לאפטופ בטכניון

dpaint

New member
גישה מעניינת

גישה מעניינת יש לך, פסגותניק... מאיזה מחזור אתה? בכל מקרה, מהיום אתה יכול להפוך למרגיע הלאומי. והרי ציטוטים בשבילך עבור פורומים נוספים: "מה פצצת אטום?! השתגעתם? עכשיו? לכו תרגעו ואל תחשבו על זה" "אין מים? נו, למי אכפת, תעמדו אחרי זה קצת בתור..." "עומדים להוציא אותך להורג? נו, מה אתה כזה דאגן... לא צריך לבחור מראש את החבל ויש מקום שמור לרוצחים" ח"ח על האופטימיות :)

לאפטופ בטכניון

יש לי כמה שאלות והתחבטויות בנושא. אני גרה באזור המרכז. כלומר, אם אני אצטרך להכין עבודות או ש.ב. אני אהיה חייבת מחשב. מה שמביא אותנו לשאלה מס´ 1: האם השימוש בחוות המחשבים בטכניון הוא נוח (כלומר, אם אני ארצה מחשב אני לא אצטרך להמתין 3 שעות ולארוב למשתמשים), או שעדיף שיהיה לי מחשב משלי? 2. עד כמה לאפטופ שימושי בהרצאות? כלומר, זה לא שאני הולכת לסכם תוך כדי הרצאה תיאוריות פסיכולוגיות או פילוסופיות. במתמטיקה/פיסיקה עסקינן, וזה כולל הרבה נוסחאות וגרפים. אני לא מקלידה עיוור, וגם אם הייתי, אמרו לי שזה די בעייתי לדלג מעברית לאנגלית כל הזמן בשביל נוסחאות, ושגרפים בכלל בד"כ מציירים ביד ומכניסים מאוחר יותר בצורה מסודרת. שיקול נוסף זה המשקל של המחשב (יותר מקלסרים), והעובדה שצריך להשגיח עליו כל הזמן. מצד שני, הבנתי שגם מהמעונות כבר היו גנבות, כך שאפילו אם אני נועלת אותו בחדר אף אחד לא מבטיח לי שהוא יהיה שם כשאחזור. מה אתם ממליצים?

SmartKid

New member
תשמע...ע"פ התגובות פה

יותר נכון חוסרן.. נראה לי שאפילו אם יחטפו אותי שם צ´צ´נים, לא יהיה אכפת לאף אחד מהפורום הזה..
דברו דברו על פסגות..חרשנים.

eitan007

New member
בטח שיהיה איכפת לנו. אנחנו נשמח.

סתם סתם אחי, אני לא יודע אם אתה קורא ערבית (החתימה), אבל אני אוהב אותך. אתה איש טוב.

פגז compot

New member
נראה לי מיותר מאוד

אני רגיל למחברות, ואין סיבה להחליף אותן - זול, נוח, ואפשר לשרוף אותן אחרי כל סמסטר
. אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות בקשר למחשב נייח - מפחד שיגנבו אותו (אני מתכוון להשאיר אותו בסופ"ש במעונות)

בקשר לנייח

נגיד ואיתרע מזלי ונפלתי על שותפה קולנית ורעשנית, או שכנה כזו, אז אני מניחה שחלק נכבד מלימודיי אני אעשה בספרייה / במקום שקט אחר, ואז נייח זה קצת בעייתי... איך נראה לך שתסתדר עם זה? (אם זה נשמע קצת מתגרה, אז זו לא הכוונה, אני פשוט מתלבטת מה לעשות
) ומישהו יכול לומר משהו על חוות המחשבים בטכניון?

פגז compot

New member
נו באמת...

מה הסיכוי שזה יקרה??? אם השותפה תפריע תבקשי ממנה להוריד את הווליום בנימוס, אני בטוח שגם היא תצטרך ללמוד. מקסימום תבקשי העברה.

bigbang

New member
לא שווה

חוות הPC של הנדסת חשמל (פישבך) בדרך כלל לא עמוסה. זה די נדיר שחסר למישהו מחשב באמצע סמסטר (לקראת הסוף זה נהיה גרוע יותר), אבל יש גם חוות UNIX... לפי הניסיון האישי, זה מאוד לא נוח להקליד נוסחאת במחשב. יכול להיות שאפשר להתרגל לזה, אבל לדעתי עדיף לקחת דף נייר ולא לסבך את החיים יותר מדי. אני אישית גם לא כל כך מבין מה החשיבות של הגרפים היפים וכו´. המטרה היא להבין.. גם צריך לקחת בחשבון שלשבת במדרגות באולם עם איזה מאתיים איש יותר מאשר כסאות כשאנשים קופצים ודורכים עליך זה לא נעים אפילו בלי לפטופ שאין לך איפה לשים אותו.

kuden

New member
hmm

well the main reason i wanted a laptop for uni is since my writing is very unreadable :p if i use notebooks there´s a good chance i won´t be able to read what i wrote afterwards :p i actually stopped writing in last year of school in subjects like literature ,bible etc :p though i am now thinking on the possiblity of getting a palm computer ,could be quite nice and it doesn´t take space and there is the option to just write into it instead of using the standard letters which is good for graphs and other non typable things :p

למעלה