תאמת, כבר ממש נמאס מכל הבולשיט
שלו. רוצה ללכת? שילך. אבל שלא יצפה לשום הוקרה מהקהל של הפועל. היה עדיף אם הוא לא היה בכלל מאשר שהוא בא לשנה, חיזק ציפיות, הביא כסף ואנשים הרגישו שסוף סוף נוכל להיות מועדון גדול. והנה הוא שובר הכל, ורק מדכא אנשים עוד יותר. היה עדיף שהוא היה משאיר את המצב כמו שהיה ולא היה בא לכאן בכלל. אני אישית עכשיו ממש מבואסת מזה, אני לא אשקר. כל החלומות הלכו לפח, נחזור להיות אותה קבוצה דלת תקציב. השחקנים יעזבו כי גם הציפיות שלהם נהרסו, ואני לא מדברת רק על זרים. כל החלומות לנצח את מכבי, להגיע ליורוליג, לבנות היכל חדש, לקחת גביע, אליפות, וואטאבר, הכל פשוט נהרס ע"י אותו אדם שרק לפני שבוע אמר "אם נתנה לשחקני מכבי תנאים כלכליים תחרותיים טובים, הם יעברו אלינו". אני לא מאחלת לאוהדים של גבעת שמואל או משהו כזה שבשנה הבאה הולכת להפוך לבית"ר את כל מה שעברנו עם גאידמק השנה, למרות כל הדברים הטובים. הרי אין שום ערך לעונה הזאת אם השנה נקח תואר יול"ב למשל, אבל בעונה הבאה נעוף כבר בשלב הראשון מהיורוליג. אני גם לא אופתע מקשר של גאידמק עם מכבי, אחרי הכל הוא כבר כמה זמן בארץ והבין מה הכי מותג פה. שיהיה לו בהצלחה בהמשך החיים, ואם הוא בכל זאת רוצה לחזור אלינו, הוא יודע איפה לחפש.