לאשה אין צורך במין...

גבה

New member
לאשה אין צורך במין...

שלום, אשתי ואני בני 49, וחיים במערכת יחסים יוצאת מן הכלל כבר 30 שנה, שכוללת, חוץ מהילדים, כבוד והערכה הדדית, קרבה רבה כולל הרבה קרבה פיזית ונגיעות רבות בהרבה הזדמנויות, כנות - בקיצור - כל מה שצריך במערכת יחסים - חוץ ממין... הפער בינינו היה תמיד משמעותי - אני רוצה והיא לא, אבל בשנה האחרונה, כשהיא נכנסה לגיל המעבר - אין לה שום חשק למין, ובפעמים היחידות שהיא עושה את זה - זה ללא חשק ורק "להרגיע" אותי. זה בכלל לא מרגיע - כי בניגוד למה שחושבים - המין אצלי, (אני משער שגם אצל גברים אחרים) הוא חלק מאהבה ומערכת יחסים והוא משהו דו צדדי ולא משהו שאתה עושה לבת הזוג. אני ממש לא יודע מה לעשות עם המצב. היא לא רוצה לשמוע על ללכת ליעוץ... וגם לא רוצה לקחת תרופות לנטרול השפעת גיל המעבר כי שמעה וקראה שזה לא בריא. אמרתי לה שכדי להוריד את הלחץ, אני לא אנסה בשום אופן ליזום יחסי מין אתה - ואם יהיו יחסי מין - הם יהיו רק ביוזמה שלה. מבחינתה זה בסדר - אבל כמה זמן אני אחזיק מעמד? ואיך אוכל לוותר על יחסי מין עד סוף ימי? יש למישהו עצה טובה?

ברוכים הבאים

ובכן, שאלת הויתור היא שלך ורק שלך, הסיפור שלך אכן משקף "טיפוס" אופייני לגיל. אם אתה בתוך תוכך לא מוכן "לוותר" על מין או לא מוכן "להתיישר" עם החשק של בת זוגתך, המשמעות היא שאתה בצעדים הראשונים של "שביל ההשלמות", התהליך הזה מתחיל עם "ההכרה שאין התאמה", את הצעד הזה כבר עברת. עתה נשאר הצעד הבא והוא- ההשלמה היא המצב אינו ניתן לתיקון. הצעד שלאחר מכן הוא - ההחלטה כי אין רוצים לוותר או להתיישר. הצעד האחר- הגברת הצעדים על אותו "שביל ההשלמות". ובכן -- ברוכים הבאים בקהל החיים בטבע. אגב למזלך, הטבע דאג שיהיו גם מצבים הפוכים, לאמור- הגבר לא רוצה, האישה רוצה, ואז היא נכנסת אל "שביל ההשלמות" ועל כך זעק הנביא- הילכו שניים יחדיו בלתי אם נועדו? חשוב דבר אחד- אל תיבהל אם תתחיל לחשוק באחרת, זה לא פוגע בזוגיות ככל שהדברים נעשים בלא ידיעת בת הזוג. כך מספרים יודעי דבר. לאלוהים הפתרונים אם זה נכון, על כל פנים אל תאמר נואש. בהצלחה

s h o o s h a

New member
מסתבר שיש המצאה חדשה

שיאגרה אולי התשובה למזור כל/רוב גברברינו (וחלילה, אין בה, בתגובה זו, שום מידה של ציניות כפי שלא היתה אם היה מדובר בויאגרה שהוכיחה את עצמה). סבלנות ובהצלחה

מה עם פילגש תאוותנית?

שאלת אותה האם איכפת לה שתכיר אחרת שמעוניינת ביחסי מין? אולי מבחינתה זה דווקא רעיון מוצלח?

מאי 39

New member
שיחה שבה יובהר לה

שאין הדבר משתמע לשניים אתה זקוק לה ורוצה שהיא תעזור לכך שזה יסתדר אז אי אפשר להביא חשק בכח אבל אפשר קודם כל לנסות למצא חומר על כך אולי זה משהו שיחלוף לה אבל מאחר ואתה אומר שתמיד היה פער בינכם אז אם לא יעוץ זוגי אולי פשוט לדבר עם רופא הנשים שלה שיוכל לתת לה משהו יכול להיות שזה תוצאה של יובש שמעתי מדברים על כך בחדר המתנה של הרופא והוא נתן משחות לעזור אפילו תתקשר אתה לשאול את הרופא נשים שלה אם יש משהו שאפשר לעזור ואם התוצאות תבוא ותהיה מוכן בשיחה המשותפת בהצלחה לא יודעת אם פילגש זה הפתרון הרי בפילגש אפשר להתאהב ואז מה אם פילגש אפשר להסתבך ואז מה להרוס הכל הרי יש לכם הרבה מסביב נגיעות ...

adam33

New member
לא מבין אותך

אתה באמת מקשיב למה שאתה מדבר? הרי רוב השנים רמזת אמרת פנקת נתת ...והכל בכדי לקבל בסופו של דבר את הפינוק אז כעת אתה פתאום עושה שרירים ואומר .." לא אבקש ממנה"? הרי תצתרך להתיבש ככה היתי מציע לך ללוות אותה במשבר שלה ..להסביר שלך זה כואב שהיא לא מרגישה צורך לכך ואם הכל לא הולך.. תסביר לה שזה קו אדום שאמנם אתה מוכן לתת הכל בשבילו אבל לפחות לקבל ממנה..

למעלה