לאסט קומיק 404

Boran

New member
לאסט קומיק 404 ../images/Emo58.gif

השיטה של השלושה אנשים בראש בראש ממש מטומטמת. כשזה שני אנשים זה מאוד הגיוני. ההצבעה היא שמישהו אחד אומר שהוא יותר מצחיק מהבחור השני, שניהם עולים לראש בראש, ורואים מי באמת יותר מצחיק. עכשיו זה סתם דפוק, כי כששניים עפים, אז בטוח אחד שהצביע יעוף, ואז זה סתם מטומטם. אה כן, ורוז מעצבנת, היא רק צווחת כל היום.

Mr Bing

New member
שאלה...קצת קשורה..

hells kitchen משודרת כל שבוע ביחד עם לאסט קומיק? אם לא אז באיזה יום?

Mr Bing

New member
פשוט לא ראיתי../images/Emo112.gif

את הפרק האחרון עוד ולא רציתי לגלות מי עף, אני לא מפגר.. תודה על התשובה

n l m

New member
../images/Emo58.gif

יפה עד עכשיו זה היה כדור שינה עכשיו דווקא נראה שזה יכול להיות ווטשאבל ראיתי אותם בבית וישר נבהלתי חשבתי שיתחילו עכשיו למרוח את זה ולהתרכז ביחסים הבין אישיים לשמחתי טעיתי והם עברו מהר לתחרות עצמה רוז הפתיעה אותי לטובה היא הייתה מעולה בתור הקלר וגם קצת בתור פרפורמר אבל השאלה אם היא לא תתיישן עם הזמן היא נראית לי יותר מדיי סטריאוטייפ ואני שונא סטרייאוטיפים עדיין לא הבנתי מה כלכך מוצאים בכריס הוא פשוט לא מגיע אליי הוא קיבל הכי הרבה נקודות גם בשלב המוקדם גם עכשיו ואני שואל, למה? מה כלכך מצחיק בו? הוא חביב אבל לפי דעתי לא משהו שלא ראינו לפניי קריסטין הייתה צריכה לקבל חסינות וחבל שהיא הפסידה בקול אחד רבקה מעצבנת אותי לא נראה לי שבשנתיים האחרונות היה ליהוק כלכך מיותר כמוה בתכנית ריאליטי כשגבריאל שלף את השם שלה מהכובע זה ממש הצחיק אותי הגורל פשוט גרם לו לאמר את השם של הבן אדם היחיד בבית שהוא באמת יותר מצחיק ממנו. בקשר לשלושה שעלו אני שמח מהתוצאות מישל היא דיי פייבוריטית שלי ביינתיים יחד עם קריסטין וביל ואני רואה בה המון פוטנציאל והיא גם היחידה שנראה ששמו אותה שם כי היא מהבה איום השתיים האחרות היו סתם, פשוט סתם גיחכתי קצת אצל אפריל אבל זה יותר חימום להופעה גדולה או חמש דקות באיזה מופע צדקה מופע שלם היא לא תחזיק ועל סטלה בכלל אין מה לדבר

../images/Emo58.gif

רוז איומה. היא ממש ממש לא מצחיקה. מזל שנפתרנו מסטלה ואפריל (בעיקר סטלה) כבר אמרתי קודם שהן ממש לא מצחיקות וטוב שנפתרנו מהם על ההתחלה. קריסטין הכי טובה שם. היא קורעת אותי מצחוק כל פעם מחדש. אחריה גם ביל מצוין (הוא קופי של נורם מקדולנד!), רבקה סבבה ולמישל, כריס, גבריאל וג'ואי יש פה ושם יציאות טובות. ג'וש ממש לא מצחיק ואני משוכנע ש-90% מהצחוקים ממנו הם רק מרחמים (הקטע שהוא אמר שאחותו מתה, שתי שניות אחרי שהוא אמר שאמא שלו מתה היה ממש פתטי). טיי הוא הבחור הכי הזוי שם. הוא לא מביא שום ערך מוסף לתוכנית, הוא ממש לא מישהו שזוכרים והוא ממש לא מצחיק, ככה שלמעשה לא היה שום סיבה להביא אותו לתוכנית. חבל שרק שלושה עולים להופיע כל פעם, הרי בעצם כל המטרה היא לזכות לכמה שיותר חשיפה, והם גורמים להופעות להראות כמשהו נורא. שלפחות יתנו גם למי שזוכה בחסינות להופיע, אבל בלי חשש להעפה. סה"כ התוכנית טובה מאוד, רק חבל לי כי אחרי שראינו את כל ה-40 מופיעים לתוכנית יכלה להיות הרבה הרבה יותר פוטנציאל עם כמה קומיקאים מעולים שלא נבחרו.

למעלה