לאריאל ובכלל אומנות הלחימה בצה"ל

לאריאל ובכלל אומנות הלחימה בצה"ל

צה"ל כמקום הרה סכנות דורש גם הוא את המתודיקה והשיטות להתמודדות כאזרח שהשתחרר לפני מספר חודשים ספורים אני מקדיש בזאת לאריאל, ולכל יושבי מספר הבחנות חשובות. בבואך אל האוייב דע אותו... א.נשקים: נשקי האוייב מסוכנים הם ורבים בין אם כלא,ריתוק או שבת, אך כמו בכל אומנות לחימה, חשוב להבין את המתרחש במישור המנטלי ובריגשי של היריב הוא יקבע מי ינצח בקרב ומי ירקב בעודו מנקה את העלים ליד משרד הרס"ר, הנשק הראשון במעלה מבין הנשקים הריגשיים של אוייבך אריאל הוא הצביעות,לכל אורך הדרך ינסו לגזול זמן ומשאבים בטענות גדולות ונכבדות על מדינת ישראל גורל העם יהודי,רק שאלה מעניינת היא מדוע גורל העם היהודי תלוי בכך שתעשה מטבחים כפולים כי הבחור שהיה אמור לעשותם מכיר את הטבח מהשכונה... או לחילופון מדוע הגנת גבול הצפון קשורה לעבודה לתואר שתכין לנגד האפסנאות... פתרון נגד: השתמש באייקי כדי להעלים את כל אוייבך מעליך ולהשאירם כואבים ומדממים ובתורנות שמירה! כדי לעשות זרום הינך "מאמין" בכל ערימות הבלע שמנסים למכורלך, בדיוק בשל כך הינך חייב לצאת מוקדם זאת ובשל העובדה שהשגת את האישור ממשקית הת"ש על אחותך הצולעת וטיפול הווקס התלת שלביש הינך חייב להעביר לה מידי יום בצהריים. פתרון חילופי: צרחות ונהמות תוך כדי שילוב הטכניקה הקודמת יתרונות השיטה השנייה היא בכוך מתקשר עם מפקדיך בסגנון המוכר להם ומובן להם בשילוב עם מש"קית הת"ש (טכניקה זו בתור תן-לסן-נגד-בראש-אוי) כל זאת תוך נחישות אמונה ועיניים (ניתן לרכוש את העדשות לכך בריקושט) בהרבה אהבה אריאל
ובהצלחה אבשלום (לבקשת הקהל יסואו חלקים נוספים באומנות יחודית ומקורית זאת)

אריאל, יש לך כבר פק"ל כיסים מקורי ?

אם אין, אז כמו שהיו אומרים אצלנו: תייצר/תתפור/תנפיץ... מה לעשות, צנחנים - ראש קשה
.

angeleyes

New member
עקרון הטאי צ´י בצבא

עקרון I - אתה יכול לזרום איתו (האויב/צבא)ולצאת לקצונה (כמו שעשיתי) או עקרון II - אתה יכול "לא להיות שם" , כמו שעשיתי - השתחררתי אחרי חודשיים וחצי קבע! (במקום שנה)

עיקרון ה"יציבה" בצבא.

מי שמשקיע - שוקע. ואנג´ל אי - אתה יודע את זה יותר טוב ממני, לא?

אמנות הלחימה בצבא חלק שני

לחימת האשליות או "בתחבולות תעשה לך מלחמה". אחד החלקים החשובים בעבירה בשלום של הקרב הארוך והמשמים שנקרא צבא היא לחימת האשליות. בצבא לעולם חשוב יותר הדברים שנראים מאשר הדברים שנעשים. אריאל יקירי אם אומרים לך לעבוד אל לך לעבוד! פירוש הדבר שיראו שיש מישהו שעובד ולכן ניתן להטיל עבודות נוספות להזכירך בצבא אין שעות נוספות! מקסימום רק בעיות נוספות! נקודת המפתח היא לעשות כמה שפחות שיראה כאילו הינך עושה כמה שיותר זו היא אמנות האשליה, אגרוף החאקי הדרך הנסתרת של אלו החושקים בשנ"צ(שנת צהריים) בבית. כדי שתבין לאיזה שיאים של יכולת אנושית אתה יכול להגיע עם אומנות זו הנה הנה דוגמאלשיא האומנות: שמעתי על מאסטר מעמך אריאל (עם העתודאים) אשר קיבל משכורת מלאה הלך ללמוד רפואה זמן שירותו הצבאי והיה בבסיסו אחת לשבוע או שבועיים לא מתוך תנאים מיוחדים כי אם מתוך שליטה באומנות נדירה זו דוגמאות לטכניקה: כאשר הינך חש שעומדים לבצע רנדורי על ישבנך ולתת מגוון עבודות שירות: טיאטוא, סחיבה, לקיחה של דברים מנע זאת השתמש ביאנג שלם על ידי יזימה של רעיונות חדשים ושמירה על "ראש גדול" תוך הצעת שיפורים בנושאים שלא קשורים אליך בכלל. חסימה זו ידועה בתור חסימת מה-אני-אני-משקיען-סן-מפקד ישנם מפקדים שיעקפו אז עליך להשתמש במגוון טכניקות שונות הנעות בין יש לי טיפול אצל הרופא שיניים,אני באמת רוצה לעבוד אבל פתאום אני צריך לנקות את השירותים איך אני יכול לעבוד ככה תגיד לי טכניקה נוספת הינה התרוצצות במהירות במשרדים עם הבעת חשיבות על פניך ומלמול בניירות שונים. אימון זה יוצר את הרושם כאילו אתה "עסוק" ו"משקיע" טכניקה נסופת היא העלמות עומדים להתחיל בעבודות התנדב ראשון! ותעלם באמצע טכניקה ידועה בתור מה-הייתי-צריך-ללכת-לשירותים לסיכום אריאל מגוון טכניקות ושיטות חלקם לא יעבדו בכל סיטואציה ועם כל חסר השכלה חסר יכולת פיקוד חסר ניהול אנוש ומשאבים(או בקיצור מפקד). הדבר החשוב הוא לשמור על הפוקוס והרוגע מנטלי מתוך אמונה שלמה שתוכל להגיע אל בית בעלות המיקצוע העתיק בעולם בקרוב כן יהיה רצון

מצטער על העיכוב

הייתי במבדקי קצונה... ואני לא מבין... בשאלון 300 יש משפט: "אני נפעם ומתרגש למראה אש" אבל... מעבר לפואטיקה הצרופה... הם פשוט מניחים שפירומנים הם גם אידיוטים??

angeleyes

New member
השאלונים האלה עובדים על עקרון

של חזרות בזמנו, כשעשיתי את השאלון המקביל, לק´ טייס, היה המשפט:"אני נהנה לפגוע בקרובים אלי" כן... וגם לסובב חתולים מהזנב... עם קב"אות שאיתן מגיעים למבחנים, מישהו באמת יענה על זה?

למעלה