לא אמור להיות..... לא אמור להיות עכשיו המורדים בערוץ 10???? למה אין?
R Rock is in my blood New member 1/12/02 #1 לא אמור להיות..... לא אמור להיות עכשיו המורדים בערוץ 10???? למה אין?
R Rock is in my blood New member 1/12/02 #4 מהההה???????? שיט יש לי היום מסיבה... מישהו יודע מאיפה מורידים את הפרק הזה? אני רוצה לראות אותו ואני לא אהיה פה.. אוף! פליזזזזז מישיודע שיגיד לי!
מהההה???????? שיט יש לי היום מסיבה... מישהו יודע מאיפה מורידים את הפרק הזה? אני רוצה לראות אותו ואני לא אהיה פה.. אוף! פליזזזזז מישיודע שיגיד לי!
O omer מכה שנית New member 1/12/02 #5 לי יש את הפרק על המחשב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
R Rock is in my blood New member 2/12/02 #6 יש לך את הלא מצונזר? ואם יש לך את הלא מצונזר פלייייייייזזזזזז את יכולה לשלוח לי? פליזז אני ממש רוצה לראות את זה פיספסתי בכלל את כל 5 הפרקים הראשונים של הסדרה...
יש לך את הלא מצונזר? ואם יש לך את הלא מצונזר פלייייייייזזזזזז את יכולה לשלוח לי? פליזז אני ממש רוצה לראות את זה פיספסתי בכלל את כל 5 הפרקים הראשונים של הסדרה...
O omer מכה שנית New member 2/12/02 #7 כן יש לי...אבל אני נוסעת לטיול עכשי ו ואני יחזור בערב,כשאני יחזור אני מבטיחה לשלוח לך עכשיו אני חייבת ללכת ביי
כן יש לי...אבל אני נוסעת לטיול עכשי ו ואני יחזור בערב,כשאני יחזור אני מבטיחה לשלוח לך עכשיו אני חייבת ללכת ביי