אסטרל, זה אתה ? או שאני שומע
קולות ? תודה על הברכות והשיר. סליחה על שגיאת כתיב בתגובה לשעבר,זה מהתרגשות, אני לא רגיל לכך. עפי"ר אני ´חוטף´ מאחרים שאני לא מספיק מקדיש מחשבה וזמן כדי לשמח. מה לעשות, אצלי זה לא הולך לפי עונות השנה. מדברים על מזג אוויר סוער עד גשום ושלגי, עד לא מזמן זה היה סימן מבשר רעות בשבילי שהשבוע לא יתקיים משחק כדורגל. יש לנו מן קבוצה שכונתית ואני משחק ´חלוץ´. במשך הזמן המשחק על אספלט ´דפק´ לי קצת את הגב ועשיתי הפסקה. אגב, ספרתי לך שהגעתי באופן מקרי להשתתף בחוג תאטרון ? חוג משהו משהו. לייזער ועטרה דברו על שטויות וכד´, מה שהכי כיף בחוג זה השטויות: אנשים בוגרים, מכל מיני תחומי עיסוק, משתטים ועושים פרצופים כמו ילדים קטנים, ומתפוצצים מצחוק. מסתבר שיש לי כשרון שלא ידעתי על קיומו, אלא מה, בניגוד לאחרים בחוג לי אין את החידק של "להעלות הפקה" ולהופיע. אני גם טוב יותר בלאלתר מאשר ללמוד טקסטים ארוכים בע"פ. כך יצא שלאחר שנתנו לי את התפקיד הראשי, העומס לאחר השעורים היה רב מדי בשבילי, והתפטרתי. אגב, אם לא הבנת, אז הספור הנ"ל הוא במסגרת המנוי שרכשת, גם אם טרם שילמת. שוב, תודה לך ולאחרים על הברכות. אגב, אני באמת איש עסקים ממולח ולכן, לכל פגישה אני חייב לקחת לפחות עוד שני אנשים לצידי, כדי שלא אדבר שטויות ואקלקל הכל.