לאתגר את עצמי?

לאתגר את עצמי?

אז ככה, עד עכשיו הרכבתי 2 פאזלים של 1000 חלקים (סיימתי את האסטרולוגיה...מבטיחה להעלות תמונות לפורום בקרוב. יצא מדהים!), ועכשיו התחלתי את הפאזל השלישי שהוא גם כן 1000 חלקים. אני מתלבטת אם בשביל ה"פרוייקט" הבא כדאי לעלות רמה ולקנות פאזל יותר גדול (נגיד 2000 חלקים), או להישאר בתחום ה1000. מה אתם חושבים?

esh100

New member
לפי דעתי תעלי קודם ל-1500

כי ההבדל בין 1000 ל2000 הוא ממש פי 2 יותר חלקים וזה יכול להיות קשה. אני למשל החלטתי לעשות את זה בהדרגה ואחרי שעשיתי 2 של 1000 עברתי ל-1500 ומשם אני אמשיך ל-2000... אבל לא צריך להגזים גם לקפוץ ישר ל-2000 יהיה אפשרי לעשות בסה"כ 2000 חלקים זה לא סוף העולם

mgos0911

New member
ולמים בבריכה גם ניכנסים לאט ?

היי אני חדש ישן בתחום , בתוכנית לעלות מ 1000 ל 9000 (בפועל 2 שקיות של 4500 , חצי וחצי). על הכוונת - פאזל אסטרולוגיה שיש גם בחנות שציינת במייל קודם שלך USPAZZLES). לדעתי - לבריכה צריך לקפוץ ולהתחיל לשחות אחרת זה יכול להיות עינוי סיני... גם אם את לא רוצה 9000 וראית פאזל מדהים של 2000 - 6000 אז למה לא ? התמונה אמורה ליצור את המוטיבציה...גם אם ההרכבה תיקח שנתיים...

123נעמי

New member
לכי על זה ../images/Emo45.gif

אם את מוצאת תמונה שמוצאת חן בעיניך ב-2000 חלקים לכי על זה אבל אל תבחרי תמונה עם משטחים גדולים של צבע אחד. אם הולך לך עם 1000 חלקים את תתגברי גם על 2000 בהצלחה

תודה על התשובות ../images/Emo13.gif

נראה לי באמת שאחרי שאני אסיים את הפאזל שאני עובדת עליו אני אשדרג ל1500, ונראה אם נוח לי איתו או לא. אני מרכיבה את הפאזלים לא בשביל האתגר, אלא בגלל שזה כמו מדיטציה בשבילי (שמה לי מוזיקה טובה ברקע, מתרכזת בפאזל ושוכחת מהעולם), אז חשוב לי שזה יהיה פאזל שלא קשה לי מדי, אחרת זה יתסכל אותי ויאבד את האפקט שלו. mgos0911 - אתה גר בארה"ב? לא יודעת אם דרך האתר הזה אפשר לעשות משלוח לארץ...

MEGA GAME

New member
אני קפצתי מהר.

מ-500 ל-1000 ואחר כך ל-2000 ואחר כך ל-3000 וסייימתי לפני כמה זמן 5000. ההורים שלי לא מרשים לי לבנות פאזלים יותר גדולים אז אני ירדתי ל-2000 (אין לי עכשיו מקום לעשות יותר גדולים-היה לי עוד דירה ועכשיו השכרנו אותה).

mgos0911

New member
הזמנןת מ USPUZZLES - דרך MUSTOP ..?

היי גר בישראל אנחנו ממתינים להזמנה קבוצית של פאזל האסטרולוגיה , לא נידרש להזמין מחו"ל. בגדול יש דרך להזמין ממנו דרך MUSTOP יש לקחת בחשבון שהמחיר כולל המשלוח והמס יוצא כפול אבל למי שרוצה - אפשרי. ראית תשובה שלי לגבי החלק החסר ? (פתרון הייטק להשלמתו..) תרגישי חופשיה לשלוח מסר אם יש שאלות.

ראיתי את התשובה שלך. ../images/Emo51.gif

לשמחתי, החלק האבוד נמצא, אבל אני אקח בחשבון בפעם הבאה (למרות שאני מקווה שלא תהיה פעם הבאה)

למעלה