לאפי היקרה!!

nutmeg

New member
קצת קשה לשנוא

מישהו שלא אוהבים... כלומר - אני לא מספיק מכירה אתכם בשביל שתזיזו לי עד כדי כך.

taz512

New member
מסכים אם נוטמג

כאילו מה כתבתם הודעה וחצי? בהחלט לא מספיק זמן לגבש דעה. ואני לא שונא אנשים כדרך העיקרון, חבל לבזבז כל כך הרבה אנרגיה על מישהו שאני לא מחבב. טאז, השד והשנאה

נורית ס

New member
לאפי היקרה!!

לפני כמה ימים רשמת על ידידי דורון שהוא לא קורא מחשבות ואני לא יודעת למה,היום אני הייתי פשוט בשוק הוא קרא את המחשבות שלי!!! ברצינות.לכן אני מבקשת ממך לחזור בך את מכירה את דורון? לא.... אז מאיפה לך לדעת שהוא לא קורא מחשבות?? הוא אחלה בנאדם וככה להעליב את הבנאדם
? למה?? תגובות יתקבלו בשמחה!! ואפי.....למה??

נורית ס

New member
אני מרגישה את האהבה באוויר

תודה לכולם על התגובות ה.....נורא נחמדות שלכם.אבל תגובה אחרת חסרה ותגובה הזאת היא של אפי,אפי למה את לא עונה? הרי את מנהלת הפורום ומה שכתבתי היה מיועד עלייך אז נשמח לתגובה שלך ואפי.....את האמת בבקשה.

היות ומערכת המסרים לא תפקדה אמש

אסכם את המסר (השני, אגב) שאמור היה להישלח אלייך. לדעתי על מהות הפורום וטיב חבריו עַלית זה מכבר, כך שאין צורך ששוב אפרט שזהו אמנם פורום הומוריסטי במקצת, שמשתדל לענות גם ברצינות וגם להקשיב לבעיות המועלות. אני לא מתעסקת ב"מי נחמד ומי לא", ואיש מחברי הפורום לא מקבל כסף, ואו הטבות על עצותיו ותשובותיו בפורום (חוץ ממני, שהרי בידיי נמצאים הקודים להפעלת נשק יום הדין). מי שרוצה לענות לבעיה, יענה. מי שלא- לא. אני מקווה שהדיון בנושא הזה תם, ואם יש לך עוד שאלות בנושא הספציפי הזה, אנא שלחי אותן לתיבת מסריי.

shellyland

New member
למה את שואלת?

דורון לא יכול פשוט לקרוא את המחשבות שלנו ולהגיד לך?

dorono17

New member
ואם

דורון כן קרא את המחשבות שלכם ואמר לה? אתם לא יודעים נכון? אם נורית רוצה לדעת למה שלא תענו לה? הרי אני לא יודע לקרוא מחשבות...אז תענו לה. אתם שונאים אותנו? שאלה פשוטה לא?

למעלה