לא אוכל דגים

בת ים

New member
גם אני לא אוכלת דגים../images/Emo26.gif

השאלה, אם מאותה סיבה?

arye9

New member
כנראה שחייתי אתם יותר מידי

זה כמו לאכול את כלב השעשועים

Efraim

New member
אני משתדל לאכול מה שיותר דגים../images/Emo3.gif

זה בריא מאוד ובזמן שיוט זה גם טרי מאוד. התמונה המצורפת מראה DORADO באוקיאנוס האטלנטי, או בשמו באוקיאנוס השקט MAHI-MAHI. טעים מאד על ה
. יש לשים לב שמשה שורץ לא רק דג דגים
ואוכל אותם בתיאבון, הוא גם חושב על הבטיחות
וחובש חגורת הצלה מתנפחת אוטומטית וקשור בכבל שלא יפול למים בים קצת רוגש ולא יבדוק מעצמו אם החגורה אכן מספקת הצפה ממשקל גופו
.

Efraim

New member
לא רק אני גם ../images/Emo19.gif משתדל לאכול ../images/Emo19.gif

בתמונה זו משה קצת עצוב כי רק חצי מהטונה הגיע לצלחת
אבל יש לציין שטונה לא צריך
ואוכלים אותו טרי יעני סטייל SUSHI ישיר מהים לקיבה
אבל במקרה זה עדר הדולפינים הורידו לנו 1/2 מטונה הזה ואת כל הדג השני (עם הפתיון, משקולת, והקרס) מה לעשות אנחנו רק מבקרים ב
והם נמצאים ב
.

בת ים

New member
די מדאיג שאתה אוכל../images/Emo19.gifועוד ../images/Emo19.gif

מקווה שאלו לא שני הדגים מהחתימה שלי

Efraim

New member
תיקון: לא רק אני, גם דג אוכל דג../images/Emo4.gif

בעקרון, ללא בקשה מראש והכנה לפי התפריט האהוב, אין מה לדאוג, אני לא אוכל דגים של חברים! לעומת זאת, נראה שהשימוש בסימנים זה נחמד אבל לא תמיד מובן בדיוק מה בראש שלי, לעומת ראש הקורא (הרואה
). אני מבין מהחיוך שלך בהודעה שהבנת אותי טוב מאוד. באופן כללי, זה נחמד שיש זמן בשקט ביום שבת (לא קורה כל שבוע) לכתוב הודעות בכיף על נושאים מענינים עם אנשים מענינים

olahav

New member
אני מחזיק בדיעה

שלימאים יש הסכם עם הדגים "אנחנו לא אוכלים אותם והם לא אוכלים אותנו" לי יש סייג קטן כשמדובר בצלחת קלמרי (ירחם השם) או איזה תמנון (רחמנא ליצלן) בשמן עמוק ולימון במסעדת חוף תורכית. מעדן!!! אגב התורכים עושים תמנון ברוטב פלפל ופטריות - משהו משהו. שלא לדבר על סלט פירות ים טריים עם לימון. מי ייתן במהרה בימיינו - ונאמר "אמן".

Efraim

New member
ההסכם שלי הוא עם הכרישים ../images/Emo178.gif

רוב הימאים שאני פוגש עובדים על תפריט ימי לחלוטין (כשחציתי את האטלנטי לקחנו 10 תרנגולות קפואות. הגענו לאיים הקריבים עם 9 עדיין קפואות! כל יום תפסנו ואכלנו דגים טריים.
) חוץ מזה לים יש כל כך הרבה להציע למי ששט הרבה ורחוק ממסעדות,
ומסופרמרקט! ואני מסכים בקשר ל"סלט פירות ים טריים עם לימון" רק שהמיקום קצת שונה: מתחת לעץ קוקוס (
לבדוק את מצב האגוזים) על חוף יפה
או
ו
ביד במקסיקו או בקוסטה ריקה.... בעתיד נקווה להוסיף נשים בחצאיות עשב רוקדות את ההולה (בהוואי... עוד 3 חודשים...) סליחה אני חייב ללכת להכין משהוא לאכול...

lizard

New member
Hi ../images/Emo13.gif

After i eat Snails (berale) in Chinies resteront i can at anything...hahaha Well actually i left the chiken brain to my girlfriend
I´m so sorry that i did not bring any fishing equipment to this stip. we´ve been ankoring for 2 days in a perfect sea a place for fishing
I did so some flying fishes
Mike

למעלה