לארנבי.......

שוטרת*

New member
לארנבי.......

אז ככה, אני משתדלת לקרוא את כל הודעות גם אלה שאינן מיועדות לי ומשתדלת לענות לכולן.... מצטערת שכך אתה מרגיש כלפי... אבל אשמח לפצותך.. אפשר לקנות לך כוס קפה? (בחיים לא כינו אותי חסרת חוליות) נורית

ארנבי

New member
אמממ לקנות??

אני מעדיף שתזמיני אותי לקפה. או אצלך או אצלך כי אצלי לא. אבל לקנות לי .. לא! גם כשנפגש בבית הקפה את תזמיני אותי לא תקני לי אמא שלי קונה לי דברים אני מזמין אותך להצטרף אלי בכל עת לקפה, תה, נס וכל העולה על רוחך.. שלך תמיד ארנבי

שוטרת*

New member
אמממ........ אז השלמנו???

וכעת חזרת לחבב אותי? או שעדיין חסרת חוליות אנוכי? דרך אגב בן כמה אתה? ספר משהו על עצמך....

שוטרת*

New member
ארנבי, אני חייבת לצאת...

אם תרצה לדבר איתי שוב אהייה כאן בחצות.... שוטרת

ארנבי

New member
נורית השוטרת

בחצות בודאות לא אוכל להיות אבל אולי בבוקר, אולי או אחה"צ אשתדל..מבטיח

ארנבי

New member
תמיד חיבבתי אותך שוטרת בת 27

אלא שמפריע לי שאת "חסרת חוליות" אני עדיין מחזיק בדעה זו עד שתשני לי אותה ועל עצמי.. רק במייל

תראה,תשמע,

חסרת חוליות זאת המילה האחרונה שאפשר להגיד על השוטרת זה שיש שמתעצבנים מדברים מסויימים צריך להבין למה ואחר כך לומר מה שרוצים להגיד, אבל יש צורה, וזוכר שאמרת על מה ולמה אני רועמת זה אחד מהמקרים, ותבין לבד שיש עוד דברים שתהייה לך שבת נפלאה וקסומה חוקרת

ארנבי

New member
חוקרת חבל

בנושא השוטרת.. יש לה פה היא יודעת לדבר ואפילו יפה יש לה סמכות, והיא יכולה אף לחסום אותי אנלא חושב שאת צד בעניין פה ואת חוקרת חבל באמת חבל פעם ממש אהבתי אותך ומהלב וזה לא היה כל כך מזמן וזה נגמר ממש חבל אבל זכותך תמשיכי להיות קוצנית ולוחמנית אנלא יודע מה את מנסה להוכיח אבל משחקי כח .. לא איתי חמודה חפשי לך משהו רופס יותר לא אני שתהיה לך שנה טובה חוקרת ביי

למעלה