לאריק

עטרה ב ט

New member
אאאאריק ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif

מ ז ל ט ו ב !!!!!!!!!!!! תצ´מע, לקח לי המוווווון זמן להכיר אותך (את הכתיבה שלך לפחות.....
) עד שהתחלתי לקלוט את הראש וכל זה.............. אבל היה מזה שווה ! אני נורא שמחה שאתה איתנו וזאת בידיוק ההזדמנות להגיד לך את זה
אז המון מזל טוב ושמחה ואושר וכסף גם כן
ושיהיה רק טוב ! ואם כבר יוצא שיש רע מדי פעם, אז רק ללמוד ולהפיק ולא להתיאש והעיקר לא לפחד כלל
.
|מזלט

yelly

New member
אריק!!מזל טוב גם ממני!../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

ליטן א

New member
גם מהתלמיד המסור, אריק! ../images/Emo49.gif!!!!

שתהיה שנה מלאה ברוב טוב (אצלנו בביצפר אסור להגיד כל, מותר להגיד רק רוב), רק שמחה ואושר, וכל הטררם המוכר
אני ממש לא טוב בברכות ואיחולים (ורואים את זה..)
אז נסיים בשתי מילים שדי מסכמות הכל - מזל טוב!!!

astral tal

New member
אז גם ממני

לאריק היקר מזל טוב ליום הולדתך ה....סתאאאאאאם
חבל"ז מזמז אחי - יש לך ת´מנטליות הכי שווה משהו בנזונה
כמו כן גם שנינות משעשעת שכמוהה לא ראה העולם משחר ימיו
אתה הופך כאן את הפורום למקום טוב יותר להיות בו ואיתך הרבה הרבה יותר כיף - אז Keep it goin מצפים לעוד 10 שנים נוספות איתך
אהה..ומתנה ? קבל שיר: אריק שווה אריק ?! טוטאלי איתו בפורום אף פעם לא נשבר לי מספק ת´סחורה בסטייל חבל"ז וכשיש לו דעה ממנה לא זז אריק גם שף זאת ידוע לכל פטריות הוא קוטף לא שמע על מרכול בכפר כזה הוא חיי משהו קצה העולם הוא יציר ווירטואלי פה חושבים כך כולם כן זה הוא אריק הוא פשוט ה-דבר שאיפת ילדותו היתה להיות דוור בבית הקודם זה בכלל לא נכון זו המצאה שלי זהו פרי הדמיון כשנותן הוא ניתוח כולם משתהים נשארים פעוריי פה נשארים המומים אריק קפצון אריק תותח שילוב של גרפולוג ואיש עסקים ממולח אז תזכרו את השם הוא עוד יגיע רחוק תמיד כך עם לאפ-טופ קוטף פטריות

עטרה ב ט

New member
אסטראל, אתה יודע שמגיע לך קרדיט

בענין הזה, כי אתה הראשון שגילית את אריק
. (תגיד, עוד אפשר לקרוא לך אילו´ או שזה כבר לא תופס?)

astral tal

New member
אני הראשון שגיליתי את אריק ?

לא הבנתי האמתי (חוסר שעות שינה דופקות לי ת´מוח) ואילו´ בטח שתופס - את יכולה לקרוא לי כך כאוות נפשך ואפילו רצוי
ובכלל האמתי שרציתי להחזיר את הכינוי שלי הקודם, אבל אי אפשר לשנות השם משתמש....או שאפשר ?

אריק!

