לא אמצא מנוחה

לא אמצא מנוחה

מישהו שמע את הביצוע המחודש ל"בגידה"? הנרי וניקה שיחררו לאחרונה ביצוע דאנס לשיר המקסים הזה. הביצוע לדעתי עושה עוול לביצוע המקורי. די מפתיע לאור העובדה שהנרי הפיק אותו.. מישהו שמע? ולגבי הניצחון של "לקבל ולתת" על "עוד איש בודד" ,אחרי קרב קשה וצמוד, נותר לי רק לומר "בושמיקו פה, בושמיקו שם"!

Dug E

New member
לא,איפה שמעת?

ההביצוע של וואן? או סתם גרסת מועדונים? וברור,לדעתי אין מה להשוות בין לקבל ולתת לעוד איש בודד..אני ממש לא מתחבר לא למילים ולא ללחן.

אפילו בלילה

שמעתי את השיר ברדיו 91 ולפי הסגנון אני מניח שבקרוב גם רדיו 99 ורדיוס ישמיעו. רק לשם הבהרה:מדובר בשיר שניקה שרה,לא רמיקס לריטה, לכן אין שום קשר לONE. הקשר היחיד שאני מצאתי היא העבודה שהנרי עובד עם ריטה על העיבודים של ONE ולכן כך הוא כנראה קיבל את אישורה/בירכתה לביצוע המחודש. מדובר בקלאסיקה שאסור לגעת בה לדעתי. ולגבי "עוד איש בודד" - את הביצוע באלבום אי אפשר כמעט לשמוע. לעומת זאת, במופע "אהבה גדולה" הוא היה אחד המרגשים בתור הקדמה למחול מטורף.

Dug E

New member
מי זו ניקה?../images/Emo12.gif

מה מרגש בפלייבק מתוך האלבום?

שני דברים...

אחד, באופן אישי, עוד איש בודד הוא אחד השירים האהובים עליי באלבום... ושניים, חזרתי עכשיו ממסיבה עיברית. פתאום היה איזה שיר לא מוכר כל כך.. אחרי כמה מילים זיהיתי- בגידה! ברור שאין מה להשוות למקורי. אבל היה כייף לרקוד אותו וזו הייתה הפתעה נעימה במיוחד. רק התבאסתי שאף אחד חוץ ממני לא הכיר את השיר..
יומטוב שיהיה!

תלתלית

New member
מה שהיה מרגש לדעתי,

הוא החיבור בין שני השירים. זה אי אפשר להסביר, זה היה מקסים.

תלתלית

New member
עוד איש בודד זה שיר מקסים

אני מתחברת עליו מתוך הרבה מקומות בתוכי, ואפילו פעם כתבתי עליו עבודה בקורס "שינוי חברתי".

ofek777

New member
גם אני חושב ...

פרשים שהורדתם אותו (ואז מה עם ריטה לא אוהבת את השיר SO??)

Dug E

New member
מישהו אמר שזה בגלל שריטה לא אוהבת?

אני לא שונא את השיר הזה,אבל הוא פחות מועדף עלי מבין ה2. אחדג חייב לעוף,אין מה לעשות.

Dug E

New member
שמעתי את זה עכשיו

וזה מפשוט מ-ז-ע-ז-ע!
איכס איכס איכס. אם לא היית אומר לי שזו ניקה הזאת הייתי בטוח שזו דנה אינטרנשיוכייגכינ. למה?

למעלה