לאנשי מרצ...

• פותח הנושא JESY
  • פורסם בתאריך

JESY

New member
לאנשי מרצ...

יש לי אליכם שאלה - ותענו בבקשה בכנות: מדוע במקום לסייע לעם ישראל (העם שלכם!!!) בתקופה כה קשה כשכמעט כל יום נרצחים יהודים על לא עוול בכפם כמו למשל ע"י סיוע פסיכולוגי/נפשי לנפגעי פעולות טירור או סיוע כספי או העלאת המורל בעם אתם משקיעים משאבים רבים בסיוע לצד השני - לאויב ומנסים ללא הצלחה להוריד את המורל של עמנו?????? יהודי שעושה זאת בתמימות אאחל לא שיתפקח (אם עדיין לא התפקח בשנתיים האחרונות...) ויהודי שמסייע לאויב בזדון אוכל לומר - לבוגדים בעמם איןתקווה והם נועדו לכשלון.

lok

New member
אני כולי מתמוגג

מההקריאה הנואשת - אל הנשמה היהודית שבי - להפסיק ולהוריד את מורל העם שלי וובכן - נצא רגע מהעובדה שכלל אין לי נשמה יהודית - כי אם נשמה אישית שלי ושאינה שייכת לשום אל/דת/עם וכו´ ונניח כי האיכפתיות שלי היא רק לעם היהודי ומטרותיו אני מאמין כי ע"י הפסקת הכיבוש אני רק אשפר את מצבו של העם היהודי: - הפסקת האלימות באופן הדרגתי ולכן מוות של פחות יהודים - שינוי של ערכי המוסר הירוד שפשו בעם היהודי עקב הכיבוש המשחית - יצירת אפשרות לעם להשקיע בעצמו, בפיתוחו ובעזרה לנזקקים בו במקום להשקיע בהתגוננות, התקפה ומלחמה... אני בטוח כי על אף אחת מהמסקנות שכתבתי כאן לסיום הכיבוש לא תסכים איתי - אבל הפואנטה שלי היא אחת: רוב רובם של השמאלנים מאמינים כי מעשיהם תורמים לטובתו של העם היהודי ומדינת ישראל וזו אחת הסביות העיקריות שהם פועלים בצורה כזו - גם אם אתה לא מסכים איתנו על הדרך לעזור לעם - אל תאשים אותנו בבגידה בעמנו! lok

דא

New member
לימנים שהתחילו להאמין בשקרים שלעצמם

תרגילי הפסיכוטרור ה"מוסווים" של הימנים המתחילים להאמין בשקריותם לאחר שחזרו עליה הרבה, כבר משעממים בדלותם. דורשים "כנות" מהשמאל. ד"א בהחבא ש"השמאל" שקרן מיסודו. השמאל "מסיע" לאויב. או מתמימות או מזדון. אפשר לחשוב שהוא לא חי באן, אין לו כאן ילדים, הוא לא נוסעבאוטובוסיםקונה בקניוניםאוכלבמסעדות.... "במקום לסיע" : והשמאל (והחרדים) הוא מהציבורים "המתנדבים" ביותר יחסית. ימאוננים, תתאמצו מעט יותר.

למעלה