלא צריך כסף לזה. אפשר לבקש מההורים לשמור על הלדים ולחגוג בבית ( לא רק סקס) לראות יחד סרט, לדבר, לאכול ארוחת ערב רומנטית. לחדש אין לי רעיונות אבל ניסיתי משהו דניאל שמבלבל את המוח.

למעלה