לאקי בבקשה תורידי את הקו מהחתימה שלך!!
ל ל א ק י New member 10/8/02 #4 אבל אני לא אוהבת שההודעות שלי בצד.... אז עשיתי את הקו שלא יתן להודעות שלי להיות בצד... אגב ויקי..... למה חסמת אותי באיי סיי קיו?
אבל אני לא אוהבת שההודעות שלי בצד.... אז עשיתי את הקו שלא יתן להודעות שלי להיות בצד... אגב ויקי..... למה חסמת אותי באיי סיי קיו?
ו ויקי16 New member 10/8/02 #6 הקו הזה מעצבן אותי!!! ושמתי אותך באיגנור ליסט, כי זה מה שהחלטתי לעשות לכל מי ששולח לי הודעות העברה מטופשות... (אני יודעת שפעם העברתי גם...אבל די, נמאס...)
הקו הזה מעצבן אותי!!! ושמתי אותך באיגנור ליסט, כי זה מה שהחלטתי לעשות לכל מי ששולח לי הודעות העברה מטופשות... (אני יודעת שפעם העברתי גם...אבל די, נמאס...)
ו ויקי16 New member 10/8/02 #12 אז זהו... שלחו לי העברתי ואז קיבלתי עוד איזה 20 הודעות בסגנון... התעצבנתי ושלחתי את כל השולחים לאיגנור ליסט... דברי איתי במסנג´ר..
אז זהו... שלחו לי העברתי ואז קיבלתי עוד איזה 20 הודעות בסגנון... התעצבנתי ושלחתי את כל השולחים לאיגנור ליסט... דברי איתי במסנג´ר..
K keren007 New member 10/8/02 #14 לאקי בחודש האחרון אמרו לי שאם אני לא אעביר את ההודעה מישו מהמשפחה שלי ימות תוך שבוע, כל המשפחה שלי בריאה ושלמה
לאקי בחודש האחרון אמרו לי שאם אני לא אעביר את ההודעה מישו מהמשפחה שלי ימות תוך שבוע, כל המשפחה שלי בריאה ושלמה
פ פלאפון ירוק 2 New member 10/8/02 #16 גררררר אני שונא ששולחים לי מכתבי שרשרת אני מאכל לכל בנאדם שמתחיל מכתב כזה שיקרה לו מה שכתוב במכתב זה מרגיזזזזזזזז
גררררר אני שונא ששולחים לי מכתבי שרשרת אני מאכל לכל בנאדם שמתחיל מכתב כזה שיקרה לו מה שכתוב במכתב זה מרגיזזזזזזזז
ל ל א ק י New member 10/8/02 #15 מה כתובת האימייל שלך? ואמממממ....... יש למישהו פה מסנג´ר חוץ מאמא שלי, אבא שלי, רועי, שחף, וויקי?