לאנשי סקיי קף זה סתם מחשבה משעמום תגידו לי מה אתם חושבים:)
U UDAMEN New member 17/8/06 #4 אני קורא אותך לסדר טל../images/Emo120.gif טל מה עובר עליך ???? עוד יחשבו שאנחנו מועדון שמעשנים כייף נכון שכייף אצלנו אבל אנחנו לא מעשנים את הכייף (בטח לא במועדון )
אני קורא אותך לסדר טל../images/Emo120.gif טל מה עובר עליך ???? עוד יחשבו שאנחנו מועדון שמעשנים כייף נכון שכייף אצלנו אבל אנחנו לא מעשנים את הכייף (בטח לא במועדון )
T TinyTuli New member 17/8/06 #7 אתם מוכנים לעזוב את הילד בשקט?! הפיצי מוכשר ויצירתי. תפרגנו! רעיון ענק! אני אהבתי לאללללללללה!
S Sheriffs Brother New member 17/8/06 #8 UdaMAN נו מה יאללה משיעמום מה אתם רוצים ממני אני הילד של סקייקף מותר לי להתנהג ככה! ויהודה אתה האבא אז אני מבין את הדאגה
UdaMAN נו מה יאללה משיעמום מה אתם רוצים ממני אני הילד של סקייקף מותר לי להתנהג ככה! ויהודה אתה האבא אז אני מבין את הדאגה
F FlyingMoo New member 17/8/06 #6 שבלולי פריפליי נהנים יותר !!! טלתול, יהיה בסדר... יהיה בסדר יהיה.......שבלולים !!!!!!!! אה שבלולים !!!! הם בכל מקום ! גלעד תביא לי את יויו הקסמים ותכריז "חציל רעם אמת" במניפסט!!! שמישהו יגיד לדני שאין לו את הריג שלו לתדלוק !!!! ותתקנו את הפזומט של הOTTER לשם שמים !!!!! -MOO
שבלולי פריפליי נהנים יותר !!! טלתול, יהיה בסדר... יהיה בסדר יהיה.......שבלולים !!!!!!!! אה שבלולים !!!! הם בכל מקום ! גלעד תביא לי את יויו הקסמים ותכריז "חציל רעם אמת" במניפסט!!! שמישהו יגיד לדני שאין לו את הריג שלו לתדלוק !!!! ותתקנו את הפזומט של הOTTER לשם שמים !!!!! -MOO