לאתר הישראלי!

mikmik000

New member
לאתר הישראלי!

פיספסתי את מה שהיה בשישי עם מיכל וגם חצי ממה שהיה בספיישל בג'טיקס.. יש מצב שתעלו את זה לאתר בקרוב? וד"א מה נסגר עם האתר? יש בו המון תקלות לאחרונה, הוא המון פעמים לא עובד וגם כשהוא כן כול התמונות לא טובות.. אני מניחה שאתם כבר יודעים את זה אבל רק רציתי להעיר לתשומת ליבכם כדי שתתקנו את התקלה במהרה. תודה מראש, מיכל.

yaki123

New member
גם אני פיספסתי את שנייהם..בבקשה תעל

*תעלו אותםםםםםםםם

אני לא אבל בכל זאת שיעלו אותםםםםם

ומחר יש ש.ח(שלוש ש.חים חחח)בג'טיקס... נצל"ש מישהו יודע אם בסוף ככובי פלור ישתתפו בט"ב(טלנובלה בע"מ)? תראו הם נשארים פה עד ה-10.5 והם עוזבים ת'מלון שלהם בת"א ה-1.5 ונגמרים להם ההופעות ב-30.4 אז אני לא יודעת מה הם יעשו עשרה ימים וגם כלי התקשורת לא יודעים,כנראה שהם מצתלמים לט"ב.תראו נראה לי שהם יהיו בנווה אילן 10 ימים בצילומים(אני לא יודעת אם כל יום כי לא כל הזמן מצתלמים).. כאילו אם הם לא היו מצתלמים לט"ב אז למה שהם ישארו 10 ימים?.. וגם היה מו"מ בין יאיר דורי ובין ההפקה של ט"ב..... מישהו יודע אם זה כך בטוח?

mikmik000

New member
שום דבר עוד לא סגור..

וגם עוד לא בטוחים שבכלל הם עוזבים ב10.. בכול מקרה אל תדאגי.. האתר הישראלי כבר יעכדן אותנו ברגע שזה יהיה בטוח!

עובדה שהיה מו"מ את לא יכולה לשנות

את זה....אם זה לא היה לרמה שלהם יאיר דורי וכולם לא היו באים בכלל ומנסים להגיע להסדר.. קיצקוצ עובדה שהיה מו"מ מסקנה:זה לרמה שלהם!

חחחח כאילו לא הבנת

זה לא לרמה של כוכבי פלורסיינטה! הם בנויים לדברים גדולים יותר! זה סתם אולי כסף מהצד וכאלה.. שם המשחק פה זה כסף

כןןןןןןןןןןן../images/Emo45.gif

שימו את זה למרות שלא פיספסתי אבל אני מתה לראות שובב
ובאמת מה נסגר עם האתר?
כבר מהצהריים אני מנסה לראות את התמונות מהמסיבת עיתונאים ועד עכשיו הצלחתי לראות רק 5

mikmik000

New member
כן יש בו מלא תקלות לאחרונה..

כנראה שזה בגלל העומס שיש עליו בזמן הביקור.. בכול מקרה אני מקווה שהם יצליחו לפתור את זה בקרוב..

•HadaS•

New member
נ"ש בקשר להופעה../images/Emo34.gif

ממממ שאלה וסורי שאני מפרסמת בכל מקום אבל..... יש פה מישהו שהולך להופעה ב26 יום שלישי שעה 11???? בבקשה תענוו

חנושש

New member
אהההההההההההההההההההה

היה מקודם שוב את הראיון עם איסבל חואן ופלורר
דייייייי איסבלל מדהימהה מהממתתתת חמודההה יאוווו היא מושלמתתת
חחחחח הייתי חייבת להוציא

•HadaS•

New member
חחח

גם חואניי מושלםםםםםםםםםםםםםם איך הוא אמר "היא מסמיקה" איזה חמווווווווווווווווווווווווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ראיתי את זה מליון פעם באתר של פלורייייי

toolyr

New member
הכל נמצא באתר הישראלי

כולל מג'טיקס. לגבי העומס, אני פשוט נכנס בלילה לפנות בבוקר וזה טס.

למעלה