New member
אסטרל, זה אתה ? או שאני שומע

קולות ? תודה על הברכות והשיר. סליחה על שגיאת כתיב בתגובה לשעבר,זה מהתרגשות, אני לא רגיל לכך. עפי"ר אני ´חוטף´ מאחרים שאני לא מספיק מקדיש מחשבה וזמן כדי לשמח. מה לעשות, אצלי זה לא הולך לפי עונות השנה. מדברים על מזג אוויר סוער עד גשום ושלגי, עד לא מזמן זה היה סימן מבשר רעות בשבילי שהשבוע לא יתקיים משחק כדורגל. יש לנו מן קבוצה שכונתית ואני משחק ´חלוץ´. במשך הזמן המשחק על אספלט ´דפק´ לי קצת את הגב ועשיתי הפסקה. אגב, ספרתי לך שהגעתי באופן מקרי להשתתף בחוג תאטרון ? חוג משהו משהו. לייזער ועטרה דברו על שטויות וכד´, מה שהכי כיף בחוג זה השטויות: אנשים בוגרים, מכל מיני תחומי עיסוק, משתטים ועושים פרצופים כמו ילדים קטנים, ומתפוצצים מצחוק. מסתבר שיש לי כשרון שלא ידעתי על קיומו, אלא מה, בניגוד לאחרים בחוג לי אין את החידק של "להעלות הפקה" ולהופיע. אני גם טוב יותר בלאלתר מאשר ללמוד טקסטים ארוכים בע"פ. כך יצא שלאחר שנתנו לי את התפקיד הראשי, העומס לאחר השעורים היה רב מדי בשבילי, והתפטרתי. אגב, אם לא הבנת, אז הספור הנ"ל הוא במסגרת המנוי שרכשת, גם אם טרם שילמת. שוב, תודה לך ולאחרים על הברכות. אגב, אני באמת איש עסקים ממולח ולכן, לכל פגישה אני חייב לקחת לפחות עוד שני אנשים לצידי, כדי שלא אדבר שטויות ואקלקל הכל.

astral tal

New member
וואלה ?

לא ידעתי שאתה אוהב לשחק גם אני אוהב ואני רוצה מתישהו ללכת לאיזה אודישן או מה שלא יהיה בהזדמנות נראה אם אני יהנה מזה אוליי נקים ביחד מערכון אתה ואני ונסייר ברחבי העולם ?
שמע, תעשה לעצמך טובה - ואל תשחק יותר על אספלט זה ידפוק אותך טוטאלית ולא רק ת´גב - אלא גם את אכן הירכיים והברכיים - וחבל אתה תצטער על זה ושתדע שאני מדבר מניסיון אני הייתי באתלטיקה ורצנו על מסלול מאספלט שדפק לי ת´ברכיים ואז הייתי צריך לשחות איזה שנה וחצי עד שזה התרפא ויכולתי לשוב לרוץ גם עכשיו האמתי אני משותק עם הברכיים אבל זה בגלל שברגע שחזרתי לאתלטיקה מהשחייה - עשיתי את זה באופן אינטנסיבי ולא הדרגתי - ודווקא כשהתחלתי להגיע להישגים וכמעט שברתי ת´שיא הישראלי ל-60 מטר ספרינט עד גיל 19 - נדפקה לי הברך ונאלצתי לפרוש לאופניי הרים ואז נדפקו לי שתי הברכיים ועכשיו אני עושה פיזותרפייה ושוחה ועושה תרגילים קיצר תאמין לי שאתה לא רוצה לעבור את זה תעשה טובה לעצמך ולחבריך ותעברו מיקום לאיזה חלקת אדמה או משהו הרבה יותר עדיף כרגיל - אני נהנה מהמנוי

ליטן א

New member
אסטרל, מצער לאכזב...

אבל כל שנה מעוברת בערך שוברים שיא ישראלי ל60 מטר עד גיל 19.. את האמת - אם אתה שומע ספורט ותחרויות, תמיד, תמיד! תראה איזה שיא ישראלי נשבר..
ולגבי המנוי - אסטרל, אתה משלם בשביל שנינו, נכון?

astral tal

New member
למיטב זיכרוני

השיא הנוכחי הוא 6.89 והוא נקבע בשנת 1996 היה לי ת´חוברת הזו של כל השיאים ולוח התחרויות לשנה הקרובה אבל נתתי אותה למישהו ממזמן ככה שהיא כבר לא אצלי ואני לא יכול לומר לך בוודאות - אבל בכל מקרה, אני בטוח שהשיא הוא 6.89 רק לשם השוואה - השיא שלי 7.00 באלקטרוני עד גיל 17 ב-100 אני כבר הייתי סיפור אחר - רק מקום 8 בארץ מבחינת שיאים אישיים (לא רשמי, רק ככה מדיבורים בין החבר´ה והשוואת שיאים) אבל קיצר כבר לא מעניין אותי יותר - אני לא יחזור לאתלטיקה מבטי נישא לעבר עסקיי אופניי ההרים עכשיו ודרך אגב מהיכן לך הידע לגבי האתלטיקה בארצנו ?

עטרה ב ט

New member
אפשר בטח אפשר. כשאתה כותב הודעה

תפתח כרטיס חדש "שם משתמש חדש" נדמה לי קוראים לזה. (לי יש כבר איזה שלושה......... עם כל השמות שהחלפתי).

למעלה