לאס וגאס 9 פרק 14

צשייר

New member
לאס וגאס 9 פרק 14

היה מצוייןןן! סוף סוף הם ידעו לא להתמקד ר-ק בריי ועשו גם חקירה די מגניבה... יחסית לשאר הפרקים האחרונים שקצת ביאסו אותי זה היה אדיר (כמובן שכלום לא יישתווה לחקירות המטורפות שהיו פעם P: ) והבאסה שלא סגרו כמו שצריך את עניין ההתאבדות לדעתי.. אבל מעבר לזה יש התפתחות בין גרג לריילי ויש קצת אור על דברים שקשורים אליה... אני צופה שיהיו פרקים טובים בדרך חחחחחחח מישהו ראה?

ראיתייי ואז נרדמתי../images/Emo199.gif

מה אני אעשה, כל השבת הייתי ערה
אני שמחה אבל שנהנית

ענתר

New member
מסכימה אתך שלא סגרו את כל

הפרטים נשארתי מבולבלת. למה הוא הרעיל אותה? למה הוא התאבד? לא ראיתי את התחלת העונה מה הסיפור עם ריילי?

צשייר

New member
נראה לי שתשובות חח

הוא היה יד ימינו של חבר הקונגרס והיא עמדה בדרך ל"השגת מטרותיהם" כביכול אז הוא הרעיל אותה כדי שהיא תמות באופן שיראה טבעי... ואז בלי קשר לזה הרעייה הרגה אותה חחח.... הוא התאבד לדעתי כי הוא הרגיש אשם על ההרעלה.. למרות שהעבירו את זה בצורה די גרועה... ריילי הגיעה במקום ווריק, לא הספיקו לבנות לה את הדמות בצורה טובה ומגובשת כי ישר גם גריסום עזב והתעסקו בעיקר בזה... בעיקרון מה שיודעים עליה זה שהיא בת לשני פיכולוגים (או פסיכאיטרים חחח) ומעבר לזה אתמול נתנו הרגשה כאילו איפשהו בעברה הרחוק חבר או מישהו קרוב אליה התאבד... לפי התגובה שלה להתאבדות שהייתה...

ענתר

New member
תודה על התשובות

כנראה שזה הרעיון חבל שלא סוגרים טוב

ענתר

New member
עוד משהו שהטריד אותי

העורך דין של הקונגרס מן נראה לי כל כך מוכר? משהו זוכר היכן שיחק?

ענתר

New member
לא זה

היה משהו מבוגר עם זקן לא מגולך אבל נראה שתמיד הולך כך

ענתר

New member
באיזו רשימה?

ברשימת שמות בסוף? לא זה לא משהו שאני צופה עכשיו מנצנץ לי בראש שאולי מסידרה שראיתי פעם בערוץ 3 גם משהו עם רופאה פתולוגית היא הגיבורה והיה שוטר ששיחק בגולשים בזמן אבל אני לא בטוחה, אני לא טובה בזיהוי פנים אם הייתי טובה, כבר הייתי חוקרת במשטרה

חחח נתתי לך לינק עם מקומות ששיחק בהם

חחח יא ראית גולשים בזמן?
טוב ממה שמצויין באתר סדרות שהיו בהוט3 יש ג'ואן מארקידה וימי חיינו. ומה זה רופאה פתולוגית? BONES?

ענתר

New member
הכוונה לפתולוג שבודק את הנרצחים

את הבאת בחור יפה, לא אליו התכוונתי כן, ראתי את גולשים בזמן, ואם אינני טועה הבחור שהמציא את המכונה, לא זוכרת איך קראו לו בסידרה שיחק בסידרה שאני מתכוונת כשוטר הייתה בסידרה פתולוגית, הסידרה נקראה על שמה והיה פתולוג ראשי, שלדעתי בפרק הזה היה עורך דין

אוקיי הבנתי, זה לא אותו בחור

הבחור שהמציא את המכונה זהו קווין המגולם בידי ג'רי אוקונל ולא חושבת שהוא הופיע בפרק למרות שנרדמתי. וסדרה פתולוגית.. זוכרת באיזה ערוץ?

ענתר

New member
וואוו את טובה

הינה מצאתי את התמונה שלול בין כל התמונות

למעלה