לא אושרנו

מיקי1212

New member
לא אושרנו ../images/Emo7.gif

כאמור אנחנו מה"לא מוסברים" , עברנו 9 הזרעות ועכשיו אנחנו בהפריה מספר 9 ... טוב אז כמובן שאנחנו לא מוותרים ... אנחנו ממשיכים ונמשיך לנסות להרות בכוחות עצימינו אבל אן עוד 3 טיפולים לא נצליח (כלומר יהיה מדובר ב 12 מחזורי הפיה , חס וחלילה טפו טפו טפו , אבל איך שזה נראה כרגע הסיכויים כבר במצבינו הרי ממש נמוכים , אבל מי יודע ניסים קורים ) טוב אז אם לא נצליח ננסה שוב ... אז אני עדיין נשארת כאן איתכם בנות מקסימות, אני שמחה ומעריכה את העזרה שהושטתן ואת הנכונות האדירה שבכן , המון תודה ... ואני רוצה להודות תודה מיוחדת למירב שתמכה בי לאורך כל הדרך (אומנם קצרה אך רצופת משברים ורגשות) והצליחה לעודד אותי ולאמר את המילים הנכונות גם אם הם קשות ... מירבי אומרת את האמת כמו שהיא , דבר שבהחלט מקנה תחושת בטחון ושיודעים בדיוק איפה הדברים עומדים יחד עם זאת עם המון רוך ורגישות ונתינה אמיתי ולבבית.. אז המון תודה כמו שאמרתי אני לא נעלמת ... נשיקות מיקי

מיקי, מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

לא כך כך הבנתי... אם לא תצליחו 12 הפריות אז כן יאשרו אותכם? אם כך הדבר מאחלת לכם שלעולם לא תצטרכו להגיע שוב לוועדה !!!!!! ושנתראה בברית...
ראיתי במו עיניי מקרים שהצליחו אחרי מס' כזה של טיפולים ולמרות בעיות ידועות של זרע וכו'... אולי שווה לבדוק אופציה של רופא אחר (משנה מקום משנה מזל). שיהיה לכם

מיקי1212

New member
הי אמא של מורני

הבנת טוב , קרוב לוודאי שאם לא נצליח 12 פעמים אז כן נאושר ... אני יודעת שיש "סיפורי הצלחות" אבל את יודעת , רוצה כבר להיות הסיפור בעצמי.... ולגבי משנה מקון משנה מזל ... אוףףףף כבר ניסינו , אנחנו באסותא כבר טיפול רביעי ואצל משיח טיפול שני אבל כלום ... אבל כמו שאמרתי מששיכה לנסות ... שיהיה לך המון המון בהצלחה נשיקות ותודה על העידוד והתמיכה מיקי

חדוהיוס

New member
מיקי....../images/Emo24.gif

שיהיה בהצלחה בהמשך הטיפולים..מקווה ש"כל עקבה לטובה" וחלילה אם לא...לדעתי ,אבל תתיעצי עם מומחים ממני...לערער! שמעתי מספר מקרים בהם הערעור עבד. בכל אופן כל עוד לא אושרת תמשיכי לנסות.אולי בסוף תהיי גם עשירה וגם יהיו לך ילדים

מיקי1212

New member
חדוהל'ה מקסימה

הצלחת לעלות חיוך על פני :) אני אנסה עוד טיפה ואם חס וחלילה לא יצליח אז אערער ... מה אני אגיד לך , אני רוצה להאמין שהכח קורה לטובה .. לפעמים זה קצת קשה לי אבל זה במילא המצב אז אם מאמינים זה עושה את זה לטיפה טיפה יותר קל ... אז תודה לך מתוקית ... חיממת לי את הלב הדואב ... נשיקות מיקי

מירבי*

New member
מיקי יקרה../images/Emo24.gif

אני יודעת עד כמה את מאוכזבת מהחלטת הועדה לא לאשר אתכם כרגע, אין ספק שזו אכזבה. בואי ניתן קרדיט לרופאים שיושבים בועדה וחושבים שאת מסוגלת עדיין להרות בעצמך, מי יודע אולי עוד יגיע להם זר פרחים..מחכה לרגע שתבשרי לנו על הריון תקין שלך. ואם חלילה לא יהיה הריון נגיש שוב מסמכים לועדה ואז בודאי תאושרו.

