לאסתי13

שלומי

New member
לאסתי13

מחקתי את הודעתך בפורום בה ציינת את כל הפרטים האישיים שלך - לטובתך. בפעם הבאה שתכתבי כאן ו\או בכל פורום\צ´אט ברשת, אל!!! תצייני את הפרטים שלך,או כל דבר אחר שעשוי ולמעשה עלול לזהות אותך !!! אני מכיר את האינטרנט הרבה שנים עוד לפני שנהיה מסוכן,גם אז לא הזדהיתי בפרטים שעלולים לסכן את פרטיותי. אני מבין שאת רוצה בקשרים נעימים עם אנשים ברשת,אולם כדאי מאוד שתזהרי,אנשים מציגים עצמם לפעמים ממש ב - °180 ממה שהם באמת במציאות. אני לא מנסה להבהיל אותך,אני מנסה לגרום לך להיות עירנית וזהירה ,כי באינטרנט אין לאנשים פנים אלא רק שם ומליון סיפורים על עצמם ובדרך כלל רובם המצאות. בברכה שלומי

לירן2002

New member
אני רוצה להוסיף כמה דברים...

בפורומים אני תמיד מזדהה כ"לירן2002" (Y-net ותפוז), "לירן איגלסיאס" (נענע והפורום הרשמי של אנריקה איגלסיאס), "לירן הנשמה" (ואללה). אני לעולם לא מוסר על עצמי פרטים אישיים, חוץ מאי-מייל, ICQ#, גיל ומדינה! ואם שואלים איפה אני גר, אז אני עונה "בתל אביב"!
את האמת? אני לא גר בתל אביב ! אני בחור מאוד מתוחכם ונבון! אני מאוד מאוד מאוד וירטואלי באינטרנט כולו!

לירן2002

New member
אני הדגשתי יותר מדי! הנה התיקון!

בפורומים אני תמיד מזדהה כ"לירן2002" (Y-net ותפוז), "לירן איגלסיאס" (נענע והפורום הרשמי של אנריקה איגלסיאס), "לירן הנשמה" (ואללה). אני לעולם לא מוסר על עצמי פרטים אישיים, חוץ מאי-מייל, ICQ#, גיל ומדינה! ואם שואלים איפה אני גר, אז אני עונה "בתל אביב"!
את האמת? אני לא גר בתל אביב ! אני בחור מאוד מתוחכם ונבון! אני מאוד מאוד מאוד וירטואלי באינטרנט כולו!

עדיץ

New member
לי הייתה מה זה פדיחה ..

שאלו אותי איפה אני גרה ואמרתי רמת גן (כי זה נשמע מקום נחמד ..) ואני לא גרה שם ושאלו אותי באיזה בי"ס אני ואם אני מכירה את זה וזה... :)

למעלה