לאריאל - בקשה חשובה.

לאריאל - בקשה חשובה.

אם אינני טועה, אתה תושב קבע של פארק הירקון
. אם יש ביכולך, עדכן אותנו כיצד מגיעים לפארק הירקון באוטובוסים (מתחנה מרכזית החדשה בת"א), ואשמח גם אם תיידע (אותי) כיצד מגיעים לפארק ברכבת (אני מגיע ברכבת מבנימינה, וכל אחד אומר לי לרדת במקום אחר - באוניברסיטה/השלום/צפון...). וגם - מתי כדאי לצאת (זמני נסיעה וכו´). מקווה שזה לא "כבד" מדי... סלבו

אז ככה:

המחשב שלי גוסס אז אקצר: רכבת: רד בתחנת האוניברסיטה, רק לכביש הראשי (שד´ רוקח) ולך ימינה מתחת לגשר ועבור לצד השני של הכביש... משמאלך, פארק הירקון והמרכז לארץ ישראל יפה. חצה את גשר העץ (הוא יציב, סמוך עלי!
) והגעת. פחות מחמש דקות הליכה מהתחנה. אם תעלה על הרכבת ב- 8:40 תגיע בתשע וחצי. ב-9:30 יש רכבת שתגיע בעשר ורבע. אוטובוס: 48/47 מגיעים למרכז לארץ ישראל יפה ורק יש לחצות את הגשר. קו 14מגיע לבבלי, רד בתחנה השניה ברחוב קוסובסקי (מול הפארק) לפני שהאוטובוס עובר את הגשר של איילון לקאנטרי. (אם עברת- חזור אחורה). האימון מול קוסובסקי 50 (שם אני גר
) זמנים מדוייקים אני לא יודע, אבל אלו קווים של פעם בשעה בערך. קו 24\25 יביא אותך לרחוב נמיר (דרך חיפה) באזור בבלי (בקש מהנהג שיוריד אותך ליד בבלי) תמשיך לכיוון הגשר ולך ימינה לתוך תחנת הדלק, שם תרד לפארק, מול קוסובסקי 10. תמשיך לכיוון ימין עם נחל הירקון עד שתגיע לגשר העץ. המלצה אישית? לך על רכבת. אריאל
אגב, אני קצת מנוטרל מבחינת מחשב, מי שצריך אותי יכול להתקשר אלי 03-5442672 ... אבל אני לא בבית בדר"כ... חיים קשים...

רק לכביש == רד לכביש...

הטעות היחידה שיכולה לקרות היא שתטעה בין פארק הירקון לגני יהושע... גני יהושע נמצאים בדיוק מול תחנת הרכבת (כשתרד לכביש הראשי תראה את המזרקות מולך.... אז זה לא זה) צריך להמשיך מתחת לגשר ואז זה פארק הירקון.

מפה וירטואלית לאימון הפורום

ב"דפי-זהב" יש שירותי מפות: הכנס את הכתובת (רחוב קוסובסקי 52, תל-אביב) ותקבל מפה שמראה את האיזור. מצורף לינק. באתר www.e-map.co.il אפשר לקבל גם קוי אוטובוס "דן" למקום המבוקש. מצורף לינק. מישהו יודע איך להוריד מפה בתור קובץ תמונה, לצרף להודעה הקבועה על האימון?

מפה לאימון הפורום - 2

אחרי ששניים טרחו, עמלו ושלחו לי את המפה, נראה לי רעיון טוב להעלות אותה כאן, להודות לשניהם וגם להודיע שאין צורך יותר! תודה!

alex2

New member
אנו יכולים

לקבוע ביחד מהיכן שנוח לך צור עימי קשר 611119 058 אני מגיע מפ"ת ואין לי בעיה לעבור דרך רכבת זו או אחרת אלכס.

אלכס ../images/Emo6.gif

בדיוק התכוונתי לשלוח לך אי מייל. התפלאתי שהשם שלך לא מופיע ברשימת משתתפים (של האימון). כפי הנראה, אני אגיע לאימון מכיוון בנימינה. אם תהיה לי בעיה, אצור איתך קשר בטלפון. תודה
סלבו.

למעלה