לארוז זה כיף

שמחה37

New member
לארוז זה כיף

אבל מתיש.................. הרבה אנרגיות יוצאות מהבית .... מדהים כמה דברים נאגרים בבית במשך שנה............. יאללה הולכת להמשיך שמחה

בהצלחה!

יישוב טוב

הדבר הכי גרוע בשיפוץ זה לארוז.

אחד הדברים הכי כיפיים זה להעיף דברים מהבית (אהה... ולקנות חדשים...)

שמחה37

New member
כן

השיפוץ בבית אחר פה אורזים כדי לעבור. העברתי עכשיו יותר מ6 שקים של בגדים משחקים ושטויות ולחשוב שלפני פחות מ-10 חודשים כבר עשיתי את זה. ונכון הבית ברמת ישי הולך לעבור שיפוץ גדול בע"ה כולל מטבח. קניתי לשם תנור כזה גדול של 90 ס"מ מהודר בצבע שמנת. הילדים צוחקים אומרים כל זה בשביל חביתה
? האמת שעם כל העצב והכאב של הפרידה יש את הקסם של התחלה חדשה וזו תחושה משכרת עבורי. שמחה

אני ממש מרגישה אותך. 4 חודשים עד פסח

עשינו שיפוץ מסיבי שבו גילחנו כמעט הכל. זה נפלא!!! רוב האנשים סובלים קשות, מקטרים ונשבעים שיותר לא יעברו את זה. אני נהניתי מכל רגע. היו כמה דברים שעיצבנו אותי על הדרך, כי תמיד יש כמה דברים כאלה, אבל זה היה באמת מינימלי. הבעייה הייתה שרצינו להכננס לפסח, וזה אמר שהיינו צריכים לעבור לפחות שבועיים קודם כדי להתארגן. עד יום לפני פסח הסתובבו לי פועלים מתחת לרגליים. אבל בסוף זה נגמר. יש לי עוד כמה "פרוייקטים קטנים" שאני צריכה לסיים, אבל אני מושכת את זה כי אני לא ממש רוצה להיות אחרי הכל. אני פשוט משוגעת על עיצוב פנים ובגלגול אחר הייתי בוודאי מעצבת פנים. מגזינים של בניין ודיור וכאלה, הם חומר הקריאה האהוב עלי (בלי להתחשב בזה שאני קוראת 3-4 ספרים בשבוע...) אז הרבה הצלחה ואם תרצי עייצס, אני פה.

אהה... וקניתי 2 תנורים של 90 סנטימטר, וגם

כיריים של 80 ס"מ, וזה נפלא!!! אפשר לבשל בבת אחת המון.

למעלה