לא אישרו לי IVF...........

limor1975

New member
לא אישרו לי IVF............./images/Emo36.gif

שלום לכל הבנות, קיבלתי תשובה שלילית לטפסים שמילאתי עבור IVF........ ז"א שאני אצטרך להמשיך עם זריקות....... זה כ"כ לא בסדר! קודם כל אומרים לנו לנסות חצי שנה גם שמלכתחילה יש בעיות.... אח"כ לא ממהרים לשלוח לרופא פיריון.... עד שמגיעים אליו בגלל המטופלות הרבות לוקח זמן, בנתיים נופלים באמצע חגים, עד שמתחילים בבירורים עוד מס´ חודשים, ואז מתחילים בשלבי "הפרמידה" - קודם כדורים אח"כ זריקות מסוג אחד וכשזה לא הולך עוברים לסוג שני ובנתיים הימים חולפים והשאלות מהקרובים מתחילות להציק... והציפיה מורטת עצבים.... זהו, ממש חבל שמוציאים לנו את הנשמה עד שמאשרים IVF.........

זוליק

New member
מה הם הסיבות שלא מאשרים ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גם אני צריכה לעבור את כל הפרוצדורה הנ"ל. חשבתי שזה רק ביוקרטיה וניירת ובסוף יש אישור. אז מה בעצם הבעיה?? למה לא אישרו לך??

ציפי31

New member
יש גם נחמה!!!!!

אני מרגישה בדיוק כמוך! הפרמידה הזו (שהגדרתי אותה עד עכשיו כתרשים זרימה ארוך) היא מייגעת ומייסרת. אבל כנראה שאין מנוס ממנה, לא רק בגלל סיבותיו של הממסד הבירוקרטי, ונסיונות המחטף של כמה רופאים בדרך להפוך לרופאים פרטיים....אלא בעיקר בשבילנו, שתהיה הדרגתיות במידת הפולשנות של הטיפולים. אבל מכיון שגם אני מאוד אימפולסיבית, הייתי שמחה אם כבר בהתחלה הייתי עושה הפריית מבחנה. מה שכן מנחם בארצנו הקטנה זה שהטיפולים לא עולים כסף (עד שני ילדים- אבל איפה הראשון...). אני עוקבת כל יום שלישי בסדרה בערוץ 10 שנקראת "רגליים קרות" ודנה גם בנושא של הפריית מבחנה. שם כל מחזור עולה 4000 לירות שטרלינג, שזה בערך 25,000 ש"ח. ובכלל, שמתם לב בכמה סדרות מדברים על זה? אפילו ב"סקס והעיר הגדולה", וב"נאש ברידג´ס". כשאני כותבת על זה, אני פתאום חושבת, שאולי אני רואה יותר מידי טלויזיה ועושה פחות מידי סקס..... סתם.....................................................

מיכל25אב

New member
בנות-צריך לדפוק על שולחנות.....

בעקרון מאשרים 4 טיפולים בשנה כאשר אין שום אפשרות טיפול אחרת...אבל מנסיון של חברות אני יודעת שאם לוחצים ומפעילים את הרופא המטפל...מצליחים....מתסכל שבמקום להקל עלינו יש לנו עוד דברים להתעכסק איתם אבל אין ברירה...

לימור,

לפני כמה ימים היה כאן דיון על הנושא הזה - האם חבל על הזמן וצריך לעבור במסלול המהיר ל-IVF או שכדאי קודם למצות את האפשרויות הפחות פולשניות. ישנן הרבה דוגמאות להצלחות מטיפולים באיקקלומין ובזריקות, ולכן אני בעד מיצוי האפשרויות האלה. כמובן ישנם מקרים בהם אין ברירה וחייבים לעבור ישירות ל-IVF, ובמקרים האלה קופ"ח גם נותנת מיד אישור ולא מעכבת.
מרב

limor1975

New member
תודה בנות על התייחסותכן../images/Emo13.gif

אכן אני אצל רופאה פרטית שהעבירה את הטפסים לועדה של קופ"ח מכבי בה אני נמצאת. הרופא שיושב בועדה טען שרק אם עוד 4 טיפולים עם זריקות [ומדובר על 8 חודשים - בין טיפול לטיפול כי תמיד יש לי ציסטה מעצבנת שבעקבותיה ממליצים לי לקחת גלולות למשך חודש] אני לא אצליח אז יאשרו לי IVF. מעניין אם גם לאחותו הוא היה נותן לסבול ככה... אין באפשרותי לממן IVF שלא דרך הקופה........ הבנתי שבאופן פרטי מדובר על בערך 10,000 ש"ח! גם לי וגם לבעלי יש בעיות אז למה לשרוף זמן יקר על משהו שממילא בעל סיכויים נמוכים? למרות הפחד שלי מטיפולי IVF הייתי רוצה לעלות שלב!!! בקיצור בנות מה אני אגיד? בקצב הזה הילד הראשון שלי יהיה לקראת גיל 30 ולמרות שהיום אני בת 27 אני מתחילה להרגיש שהזמן גם עובד לרעתי. נשיקות

למעלה