לא אוהב עגלה

lulithen

New member
לא אוהב עגלה

היי יקרות.
אחד התאומים שלי לאחרונה (חודש בערך) לא אוהב להיות בעגלה או בסלקל.
כל הנסיעות ברכב בוכה וכל הטיולים בעגלה בוכה. רק אם אני הופכת מאימא לליצנית הוא נרגע. סתם גירוי לא מעניין אותו.
קשה ככה לצאת מהבית כשגם בנסיעות ברכב וגם בטיול הוא בוכה ובוכה. והשני חולה על טיולים. חחחח
קרה לכן<?

כן, גם אצלי היה ככה

הבת אהבה לטייל ולהיות בעגלה ואף ישנה בה שעות על שעות והבן שנא את העגלה וכל הזמן בכה.
אני יכולה לומר לך דבר אחד: זה משתפר!!!!!
היום הוא אוהב יותר להיות בעגלה, במיוחד אם הוא זוכה גם לטיול בחוץ, אז בכלל הוא מבסוט.
מקווה שגם אצלך זה ישתנה לטובה.

gilgul18

New member
גם אצלנו...

תקופה מסויימת הוא לא אהב להיות בעגלה והיא כן. אח"כ שניהם היו חסרי סבלנות ואז הוא נרגע והיא לא אהבה אבל... באיזשהו שלב שניהם ממש התאהבו בעגלה ועכשיו (כשהם בני שנה וחודשיים) אם אנחנו רק נוגעים בעגלה הם ישר רצים אליה ומבקשים לשבת בפנים...
בעניין הנסיעות ברכב- אנחנו גרים יחסית רחוק מהמשפחה ונוסעים די הרבה, בהתחלה הנסיעות היו מעולות אבל מתישהו הגוזל התחיל לצרוח וזה הפך את הנסיעות למאוד קשות. העברנו אותו מסלקל לכסא בטיחות (נגד הכיוון) והקפדנו לא להלביש אותו חם מדי לפני נסיעה. לא בטוחה אם זה השינויים שעשינו או פשוט הזמן שעבר אבל כבר די הרבה זמן נוסעים באוטו בלי עניינים, בנסיעות הארוכות בד"כ נרדמים.
בהצלחה.

שמעתי על הרבה מקרים שהמעבר לכיסא בטיחות עשה פלאים
אצל ילדים שהיו בוכים בכל נסיעה.
&nbsp
אצלנו לא היתה כזו בעיה אבל מה שהשתדלנו מההתחלה היה לגוון להם ב"צעצועי אוטו" כדי שיהיה עניין. לא כתבת בני כמה הם אז קשה לי לתת רעיונות לצעצועים אטרקטיביים.
מעבר לזה תמיד היה דיסק עם שירים שהם אוהבים ומכירים.
אולי אם את יכולה לעשות את הנסיעות עם עוד מבוגר - אז שמישהו שישב לידו וישעשע אותו בזמן הנסיעה כדי לעזור לשנות את החוויה השלילית לחיובית. (ולהתחיל בנסיעות קצרות).
&nbsp
לגבי העגלה - האם יש לך אפשרות להפוך את כיוון הנסיעה שלו (הפנים אליך או הפנים כלפי חוץ...)?
&nbsp
וגם... (לא יודעת אם זה המקרה אצלך, אבל בכל זאת אכתוב...) לפעמים מרוב שאנחנו לחוצים ממה שהולך לקרות אנחנו משדרים לילדים שלנו את הלחץ שלנו ויוצרים סוג של נבואה שמגשימה את עצמה. אז אולי גם קצת עבודה עצמית יכולה לעזור.
&nbsp
בהצלחה

לי היה את זה עם אחד הילדים.מתישהו זה פשוט עבר

עכשיו הוא בן 4 ובוכה ומשגע ת'שכל בעניינים אחרים

למעלה