לאפרת

Natali_x

New member
לאפרת

האתר שלך של אביב יפה אך לאחרונה הוא לא פעיל. למה? אם ימשיך להיות לא פעיל תוכלי לרשום בפורום עידכונים? נתלי

אפרת*

New member
נתלי

לא, האתר הלך... בניתי אותו דרך בונו [שזה סתם משהו מטומטם] ובגלל שעכשיו החליטו שם שצריך לשלם כסף כדי להמשיך לבנות אז ויתרתי על הרעיון... איזה עידכונים לרשום?

avidadon

New member
לאפרת

את יכולה להעביר את אתר לשרת אחר שלא עולה כסף..

Natali_x

New member
אפרת

העידכונים שדיברתי זה עידכונים על הופעות חדשות וכדומה. אם את מעוניינת באיחסון חינם לאתר, חבר שלי יכול לתת לך שטח לאחסון האתר, תחת הכתובת moadon.net למשל: moadon.net/efrat , או כל ספריה שתבחרי. אם את מעוניינת תצרי עימו קשר באימייל: [email protected].ותני לו פרטים, כמה מגה את צריכה וכדומה. נתלי

אפרת*

New member
כן אני יודעת

אבל אני לא רוצה... הופעות, אין כל כך, יש ביום שישי בכרמיאל ואת זאת בהאנגר 11 חוץ מזה אין כי הוא נוסע להקלטות...

~איה~

New member
בטח שאת רוצה...

את לא יכולה להשאיר אותנו ככה בלי האתר שלך.

Natali_x

New member
אפרת

היה צודקת את לא יכולה להשאיר אותנו בלי האתר שלך,הוא היה ממש יפה זה היה האתר של אביב הכי יפה. חבל שאת לא רוצה לאחסן אותו אצל חבר שלי אך אים תתחרטי את יודעת מה האימייל שלו ויש בפורום גם את שלי. את יודעת אולי מתי משדרים את הופעת העשור בערוץ 1? אים את לא יודעת אז כשתידעי תודיעי בפורום בבקשה. נתלי

אפרת*

New member
תודה רבה

עוד אין תאריך [לא כל כך בטוח שזה יהיה בקרוב, לפעמים לוקח כמה שנים עד שמשדרים הופעות, כמו בערד 97]... אבל יש ראיון/שיר של אביב ביום ראשון [ערות 3 ב22:00] אצל יצפאן... [יכול להיות שיהיה ראיון של איזה 5-7 דקות ויכול להיות שהוא סתם ישיר שיר בסביבות 22:40...

למעלה