מיקי1212

New member
מירבוש יקרה

אין לי מילים להוסיף. פשוט צודקת באלף אחוז !!!! אוהבת, מעריכה ומוקירה מיקי

מיקיל'ה יקרה

אחרי ששמעתי שאת אצל משיח, אני יודעת שאת בידיים טובות !! (אני קצת משוחדת מודה.... גם אנחנו אצלו), אז תני לו את ההזדמנות ומקווה שהוועדה צודקת ושאת לא תצטרכי פונדקאית. מחבקת חזק ושולחת לך תפילה של הצלחה
ואולי עוד ניפגש באסותא (אם כי כדאי לך שלא... אנחנו עוד בתחילת ההמתנה של הוועדה...
) לילה טוב

מיקי1212

New member
הי אמא יקרה

כן הוא בהחלט הגדול מכולם !!! ממש , אחרי שמגיעים אליו מבינים שאף אחד לא ישווה לו ... לצערי אני בכללית ויש רק השתתפות של המושלם ל 6 טיפולים בבית חולים וניצלנו כבר כמעט את הרוב כך שלא נוכל להישאר איתו עוד הרבה אבל למדתי ממנו הרבה מה עושה הכי טוב לגוף שלי ... הוא פשוט מ ע ו ל ה !!! וכמובן מקווה שלא אצטרך אותו עוד הרבה
מה אני אגיד , אמן והוועדה צודקת ... וגם אם לא אז אני לא אעלם להם לעוד הרבה זמן ...הם עוד ישמעו ממני ...חחח... אז לילה טוב ושיהיה לכם המון המון בהצלחה מיקי

שירן 27

New member
ראי זאת לטובה

"להכשל" בדבר כזה כמו הועדה זאת אמורה להיות מחמאה,סימן שבאמת הרופאים בועדה עדיין חושבים שיש לך סיכוי והם לא היו מסכנים אותך אז למה לא לשמוח? כמה שיותר לנסות באופן עצמאי,וכל עקבה לטובה חמודה ,זוכרת את הסיפור של הפונדקאית שילדה עם האם המיועדת ??? אז היו ניסים. באמת צריך להאמין בו,ותשאלי את מירב כמה ניסיונות הם ניסו עד "שהרימו" ידיים וגם לא ברצון ושמחה כ"כ. בקיצור אנחנו נתפלל שהועדה עשתה צעד גדול ונתנה לך אפשרות להרות לבד ואל תתיאשי כל עוד מותר לך תנסי יותר מ-12 היו כאלה שנקלטו אחרי יותר טיפולים בהצלחה והלואי ונשמע בשורות טובות אבל תהיי משוחררת זה חשוב מאודדדדד.

אירית51

New member
מיקי יקירה

צר לי לשמוע שלא אושרתם,אולי לטובה ותיקלטי בכוחות עצמך הלוואי מי יתן. בידידות אירית

מיקי1212

New member
אירית יקרה

אירית מה אני אגיד לך , התקבלה ההחלטה בשבילי. האמת הייתי כבר שמחה מאוד להעבחר את השרביט למישהי אחרת אבל ... נדחינו. אז משיך לנסות מה שחשבנו לעשות בכל מקרה ונראה ... ברור שסיכויינו קטנים אבל מי יודע ... לא ממש מצפה כבר ... אז זהו בנתיים .. המון תודה על על העזרה והתמיכה אני עדיין פה , מש לא מוכנה להעלם נשיקות מיקי

אי אפשר לדעת מאיפה יבוא הנס../images/Emo189.gif

רק צריך להאמין שהוא בוא יבוא!!! מאחלת לך שהוא יבוא מהרחם הפרטי שלך, ובמהירות הכי גדולה!

מיקי1212

New member
אוירת יקרה

כן זה נכון שאי אפשר לדעת מאין יגיע הנס .. והאמת שחלא ממש איכפת רק אינעל ___ שיבוא כבר ...חחח... סורי , אבל את יודעת אני פשוט מבועסת ... אז המון תודה על הכל ושיהיה לך המון המון בהצלחה (אם אני אתעכב צוכלי כבר להנחות אותי מניסיונוך ...חחח...) אז שוב תודה מיקי

למעלה