לאסף ב6 -

אסף ב6

New member
מאוד מעניין ואני ארחיב לך על נושא שפעם העסיק

אותי. סתם מכיוון שזה הזכיר לי.

ניסוי מחשבתי.
כשהייתי בכיתה ט-י, שמעתי על שני גדלים, הזמן הכי קצר, והגודל הכי קצר, זמן פלאנק ואורך פלאנק. (היום אני לא בטוח שהם באמת בהכרח הכי קטנים אני לא יודע)
דבר ראשון המחשבה שלי הייתה שמכיוון שמהירות האור היא המהירות הכי גדולה, אולי בקנה מידה הכי קטן היא המהירות היחידה, וחישבתי וראיתי שזמן פלאנק * מהירות האור = אורך פלאנק.

עכשיו חשבתי על משהו חדש - אם אורך פלאנק הוא מידת האורך הכי קטן, האם יתכן שישנם יחידות של נפח ליקום בגודל אורך פלאנק, כלומר כל הנפח של היקום מורכב מאבני בנין קטנים בגודל של אורך פלאנק,
ואז עלתה לי השאלה - אבל מה הצורה של הנפח ביקום - כלומר של אורך פלאנק? האם יכול להיות שזה עיגול? ואז היקום שלנו מלא באי רציפויות מוזרות. לחילופין, אולי זה ריבועים, אבל איזה הכרח פיזיקלי יש לזה?

עברו שנה- שנתיים וראיתי כתבה בסיינטיפיק אמריקן שמדברת על מחקר חשוב של פיזיקאים שמדבר על אפשרות שהמרחב שלנו בנוי ממין משולשים / פירמידות כאלה.

neophile

New member
יצא להתקל בתיאוריה מעניינת

שאומרת שאבני הבניין של הייקום הם טאורוס(סופגניות שכאלה) שזה מבנה שמאפשר זיכרון .
כמו טבעת עשן שמחזיקה בצורה שלה זמן מסויים.

lightflake

New member
זה יכול להיות המבנה של העולם הנגלה

הצורה הבסיסית של החוויה
אבל מדיטציה מאפשרת לך לחזור למרכז (הריק) של החוויה וכך לדעת שאתה מחובר למקור של כל הקיים

היחס בין החוויה לתודעה מקביל ליחס שבין חלל החדר לרהיטים, זה לא משנה כמה שינויים תעשה בתוך החדר וכמה תמלא או תרוקן אותו, החלל עצמו לא משתנה, כך לא משנה מה משתנה בחוויה התודעה, מה שמודע, לא משתנה והתודעה היא תנאי מוקדם לקיומה של כל חוויה כמו שהחלל הוא תנאי של כל רהיט, כלומר אם יש רהיט מסויים, זו הוכחה לקיומו הראשוני של חלל החדר ואם יש חוויה מסויימת זו הוכחה לקיומה הראשוני של התודעה...

אסף ב6

New member

למעלה