לאריאל אריאלי

לאריאל אריאלי

אתה כותב שברגע שיצתרפו טיסנאים לEAA הוא ייתן להם גב מול השלטונות וגם יעזור לבנות מנחת טיסנים ברמה. אתה מציע בדיוק מה שקלוב התעופה מציע. ברגע שיצתפרו הרבה מטיסי רדיו לקלוב גם לו יהיה את הכוח להקים מנחת. הטיסנאים לא יצתרפו לEAA או לקלוב התעופה אם לא יתנו להם משהו ברגע שהם משלמים את דמי החבר. כך שאם אתה מציע קודם תיהיה חברים ואז תקבלו. זה בדיוק מה שהקלוב מציע, אז למה לטיסנאים להצתרף אליכם? אשמח אם תענה לי על השאלות או שתיצור איתי קשר באימייל. בברכה יוני שריג

הצטרפות הטיסנים ל-EAA

יוני היקר. קודם כל, הצטרפות לסניף הישראלי לא תעלה כסף! עולה כסף להצטרף ל-EAA וזה לא קשור לטיסנים, בלונים, מצנחים או מה שלא יהיה. הצטרפות ל-EAA היא הצטרפות של מי שאוהב תעופה לארגון גדול המייצג ומציג כל מה שהתעופה האזרחית מציגה ומביאה. ולא, אינני מבטיח לך, או לכל טיסנאי אחר, כשם שאיני מבטיח לטייס או בונה מטוסים כי למחרת הקמת הארגון יוכל לטוס או לבנות מטוסים בלי "הפרעות" הממנהל התעופה האזרחית. אני כן מבטיח כי, יחד, כאירגון גדול, המונה מספר רב של חברים, נוכל להשיג הישגים מול הרשויות, שהאירגונים הקטנים לא הצליחו עד היום. אין לי דבר כנגד הצטרפותם של הטיסנאים לקלוב התעופה או לכל גוף אחר שיאגד אותם כבעלי תחביב משותף. אבל אז, תישארו קבוצה קטנה, ומנסיונך, אתה בוודאי יודע מה יהיו הישגכם. משאיר לך ולחבריך הטיסנאים את ההחלטה. נשמח אם תצטרפו כמו גם נשמח אם תקימו לעצמכם אירגון שירכז את פעילותכם ויארגן את הכנסים והתחרויות. הצלחתכם - הצלחתינו! בברכה, אריאל אריאלי

למעלה